da se trpa sjutra na h1?![]()
Ma oni ne znaju sta rade... moraju bukvalno koliko je odmah da reaguju da nesto dovode, ne mozhe ovaj tempo da izdrzi ova ekipa, uskoro cemo da puknemo od nekog Tajfuna ili Sutjeske i tad ce biti kasno...
F.C.F.
da se trpa sjutra na h1?![]()
ja bi ispao iz ovog evrokupa,sta ce nam
Podgorica Podgoricanima!
Sto cine Sehovic sa promasenim zicerima...Sead me bas nervira.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Šta radi Sead... :nightmare:
A sto je ovooo...kakve kanalcine...igraju ka na poligon, Subotic ima prvi obruc, a on ide na drugi da ga ovaj blokira...kanal ne umije slobodno dat
Sent from my D6503 using Tapatalk
Najpičk*stiji klub na prostoru bivše Juge.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
E ako se ne napravi rez nakon ove utakmice, zbog nezalaganja pojedinih, e onda ne znam kad će...
Nisam u prilici da pratim ali vidim na flashscore da su gacice vec skinute
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Dako ispanu iz EK, da se Jovovic konacno posalje u proslost...
Ako ga ne makne onda nema vajde pratit ovaj tim.. Meni je veci kriminal Jovovic na klupi Buducnosti nego Brna na klupi reprezentacije..
Aleksa Popovic je za Seada JAMES
Koja tuga,reket niko ne umije zagradit,masu ofanzivnih skokova dopustamo a u napada se zna,ako možeš opali trojku.
dobro je, izgubismo sa pristojnom razlikom, pojedini kao da su za domace igrali a ne za nas.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Barović i Mitrović bi da dovedu Vujoševića
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Gledam te blavore na većinu utakmicu pored terena, kancer Budućnosti i reprezentacije sa još ponekima
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Dulo ce put Armanija nadam se![]()
Ahahaha, zamislite Vujosevica sto bi im radio za ovo skidanje gaca na stranuPa tu bi bilo konstantnog napusavanja kurca i najebavanja mile majke
![]()
Dje u Armaniju bi tek bio cirkus, zamisli njega sa Gentileom, ABA liga all-stars i Bruno Cerella u ulozi Borisa DaloaTo bi mrtvih bilo.
Ne vjerujem da je on ozbiljna opcija tamo, prije ce Piangiania dovest.
Makar za natalitet ne bi brinuli
S druge strane ne vjerujem da bi i on dosao odje da trenira Buducnost, neki dan je odbio i posao selektora Makedonije.Tako da mislim da je njegova sudbina i dalje vezana za Partizan na ovaj ili onaj nacin.A da bi bio bolji od Jovovica to nije upitno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks