A znas kako novace sad vozim fiata jtd motor
Kad sam ga uzimao svi pricali a bjezi od fiata itd a kod mene jace od 8godina i motor je i dalje bolji od pola novijih auta. Ne bih za iste pare uzeo audi 2000 sto mogu megana ili senica 2007. ili ka mi cale vozi passata 96kw ali mu trosi 7.5l prosjecno... Samo pokusavam da smanjim vjerovatnocu da mi crkne nesto veliko a i da vidim da li mi se sve uklapa. Inace gledao sam astru ali nema da valja ispod 4500e a 2005+ a da nesto opreme ima makar
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Last edited by bojankov; 16-11-15 at 22:25.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sto ne nastavis sa jtd agregatima?
Nego ulazis na 'novo trziste',a sa prethodnim si bio zadovoljan. Za 8godina si pretpostavljam upoznao 1.9jtd poprilicno i poznajes taj motor.
Zar se ne moze za te novce iskopati 156fl/bravo mk2?
Svi pričaju za jtd da su odlični, ako je dobar motor ne mora da znači da je cijelo auto dobro, što Fiat naravno da nije. Inače u renole ti dci motori su ogromno sraanje kao i auto samo po sebi.
Eto npr taj megan,
Motor - 0 ;
Izgled - 1 ;
Kvalitet - 0 ;
Osjećaj dok se vozi - 0 ;
Jedino što je dobro jeste jebeena potrošnja.
Eto kad pomenu tog pasata što ti vozi otac, uporedi sve to, pa ne bi mi padalo na pamet da vozim megana pored pasata, pa neka troši 2e više na 100km
Sent from my E2303 using Tapatalk
Rado bi nastavio i gledao sam stila karavana ali jbg ne moze da se nadje evo mjesecima da je dobro ocuvan i sa opremom a necu da uzimam bez opreme. 156 restajling je fino auto ali isto tako tesko naci karavana da je ocuvan a da je 1.9 a 2.4 ne bih uzimao. Jtd je ubica motor a sitnice koje fiat ima kao probleme su nista s obzirom da nemas problema sa glavnim stvarima. Ja vecinu vremena provodim kroz grad pa mi zbog toga i valja mali potrosac, uzimao bih auto samo da dosta opreme jer sam u fiatu vec navikao a gledam karavana zbog djece i stvari.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja bih ti rekao nesto za dci motore i Scenica ali me strah da me neko ne izbije zvog toga sto lazem.
Pisacu ti u inbox kada dodjem na rabotu. Pisacu ti iz licnog iskustva od zadnjih 7 godina ako ti to ista znaci![]()
Napisacu ja vozim evo treca godina vec 1.5 dci 110ks,presao sam sa njim 80.000km nikakav problem sa njim imao nijesam.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Ako si pravi strunjak, ali kada kazem PRAVI onda mislim na PRAVI, odmah to osjetis !
Rise risedci najjači aahaha, živ je do 2000rpm a posle toga imaš osjećaj da se ne pomjeraš sa mjesta
Josh prede, ne chuje se kapi... :mrgreen:
Sent from tapatalk
#fakenews
Pošto se ne razumijem, ima li neko da mi predloži neke kvalitetne zvučnike za Opel Vectru 1.6 (stari model sa 16v) i kod koga da pođem, a da je dobar električar, da mi to ugradi? Bih da zamijenim ove fabričke jer su počeli da krče masu, pa me zanimalo koliko bi me to sve koštalo?
Skineš tapacire, vidjeces zvučnike, vjerovatno treba odsarafiti 2,3 šarafa, razkačiš kabal sa zvučnika, kupis nove, koji moraju biti istog obima i obrnutim redosledom uradiš posao.
Đe da ih tražim?
Radnje tehnike ili štandovi sa auto programom, mozes i www.
Smaraju li sada ako ides preko Cetinja sa primorja za Podgoricu, oko zimskih guma? Ili moram preko sozine da idem u PG?
Moze neka prepoeuka za auto tipa Sharan ili Touran do 5 6 7 hiljada... znaci da ke veliko i prostrano moze i karavan.
Za Sharan su mi rekli da ima problema sa plivajucim zamajcem cesto.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
nemas novijega auta koje nema plivajuci zamajac....
u toj kategoriji 5-6-7 mozes da nadjes dosta toga...
ja bih konkretno prije uzeo nekog picasa ili scenica 2010-11 godiste...nego neki VW sa 250000 - 300000 iza sebe i sigurno 3-4 godine starijeg... da ne pominjem da su ova dva vjerovatno mnogo bogatija opremom...
ja nemam nekog iskustva sa tom kalsom vozila, ali mene je picaso odusevio kad sam prije 2-3 mjeseca prvi put usao u to auto...a kod scenica bi mi prvi izbor bio grand...
sto se tice karavana....mislim da ti je passat tu najbolja opcija...
Grand sam i ja gledao, kakvi su? Nemam iskustva sa francuzima...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks