Kroz Olandiju i Švecku sam mLogo kola vidio saS namonitraTu eVro kuku, a bez prikoljic!
taj zakon je vise nego diskutabilan - nijesu sva auta imala kuku koja se mogla skinut prije 20-30 godina (u sta vjerujem da golf spada)...
lagano se on moze zalit da to nije bila opcija za njegovo auto, a on je nije mogo otkinut jer mu treba - vuce plastove ili slicnoDDD
Kroz Olandiju i Švecku sam mLogo kola vidio saS namonitraTu eVro kuku, a bez prikoljic!
kroz evropske zemlje, ti mozes da vozis da kukom ali ako napravis prekrsaj onda ti naplate, konkretno mozes i na ljetnje gume da vozis po snijegu ali ako te neko udari bio ti kriv ili ne ti si kriv jer si neispravan na kolovozu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ili se četa na mobilan...
Katastrofa.
TAKUMI
UŽAS
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/vo...nule-tri-osobe
Možda ima neki vjernik da nam objasni zašto je ovo dobro, nabijem im vrhovnog vođu na *****, koje god vjere bili, da nema zapostavljenih.
Last edited by remark; 21-11-15 at 14:03.
Ne radi link.
Inače juče me udari djevojka u parkirano auto. Nije konstatovala da je vozilo iza nje samo ušaltala rikverc i krenula. Kad me udarila veli nema štete ni meni ni tebi (meni branik ušao 2cm unutra. Dobro je to ne vidi se veli. Žensko oće da vozi pa to ti je....
djeca. užas!
nothing comes from violence and nothing ever could
Remark, komentar ti je bolesan.
TAKUMI
Sto bi rekli Booksovci: "svako gleda da ti ga sprcne"....![]()
Mene je sinoc imao udarit neki lik sa opel kadetom ispred 697.. Isao sam lijevom trakom od dusana prema nadvoznjaku i lik iz desne, dje je bio parkiran taksi, samo je naglo skrenuo kako bi zaobisao taksistu a lijevo nije ni pogledao - srecom ima jos ona nova lijeva traka za skretanje lijevo pa sam nekako uspio da odem skroz lijevo i zaustavim vozilo.. On se nije ni okrenuo, a kasnije na semafore kad sam ga gledao imao sam utisak da ce me ispsovat sto ga gledam..
A redovno, ali redovno mi se desava kad ocu da izadjem na bulevar ondje kod auto shopa Bulatovic da neki debil projuri kroz crveno i srecom svaki put izlazim malo po malo jer tu zivim srecom znam da tu jurcaju kroz crveno, ne daj Boze da se desi neko ko ne obraca paznju toliko vec samo da krene na zeleno a ovaj da ga raznese
But if you never try, you'll never know..
Ispred kastelane na Stari A. Policija, hitna i vatrogasna. Zna li neko sta je bilo? Vidjoh slepu al ne obratih paznju sta je...
Pođoh jutros do Pipera, i usput jedan Cayenne ostavljen pored puta, bio je tu i kad sam prošao i kad sam se vratio. Mrzjelo da me izlazim da gledam, ali ne shvatam kako je ovako nagrdio haubu, nisam vidio u šta je udario.
![]()
Po oštećenju bi se reklo da je pala neka stijena na njega...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Udario desno, tamo gdje se vidi Golf bijeli.
TAKUMI
Fuk? Ili pjan?
vjerovatno krenuo na fuk pa mu ga je usput rinsovala
TAKUMI
Dvoje teže povrijeđenih u sudaru dva automobila
Do nesreće je došlo prilikom sudara "golfa II”, registarskih oznaka NK BV 935, za čijim se volanom nalazio Krulanović, i automobila marke "sitroen”, registarskih oznaka NK AV 904, kojim je upravljala Radović.
-1...
TAKUMI
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks