Zasto da ne lijepi pri startu,svako auto ce da zalijepi pri naglom startu a na vece brzine nema lijepljenja logicno
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Zasto da ne lijepi pri startu,svako auto ce da zalijepi pri naglom startu a na vece brzine nema lijepljenja logicno
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
66kw 176nm...slabo, ne znam šta si do sad vozio kad te ovo lijepi
Šta bi onda rekao za ove nove dizele u audi ili bmw, to te probija kroz sic kako ide a
Sent from my E2303 using Tapatalk
A jbg vi ste sumaheri svi, imate azdaje od auta i ta prica nekaja sam laik za auta kao sto rekoh gore i to je to
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Dizel,veliki obrtni na male obrtaje pa te prevari.
dje se moze kupiti ulje mobile , castrol.. sto bi rekli oriGinal?
Kod nas tesko...Zato ja fino original shell i miran
Kako znas da je Shell originalan?
TAKUMI
Moil ga uvozi dugi niz godina....
od skorije je i Obriko sa cetinja poceo da uvozi shell preko zagreba ali mislim da je nesto u saranji sa turk petrol tako na nalepnici pise...
Last edited by injection; 15-11-15 at 20:32.
Bio sam kod gatare,a gatara ne laze
Ima li neko da je napucao dizela? Ili da znate nekoga?
Sent from my E2303 using Tapatalk
Đe se shell može kupiti u PG? Mobil 2000 je sa mnom završio jer sam nabasao na neki "original"
Zanima me preporuka xenon sijalica od jeftinijih proizvođača zna li ko đe da se pogleda?
Amazon, Kensun.
TAKUMI
Kupih novi akumulator prije godinu i istekla mi sad registracija nisam ga palio tacno 15dana i da podjem da upalim on skroz prazan???
Imam garanciju jos godinu dana, mogu to reklamirat?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Što ne bi mogao.
A sto znam, nista me ne bi cudilo...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Na prošli servis sam uzeo Motul iz Efela, nešto i nisam bio zadovoljan. Čini mi se da mi se motor vise čuo, prve 2 secunde pri paljenju bas grub rad, al za to mislim da je krivo loš izbor 'w'. Za ostale karakteristike ne znam, mozda samo nije odgovaralo za moj motor, i ako je imalo predviđeni sertifikat(psa).
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks