Nikakav,ne igram ja kosarku,ali pratim mihu
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kakav si mi ti kladioničar kad ne znaš šta znači to
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Nikakav,ne igram ja kosarku,ali pratim mihu
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sto uradi ovaj Grizman... upropasti mec covjek. Atletiko ocigledno igra za kladionice...jer nece drugi gol da postignu!!
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Stake ili ti u prevodu ulog
To ti je nivo uloga.. ako napisem 5/10 recimo onda na taj tiket ne treba stavljat previse para bez neku osrednju sumu..Ako stavim 10/10 onda mislim da gadjes sa svim parama..Sad nivo ovih uloga ljudi sebi prilagodjavaju --> nekome je je 5/10 5-10 eura a nekome 2-3e ..Razumijes sta ocu da ti kazem?
Samo u Premier ima da se igra...u Olimp su makli ove...i to kao da je vec neko igrao njih...od jednom su nestali. Mora da su bile neke uplate i adio
Evo jedan tripl od mene
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Dobro si ovo rekao. Taman se moze reci da smo se svega u fudbalu nagledali. Sad bi vjerovatno Sofro rekao da su igraci sa Toresom i Griz dogovorili rezultat hahaha
Kao sto je Deja prozvao da on sve zna o namjestenim mecevima... pa se posle izvlacio kao da nije to misliom hahaha
Poceo je, onda ga je Dejo pogledao onim klosarskim pogledom i ovaj se upisa u gace.
Sent from my iPhone using Tapatalk
S'obzirom da nijedna od tih "namjestaljki" nije dosla do ove teme mislim da ne treba o njima pricat odje..Ni o Skofru, ni o Deshampu
Taman stigoh doma I rekoh ovo ce doc ali se ne mogu vracat
Svaka cast miha ovo je ludacki procenat pogodaka
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Đe imaju ovi igrači da se igraju? Niđe Kantera ne viđeh ove sezone...i prošli put oba koja si predložio nijesam našao.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Premier kladionica ima sve. Bravo miha, svaka cast i hvala.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Premiera bih se poslednjeg sjetio. Igram igrače u Volcano, Lob, Sporting, Wwin, Olimp, sve do par stranih kladža...đe god nađem najbolje za ono što oću.
Tamo će se staviti koji eler, da mihu pratim.
I znam da danas je danas
Svaka cast. Ja nisam imao para na Premier sinoc...a na Olump su bili ovi igraci i od jednom sy ih makli. Supci i ne stigoh.
Miha, sto mislis da se malo ganja sada poraz Golden Stejta? Ako Lejkerse dobiju, postace rekordeti po uzastopnim pobjedama na startu. To procitah jutros na cdm.
Već su rekorderi.
I znam da danas je danas
Pise da su izjednacili i da im pobjeda protiv LA daje prvu poziciju tj bili bi jedini
Da, da, moja greška.
Ali protiv Lejkersa će biti komotno 20 razlike, i više.I ja razmišljam da ganjam sad poraz, jer će biti dobre kvote, ali poslije Lejkersa.
I znam da danas je danas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks