Nemam ti pojma sto je crb a ti se vidim hvatas za neke sajtove dje CG ima 5 stadiona po 100000 mjesta hahaahhhhah
Vidim da na nase stadione nikad krocio nijesi a kamo li van CG.A za to da su izgradjeni sam se ispravio I napisao rekonstruisani.Ali kako ces ti znati to kad nikad na fudbalski stadion krocio nijesi.
A sto je stadion slobode bazen jel?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
U kojem mi slucaju odgovara? Vidis li da si oba puta izbacio podatke koji veze sa stvarnoscu nemaju.Ako vozis platicu ti gorivo da obidjes Crnogorske fudblske arene da se nauzivas.
Gradski stadion, Podgorica
Kompletna promjena reflektorskih sijalica i kablova i nabavka agregata za rezervno napajanje elektiričnom energijom.
Vrijednost investicije: 850.000,00 €
Rekonstrukcija terena sa novom drenažom, busenom, automatskim navodnjavanjem i klupama, nabavka mehanizacije za održavanje terena, poboljšanje reflektorskog osvjetljenja, poboljašnje uslova za rad medija.
Vrijednost investicije: 650.000,00 €
FK „Sutjeska“, Nikšić
Renoviranje svlačionica, postavljanje stolica i izgradnja terena sa vještačkom podlogom, ugradnja sistema za automatsko navodnjavanje terena.
Vrijednost investicije: 345.000,00 €
700.000,00 reflektori
Ima još dosta toga kao trening kamp na zlatnici itd.
Ne možete reci ništa se ulagalo nije
Last edited by lepetanac; 18-11-15 at 12:19.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja nidje ne rekoh da nije ali mislim da se malo uradilo kad su stadioni prvoligaskih klubova u pitanju.
Mislim da su par puta izašli u javnost sa saopštenjem da oni sami bez pomoći države ne mogu ništa, da im he bucet mali za veće investicije.
Mislim da to sto im spocitavas najmanje do njih, jesu li oni vlasnici i jednog stadiona u Cg? Ako nisu koliko stvarni vlasnici (opštine klubovi ) ulazu u iste.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kojih je to nasih 5 stadiona koji primaju oko 10.000 gledalaca?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Niksic, Podgorica, Berane, Bijelo Polje, Pljevlja. Zadnja tri i nisu bas 10000 hiljada ali jesu blizu
Kujovic nije ušao u igru za dvomec protiv danske tako da i dalje može za nas da igra u koliko ga novi selektor pozove
Stadion u Bijelom Polju prima oko 7000 ljudi.
Nijesam tezak covjek,nego kazem samo nije isto 10.000 i 7.000. Da je srece da nam je svaki kapaciteta 5.000 mjesta ali da su sredjeni i da su normalni uslovi za igru,a ne cim padne prva veca kisa da pola meceva ne moze da se igra u regularnim uslovima.
Tačniji podaci su - Podgorica 13k
Nikšić nešto više od 8k
Kakvih 17...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Stanje sa stadionima je fenomenalno kazu wiki I jos neki sajt.Stadioni u Beranama,BP I Pljevljima ispunjavaju sve uefa standarde a tek sjedista kakva su.Izvinjavam se sto sam iznosio lazne I netacne informacije.
A ne mogu da cutim na ove gluposti izbaca cojek link sa wiki a Obilica Poljana stadion koji je u pravom smislu poljana na wiki ima kapacitet 5000.
Iskljucujem se sad nema smisla vise da se pise jer je odlicno.
Ma normalno. Odje je sve odlicno,samo treba ovako nastaviti i necemo pogrijesit.
Genije samo naprijed!
1908.
Pa, ovo je bog:
http://www.sansasport.com/kolumne/39...m-razumijem-ih
Za selektorom će najviše žaliti ljudi koji su dobili pare igrajući na kladionici protiv svoje zemlje sve ove četiri godine. A, vjerujte mi, ima ih dosta
In vino veritas
Ljudi pogledajte na kakvom nam stadionu reprezntacija igra. Na stadionu koji nema jednu tribinu,a sjever i jug su potpuno razlicite od zapada nikakvih slicnosti nemaju sve djeluje potpuno smijesno. Nijesmo mi drzava koja postoji pola godine pa da se sklepa stadion na brzinu da bi se mogle igrati utakmice. Evo smo usli u desetu godinu od nezavisnosti ono sto je savez uradio je nista.
A najviše mi se svidja što sjediš na tribine, teren je skroz lijevo a krozdva reda žica...ekstra...lijep beton, visok, meni noge vise kad sjednem na tribinu...tamo sam djecu išla da gledam
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Rakune, druže...ne znam što se petljaš u tematiku o kojoj pojma nemaš. I to se uhvatiš u priču sa navijačima, koji redom imaju po deceniju ili više navijačkog staža po našim raspalim ligama. Ne razumijem te.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ne znam u kakvom su stanju tereni. Davno je prošlo vrijeme kada sam po nekad znao da odem na po koju utakmicu. Naše sportiste više ni na TV ne gledam. Replicirao sam na komentar poznatog crbina kako je u Srbiji masu bolje, kako imaju nove stadione a svi koji nisu novi su renovirani.
Pitanje:
Koliko Crna Gora prima od UEFA, a koliko Srbija ?
Većina stadiona u Srbiji se renovirala prije obnove državnosti (period 2000-2006), a tada su sve pare išle u Srbiju. To je jednom prilikom čak i Deja ispižđelo
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks