doktorski nas je castio nema staduzni smo mu
Svaka cast brate, ljubim te i pokrivam
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
doktorski nas je castio nema staduzni smo mu
na moju veliku zalost, moje neznanje je debelo naplaceno jutros od strane nepoznatog momka malo visocijeg koji je posao u kladionicu i uzeo ovaj novac,
u 9:52 tako da me neko pokrao za 100 mojih i 90 dobijenih eura
sebe ne smatram za glupu i mutavu osobu ali eto ispao sam takav jer se izgleda u volcano moze podic novac i bez tiketa
izgleda dovoljan je samo serijski broj istog
sad ce vratit kameru pa cu se zdusno potrudit da pronadjem tog ljepotana a garantujem mu i da cu ga okacit na forum odje
malo je rec da sam preogrio ali eto svaka skola se placa izgleda i to dosta skupo
sto se mene tice nece ni ovima iz volcana to lagano proc jer zaista ne vidim svrhu kladjenja tamo onda ako se moze bez tiketa dic novac
Je li moguće to?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kakvog naroda ima, Bože sačuvaj...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Aooo brate... pa jel to moguce.. znaci ukoliko sam zaposleni zapamti tvoj seriski broj na tiket...moze tako x pita podizati nocac...ne mozda licno on ali brat stric i strina svakako...jel moguce da imaju tako glup sistem i firmi.
A i taj se opari...ne valjale mu..
Edit..obavezno izbaci taj snima odje...
Last edited by AR156; 11-11-15 at 11:44.
Valjda mozhe da se ukuca samo serijski br na aparat i on ti izda potvrdu, tako mi sad reche drug koji igra tamo... Kakva retardiranost, mada vjerovatno pishe nedje u pravilima...
Sent from tapatalk
#fakenews
A valjda postoje kamere, pa će se naći taj pametnjaković koji je podigao tuđi novac.
Ali zbilja retardirano.
Brzo cu okacit snimak,dva drugara su odradila posao. Moram vidjet pravno sto mogu ucinjet
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Pravno vjerovatno ništa, makar njima. Sa te strane gledati šta kladionici možeš.
I znam da danas je danas
Pa to sam I mislio. OBL trci da I tvoj neko ne podigne
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ti si napravio grešku što prvo nisi podigao novac, pa se onda pohvalio.
Znam ja to ali to smo manje vise uvjek isto radili ovdje, ko bi pomislio da neko moze bez tiketa da sjutradan podigne pare.
To nidje drugo ne moze
Znam...ali nažalost svašta možeš da očekuješ...ja to ne bi ni sanjala da se može dogoditi, ali vidiš...dešava se... nemaju ljudi više skrupula, samo se krade, laže... grozota!
da, da... pin se ukuca... odstampa potvrda i uzmu pare... e jbg...
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako los sistem jbt ...
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne mogu da vjerujem,bruka!
Iz njihovih pravila
"Dobitak se isplaćuje jedino i samo donosiocu neoštećenog, kompletnog original dobitnog listića."
mozes li mi dat link pravilnika molim te?
moram to odmah da sakupim, zaista ce se isplatit ovo
Ja ne bih odustajao pa da je euro u pitanju
https://www.volcanokladionice.me/Pages/Rules
Ako tako piše, onda ih imaš u šaci.
I znam da danas je danas
Nije vam Vulkano nista kriv... Sad je za vrijeme Melbourne kupa (trke konja) cura okacila dobitni tiket na FB, dok je bila na hipodromu. Dok je 10 min otisla da naplati tiket, pare je neko vec stutumio.
S' druge strane kako ovaj iznos prelazi 150eur, ovo se racuna kao kradja. Tako da dobri moj ti lagano podji sad do policije i prijavi tipa.
![]()
One Ring to Rule them all...
Najjače bi bilo da se sad sjebu i oni i Volcano.
I znam da danas je danas
Ee stvarno katastrofa..
Samo mogu zamisliti kakva ti je bila reakcija,kad rekose"Tiket je isplacen vec"..Nevjerovatno..
P.s
Kako sam procitao tvoju situaciju,tako sam odjurio do kladionice momentAlno![]()
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
ovo tvoje je sitno bilo pa nisu mogli procitat
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks