al je nole bas prelose odigrao ni 30% kako zna.
Noleta nidje
Odradi ga Fedex rutinski.
al je nole bas prelose odigrao ni 30% kako zna.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Prskanje po faci.
34 i dalje me žele, jel ono još u minusu u direktnim duelima
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Tri puta u godini ga tresnuo covjek 6 godina stariji. Do prije samo 5 godina se u tim godinama igra Champions tour, a ne ATP... Sponzori i ATP pale narod da Federer igra nikad bolje, i on to vjestacki izjavljuje, ali kada gledas meceve iz 2009. i prije, i ove, vidis kolika je to razlika u kvalitetu.
Povrh svega, citam jos da Novak ima prelijepu opremu. Kad si prvi i go.na su lijepa.
ATP u krizi.
Svakako, Novakov nivo i vracanje Rafe i Mareja bi ga oporavilo.
Ali to je samo jos naredna godina?
Sto posle?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Samo da osvoji Nolo jos ovo pa neka se mladji potrude u narednih 5195 godina da ponove ovakvu sezonu![]()
Sjedio opet Fedo u stolici za boljerangiranog tenisera... Kapiram bas to iznervira u startu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ljudi ja još uvijek navijam za Nadala, nekako vjerujem u njegaNedostaje mi vrijeme kada je pobjedjivao.
Od ostalih, nekako Federer je na zalasku karijere i drago mi je da još ponešto osvoji.
Djoković bez premca, kada počinje svaki meč ja imam utisak da će pobijediti, da to nije upitno. Mada mi se čini da još uvijek ima neki strah jedino od Federera.
Ostali su mi nekako svi jednaki, jedan malo zabljesne, pa ga u idućem meču neko olako dobije, njih par tako. Marej, Ferer, Berdih...
Kako ce Fedju boljet poraz od Noleta na kraju ovog istog turnira, uhh![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Da, kad gledas meceve iz 2009 vidis da je ovaj Federer mnogo bolji u svakom smislu nego taj + iskusniji. Ali, mediji i svi su u krivu, jedino si ti u pravu. Taj Federer iz 2009-te ne bi seta gledao od ovakvog Djokovica.
Inače, da se primijetiti kako si se zabio u mišju rupu i jedva dočekao konačno da tvoj favorit dobije Djokovica kako bi mogao oped da izadjes sa svojim glupostima. Da, dobio ga je tri puta ove godine u nevažnim mečevima a ovaj ga šamara dje treba.
Aj polako nazad u rupu.
Dobar mec odigrase Kei i Rodzer, bilo je par ekstra poteza.![]()
Kako li se ovome Berdihu osjeća famelja dok gleda međusobni skor 20:2...
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Evo velike sanse Nadalu da prvi put u karijeri osvoji zavrsni Masters. Djokovica muci stomacni virus, spekulise da je i Federera uvatila prehlada, rekao je danas da ga nije uhvatila, ali su mu djeca prehladjena.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ova subota je takva da ne znas sta ces gledat. tenis polufinala, el clasico, englezi...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Nole ka da su ga natjerali da igra?!?
Bude li ovakav sa Rafom izuce ga Rafa ladno, mada ni Rafa nije jos uvjek onaj pravi ali je popravio igru dosta.
Bice interesantno napokon![]()
Zaista, ka' da igra pod prijetnjom. Nadal ce ga prosut' ako se ne fokusira. Stvarno bi bilo malo jadno, mada za tenis odlicno. To bi Nadalu dalo krila kao nista, onda bi se razgoropadio na Fedju u finalu, kao nekad.. prstalo bi sve od dobrog i neizvjesnog tenisa. Bar mislim tako
Ali primjecujem da Novak u poslednje vrijeme nekako gubi na snazi udarca. Nikad mu to nije bio glavni adut, ali u zadnje vrijeme se bas umlitavio, bas rijetko prekida razmjenu nekim razornim udarcem kojim mijenja ritam i baca protivnika u defanzivu. Imam utisak kao da mu je jedini cilj da prebaci mrezu i pogodi sto dalje, a kojim intezitetom, to nije vazno.. I Fedja i Vavrinka znaju da razbiju tu kolotecinu dugih razmjena sa njim, ali on i dalje iskljucivo se oslanja na tehniku, snazi sve manje paznje posvecuje..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Preladjen je, muci ga stomak. Nebitno sto god da uradi u Londonu, ugasio je tenis ove godine, neka ide na zasluzeni odmor. Nadalu svakako masu vise znaci, nikad ovu titulu nije osvajao.
i da izgubi od nadala sjutra ne moze mu to sezonu pokvarit.
ne moze se svaki turnir savrseno odigrat...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Kako buca Stan the Man![]()
Kakva šteta sto Wawrinka nema psihu jednog Nadala ili Novaka, jer bi imao i više od 2 GS koliko ima sada.Kad krene u seriju udaraca sa osnovne linije jednostavno nema ko da mu parira. Ali kad krene nizbrdo onda će ga dobiti i neki igrač van 100 na ATP listi. Lagano je mogao vratiti Murray-a u meč, zaista nerealan tip. Žao bude čovjeku da igrač koji na onakav način odigra i bukvalno pomete sa terena u dva finala GS-a Nadala i Đokovića, dozvoli sebi ovakve stvari.
Sjutra Nadal mora da igra duplo bolji tenis nego što je igrao ovih poslednjih nedelja da bi imao i nekih 30-40% šansi protiv ovakvog Đokovića. Takođe ko god da dobije sjutra od njih dvojice, vrlo vjerovatno će i osvojiti ovaj završni turnir.
żPlata o Plomo?
Au,kako odigra Novak danas...
E kako ga omete kuku.Uzgred Srecna Slava hahaha
Ne moze njemu Nadal vise nista. 15 uzastopno finale, ovo sto je covjek uradio ove godine se desilo sad i ko zna kad. Najbolji sportista na svijetu.
E kako me ismaraseee, a svima velim pjeske 2:0 za Novaka, a coce se kao neki boje, dobar je Nadal.. vazi. Isto tako drugu rekoh da ce Nole dobit u finale Federera, al te moram malo zajebavat za ovaj poraz.eeo sad i gledam, 1.3 na Novaka bilo protiv Federera, sjutra ce bit ja vjerujem 1.6 ili 1.7 nadam se, pod uslovom da Fed danas dobije.
Jakuza, sad i ko zn... sledece godine lagano, pjeske, s po gasa.
Kolika je danas bila na Djokovica, u Pekingu 1.17 mescini.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks