Ne daj Boze da je ovakav kruzni...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je cisto padanje kao suza....
Plus je mogao se ukljuciti prije golfa, a i ovog drugog auta....
Zamisli da ovakav vozac sjutra bude u saobracaju? Pretpostavljam da je zensko?
Bez ljutnje ali tako je...
Ne daj Boze da je ovakav kruzni...
Ovakve kruzne jedem kao keks. Ko se naucio na kruzne put Mareze moze lasno na mejdan izici i ovome gore![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Opel astra g 2001 1.4 16v benz+plin.
Kada je na plin u leru i dam gas do poda obrtaji se penju do 2k i spustaju do 1k neprekidno. Ista tako u voznji radi - trokira. Na benzin radi ok. Sta moze biti?
ok...htio sam da dodam ako nece tako onda se ubacuje cd sa konfiguracijom jezika ili navi i dr.
Mozhe li se u Srb bez lichne i pasosha, samo sa vzachkom...?
Sent from tapatalk
#fakenews
Licna bi valjala
Mislim da ne moze samo sa vozackom.
Momci ko radi dobro u PG servisiranje i popravke ABS sistema i kocionih sistema?
Na auto mi se pali lampica zuta ABS a i primjecujem da ne koci najbolje tj papucica kocnice mi ne reaguje najbolje....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
koje auto...? ja sam centralu abs-a radio u danilovgrad, elektricar bobicic, odlican je. u pg rasovic, ali je skup...za isti kvar raso mi je trazio 80 a bobi zavrsio za 35 i fercera evo treca godina bez greske...![]()
Ja vazda preporucujem Bugija Djukanovica ali uz napomenu da voli dobro da naplati. Najbolje zovni pa pitaj 067888989 067448848
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
mozeli se prodat DPF od Alfe 159 i koliko.... skinut sa auta koje je preslo 60000km
@Fabia, kakvi su motori u chrysler 200, onaj 3.6 v6 i je li čemu to auto..je li sličan taj motor tom što ti imaš u lexusa? Oće li biti problema sa njim itd
Sent from my E2303 using Tapatalk
a dje ga to pita,dje da pitas ima li slicnosti chrysler sa lexusom :lolblue:
Gdje su najpovoljniji akumulatori???
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks