Ada nije lud da uzme načeti viski.
Ovaj vazda može na slavu nekome ponijet il ga preko fb prodat ili mijenjat za polutku.
lik je obio rol vrata "pivnice" na stari prije neku noć, a unutra sjedjela konobarica, pa je odustao, a onda je ušao u lokal gdje smo imali zadnje okupljanje i za 7min pomjerio stolove unutra da raskrči put, obio volcano aparat, uzeo pare, uzeo pare iz kase, provjerio svaku bocu je li otvarana, uzeo viski nenačeti, popio coca colu i otišao.
narkomanska kriza konička.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ada nije lud da uzme načeti viski.
Ovaj vazda može na slavu nekome ponijet il ga preko fb prodat ili mijenjat za polutku.
samo narkomani ljudi. 90posto kradja
f6
Što je ovo...
Đe je nastradao zna li se ?
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Odvrnucu ti svaki sigurnosni za 30 sec.
TAKUMI
Onda preostaje jedino da se sarafi zavare za celicne felme? Ili da uvece skidas tockove i nosis u stan?
Evo ja ti kazem otvoreno,dovedi bilo koje auto da mu ja stegnem rucno sarafe,samo sa kljucem,a ti uzmi stanglu i cijev pa probaj da ih skines
John ih pikne na jedno mjesto da se ne vidi, pa se vi onda opučajte ka magarci...
Vidi, ako bih stavljao sigurnosne šarafe, onda bih trebao i sigurnosne kapice, i sigurnosne katance na antenu, sigurnosne lajsne, maske od hladnjaka i slično, pošto su mi sve to krali do sad...
To nije rešenje.
Treba povatat ekipu koja ovo radi, i pritvorit. A pri tom ih toliko odrat od batina, dok se bukvalno ne useru u gaće od mlaćenja. Te se batine pamte čitav život, a ne ovo šamar-dva, ili pendrek po leđa jednom.
Da se pohvalim:
Oko 12h sam ostavio motor ispred kuce u dvoriste, posao da doruckujem, vratio se i zatekao motor bez retrovizora.
Cijelih 10-15 min sam bio u kucu nisam duze ostao.
podrzavam - ja bi i njih i ove te sahte kradu unakazio - ali dzaba - krade se kod nas i vise od toga pa nikom nista
svakako - nekako bi mi lakse bilo da kad dodjem do auta mogu da ga odvezem - pa bez i branika ako trebaali 4 tocka su 350 jura + ostala stea ako ga ne stave na klocne
Brat danas posao na Uru iz kuce ostavio prozor na kant otvoren I kad se vrnuo iznenadjenje.Neko malo jacim udarcem otvorio prozor(rEce inspektor prelagano se otvaraju kad su na koso otvoreni) I uzeo kasicu od bratanicne u nju oko 300 evra,lap top I dvije mindjuse za koje je pomislio da su tozla ali ipak je bizuterija.Uglavnom uzeo je lap top ostavio punjac pored,narkomance neko.
Da dodam jos jedan banalan slucajZa Mitrovdan u Kuce stari veli iz zajebancije tetku poberi ove dunje pokrasce ih neko. I juce se tetak zaputio da ubere dunje da pravi rakiju a neko gospoce pobralo cio vocnjak
![]()
Nije kod nas, a nije ni automobilizam ali sam morao ovo postaviti...
But if you never try, you'll never know..
E ovaj zasluzuje metak. I kraj.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks