Zbog kojeg đavola Kustudić forsira pitanje da li bi Peco mutavi Rakojević prihvatio da bude selektor...
Nadam se da podjebava kustudic ovo rakojevica
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Zbog kojeg đavola Kustudić forsira pitanje da li bi Peco mutavi Rakojević prihvatio da bude selektor...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
U ovoj emisiji samo Brna fali i jos jedan kriticki nastrojeni novinar i bilo bi da leti perje i ovako mi se cini da su uspjeli Deja da iznerviraju.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kakvo je djubre Savicevic,zasto bi neko Branko lose odluke Brnovica?Zato sto to nijesu Brnine lose odluke to su Dejove on je alfa I omega..
Sagori ga Sasha poshteno...
Sent from tapatalk
#fakenews
odavno ovskvo gasenje nisam vidio..
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Hahah kako se počka po reprezentaciji i igračima. Presjednik .
Zakljucak svega po Dejovom razmisljanju Brna nije kriv no ga igraci ne slusaju inace da ga slusaju...a makse koje palamudjenje od strane predsjednika ladno covjek optuzi svakog osim selektora.
bas me iznervirao ovaj Dejo noćas!!! Kako se uličarski ponaša, da prostite, ja ovo razumijem ovako "može mi bit i možete svi da mi duvate, HA! Ko vas **be!"
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Da je bio noćas još i Grudva Drljević, suzavcem bi ih razdvajali po televiziji..
eto ti, puna ce nam biti reprezentacija fudbalera iz Srbije a Brna ima da ostane tu koliko oćeš...vidjećete...
aaaaaaaaaaaaahhahahhahahahahahhhahaha 8 godina hahahahah bez plasmana veli imao je uspjeha Vlaisavljević...UH kako mlati....
Last edited by zvoncica; 19-11-15 at 21:34.
Dobar je Đole, bode ga sve pomalo. Evo sad za Vlaisavljevića.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Vlaisavljevic je imao uspjeha ahahahahaha
Odavno se neshto bolje za nash fudbal nije desilo od ove emisije, bar ce svima koji pogledaju biti jasno kako stoje stvari...
Sent from tapatalk
#fakenews
A okle Dejo je bog samo Brna da ode.
Mada ima logike ova Dejova priča o menadžerima i mladim igračima..
Kasno je došla ova emisija, morala se ranije realizovati. Konačno poneko sa Dejom oči u oči da priča o ovim stvarima, da mu nabija na nos Vlaisavljevića, nepozivanje igrača, pozivanje nekih i sl.
I znam da danas je danas
Ali kakav je Peco sistem hahahahaha
Spojis Deja I Brnu I opet nemas pola covjeka.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
strategija se ne pravi odje igranjem fudbalera u klubovima no neigranjem...jer proradiće jednom makar za 8 godina :lolblue: ovaj Dejo je smiješan...
Ali Peco "igra kratkih pasova" Rakojevic pravi je Dejov wingman.
Samo mi je žao što smo morali 50 mjesta da padnemo da se desi ova emisija. Mada opet neće imati efekta, jedino se možda neki novinari oslobode ubuduće.
I znam da danas je danas
Kako se ko rodi nema što! Kod nas se više radjat neće izgleda....a što bi sa onim talenat mali procenat a rad sve ostalo????
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks