Kako je nervozan bio Federer nevjerovatno za covjeka koji je osvojio svaki turnir po 10 puta u pm
Nikad nisam vidio da ovoliko sam sebe sputa sa nervozom kao veceras,zato i nije imao nikakve sanse.
Legenda i sampion - naklon za majstora.
Đoković je postao prvi čovjek koji je finalni Masters osvojio četiri puta zaredom.
Kako je nervozan bio Federer nevjerovatno za covjeka koji je osvojio svaki turnir po 10 puta u pm
Nikad nisam vidio da ovoliko sam sebe sputa sa nervozom kao veceras,zato i nije imao nikakve sanse.
Baš nemoguć momak. Klasa.
Pozdrav za sve "strucnjake" koji se jave samo kad Nole izgubi.
Dogodine ce se jos manje javljati..![]()
15 finala zaredom u jednoj sezoni ejjjj....
![]()
Last edited by Limun; 22-11-15 at 20:18.
http://www.tennis.com/pro-game/2015/.../#.VlIgQXYvfIU
" Will Novak get to the top?
Three years ago, it was beyond the wildest dreams.
Two years ago it was unthinkable.
One year ago, it has become a remote possibility.
Today, it looks possible.
Next year, we will know if it is achievable.
Two years from now, it may be on the distant horizon.
Three years from now, we will know.
Four years from now, the world will talk only about two great players: Roger and Novak, or Novak and Roger.
Whatever happens, they will always be great champions in their own way."
“People like to invent monsters and monstrosities. Then they seem less monstrous themselves.”
Можда и најбољу сезону једног тенисера у досадашњој историји овог спорта смо испратили, пребацивши 700 страна и 1 200 000 прегледа теме.
НАСТАВИЋЕ СЕ.
Istorija se ovdje piše!![]()
Dominacija!!!
Co'ek je nezaustavljiv
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Najbolji sportista danasnjice.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jordan tenisa.
Eno ga kao Kenijac neuhranjeni dosao
1908.
Nijesi to jedini primjetio, Nefe.
Uporedite kako je izgledao do skoro kraja 2011 kad se povredio sa kasnijim godinama. Pogotovo je u glavu smrsao....ali izgleda da mu to godi. Niko nije na njegovom nivou. Moga bi onu kosu pustit vise. Daleko najgora frizura na turu))
Najgrdji je, a najljepsu zenu ima.
Kao sto rekoh odmah nakon poraza u grupi, mnogoo ce da boli Fedju poraz od Noleta u finalu. Ubio ga je drugim servisom.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Krunisao je nevjerovatnu sezonu. Veliko poštovanje za Novaka, kakav je to sportista!!! Sinoć nismo gledali spektakularan tenis zbog očigledne napetosti obojice tenisera ali je pobijedio bolji igrač. Što se tiče njegove kilaže, da se ugoji ne bi se ni kretao kako se inače kreće a vjerovatno bi i koljena sprcao za pola sezone.
Skontao covjek da mu je to jedina solucija ako misli da traje koliko i Federer. A to mu je cilj, da i u svojoj 35-oj igra kao Federer sto igra. Siguran sam da vise od toga ne trazi, niti ijedan njegov iskreni navijac. Mozemo sad posle bitke svi mi bit generali, ali sezonu koju je Fedja odigrao ove godine je nevjerovatna. Njegova ogromna nesreca je sto postoji jedan takav monstrum na vrhuncu svoje karijere, inace bi ove godine sigurno nanizao Vimbldon i USO.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Slažem se za Rodžera da je odigrao nevjerovatnu sezonu ali fakat to je i pokazatelj da Marej, Vavrinka i ostali teniseri ne postoje u svijetu vrhunskog tenisa. Ono što mene jako nervira jeste činjenica da je Marej drugi na ATP listi, teniser koji apsolutno ne zaslužuje da bude na toj poziciji. Mislim da Novak, Nadal i Federer svjetlosnim godinama stoje ispred ostalih tenisera svijeta. Sledeća sezona će biti veoma zanimljiva. Nadal se poprilično vratio u formu tako da će i tenis biti zanimljiviji. Stvarno kakva šteta što je Vavrinka onako bljesnuo u finalu RG i ispogađao nevjerovatne stvari koje ponovi jednom u 3 godine... Nole je zaslužio da osvoji RG 2015 a i ranije
Kratka i jasna statistika. Kakva dominacija. A tek zarada... Mogu mislit koliko dobija od uniqla, peugeota, seika, head-a, adidasa... ne znam ko još ima tu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks