pa doslo ti je 1 i vise, jer se tu racunaju i produzeci.
Clevelend - Orlando vise od 199.5 1.90 doslo
Charlotte - Sacramento 1 i vise od 210.5 2.80 112:112, Sacramento daje kos za 0.7 sekundi na kraj... bas ne vjerujem...
pa doslo ti je 1 i vise, jer se tu racunaju i produzeci.
![]()
Odigrah ga na oba tiketa :/
Vucevica opet trener na klupu ostavlja u citavu zadnju cetvrtinu, neobjasnjivo, a prebacio bi vjerovatno s'obzirom da su Cavs spustili gas u odbrani u zadnjoj cetvrtini..
Pa izjedoh se jer vam ne mogu opisat kakva je ovo noc bila za dobitke, pa trebali smo u parama da se kupamo..Dobih dosta ali opet malo prema onome sto sam planirao a onda odustao, pih..
Citavi dan sebi pricam Charlotte >207.5 i ne uplatim singl,niti ka kombinujem sa Cavs H1 ili >196.5 sto su oba poklon bili..
Umjesto da postavim odje treble
Charlotee >
Cavs H1
Spurs H1
ili
Cousins >27.5
Philly H2
Hayward >17.5
sve mi se to citavi dan vrti kroz glavu i kao pi'cka zadnja ne uplatim..Pi..No to tako oce kad ne odigras sve ce ka nacrtano doc..
Nadam se da je neko ubo' na ovaj drugi treble sto sam postavio bio..
Ja dam izgorio takodje jer sam imao osjecaj da ce ovo opet uradit vucevicu. Treci mec za redom momak igra 25 min. Izgleda se lijece kompleksi na njemu. Mnim ako potraje da ce trazit trejd
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ajmo, dje ste, sto cemo danas?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
A shto mi rade Batum i Drummond, samo mi kontru biju
Posrana kosarka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Barsa - Roma 1&GG 2.30
Porto - D.Kijev 1X&GG 2.50
Lion - Gent 1 1.65
zajedno 9.40
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ne voli sto su mi ovi Belorusi najraniji ali morao sam da ih stavim. A i ovaj Arsenal 100 puta me je zajebao ali ako ne mogu raspali Dinamo sa 3+ onda stvarno. Barca i Chelsea bi morali lagano da prodju.
arsenal vjerovatno i 1-1 i 3+ al nesto mi ruka ne ide na barsu i celzi i ako ce doci vjerovatno
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
a sjevernjak sto na bate 1x dushe ti?
Arsenal - Dinamo 1-1&3+
Lion - Gent 1
Zenit - Valensia 1X&0-3
Makabi - Celzi 2
kv: 8.73 (lob)
Barselona, Bayern i Arsenal - 4+/5+/1-1i3+/1-1i4+
Mislim da su ova tri tima apsolutni favoriti u večerašnjim mečevima i da će ubjedljivo slaviti.
żPlata o Plomo?
Ja probah samo Maccabi - Chelsea pp2+, kvota 2.7 u meridian, sa 10 eurah.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zenit x2
Leverkuzen 2
Barsa 1-1 3+
Celzi 2-2
Arsenal gg
Gilingam p1+
Bajern 2-4
Izvolite
Sent from my iPhone using Tapatalk
Miha,baci kakvu siguricu za nocas,ako predosjecas sto![]()
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
Treba mi Chesea 2&2+ i Arsenal jos u drugo jedan gol i eto tovar paraaa
Evo nesto sto predosjecam...
Washington <204.5
Horford >15.5
Denver >207.5
Bryant >17.5
7/10
Otkrij nam sto je tovar para... trocifreno, cetvorocifreno?
ja imam
Chelsea 2
Arsenal 1
Barselona 1
Bayern 1
nadam se da nece iznevjerit
a ako roma da go, cekam jos go na lyon
Ove kosarke Neptunas i Valensija su bile poklonjene na vise.. Recite mi bas za GSW, i tog rekorda sto juri.. Je li realno da Curry puca ka lud..i prebaci 29?
I bas sad kad jos samo taj jedan gol treba da padne moraju da se zajebavaju. Ne bi me cudilo ni da ostane ovako ko onaj put sa Portom.
Fala kurcu jos samo da onaj majmun Badstuber nije dobio crveni da su pala dva gola i CHE jos jedan ali djavola ce da dodje.
Last edited by Severnjak; 24-11-15 at 21:10.
Curry ce ladno prebačit tu granicu ali ako bude 20 razlike na poluvrijeme onda neće puno minuta igrati u drugom.
@Zobla
Moja definicija tovara = 3 cifre
Hahahah
eo 3:0 Arsenal, uzeh tu 82e, ali na drugi jebeni Porto 1x mrtvi i Lion 1, kakav gol prima Porto, znaci Kasiljas brani jednom rukom i lik misli da je prebacio iza gola kad ono u svoj go mu upade...
Ne znam ni sto igrah Porto, nesto sam se cak i pribojava, no reko necu ove u sest...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks