Koje Grabber-ke ima? Na mom su AT2 i jes da bruje kao train truck da vozim al su udobne, nista ne osjecas.
I am so post-rock I shit sad birds.
AT:
![]()
TAKUMI
Live and local...
TAKUMI
Sad kod Volija na Stari A. golf 2 stao da pusti pjesake. Naguzila ga zena sa novim meganom. Golf bez ogrebotine, njoj kuka od golfa polomila branik i jedno 15-20cm rupa u branik.
Spas je ova kuka na auto![]()
Ali mislim da zakonom zabranjena?
Pise da mora bit skinuta il je kazna 20€. Mada ja je imam na auto skoro sam išao po BiH, SRB i kroz CG niko ne pominje ništa. Čak su mi i prednja stakla zatamnjena i niko problem ni za to ne pravi.
Naravno, dok se ne dobije presuda njegovog doprinosa steti zbog toga sto nije imao eurokuku, pa ces onda vidjet kako ce je micat.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Da, to sam htio da napisem, sada Megane moze da se zali da je imao kuku i da je on uvecala njegovu stetu pa ce biti kazna od 20 eur plus troskovi za megana.
Pa sad... pitanje je koliko ce to moci da prodje.. jer se megan nije pridrzavao pravila o odstojanju izmedju vozila...jer da jeste do udara ne bi doslo...
Ali ce i golf snositi sigurno ovih 20e(ja sam mislio da visa kazna)
Danas, jao kuku...
![]()
TAKUMI
A kako novakb14 brate..
Mislio sam da kazna visa za montiranu kuku na auto,koja je tu cisto radi stylinga.![]()
Meni nije jasno sto ce slika Citroën-ovog volana u Crash?
imam osjećaj da je ova Milica baš zgodna![]()
She is only here to annoy herself!
Mora da je pogrešnu sliku upload
Sent from my E2303 using Tapatalk
Naravno da nike greska. Nego auto je toliki raspad da nisam znao gdje da aplodujem. Kako se cuje zadnje vjesanjeeee...hhahahhaha...pa to je smijesno.
TAKUMI
Ja mislih da od ovoliko dugmica na volan sudar ne gine, pa nam dobri Fabijone skrenuo paznju.... Da pazimo sto vozimo dje gledamo i kako pipamo, pa ce manje kresha ...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Previse ovi iz citroena prate F1...
Dugmici na volan su strasna stvar, jer je sve nadohvat ruke i ne moras da gledas kad pritiskas.
TAKUMI
Jel iko gleda ispred sebe dok vozi?
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks