A miha, moze li ova Minesota tresnut Sarlotu? Je li vrijeme da dobiju jednu doma...
Ispratio, ali nijesam disciplinovan![]()
Tu es mon héro!
A miha, moze li ova Minesota tresnut Sarlotu? Je li vrijeme da dobiju jednu doma...
Realno ako ko poznaje stanje u kosarci..to je Miha..te stoga,ce se ispratiti,pa sto bude,bude![]()
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
bilo je baka u olimp![]()
Tu es mon héro!
Znaci,
Ja,Miha, hereby deklarišem da neću napisati post na ovoj temi do 01.01.2016 ukoliko New Orleans ne dodje 1 (sa produžecima hahah).
Mislim da je to pošteno od mene. I korektno![]()
Ako pitas za ovu tekmu sto je postavio 3+, bila je u olimp... A ako ne, sorry, my bad
Tu es mon héro!
Pa za nju i kazem,estonskog kupa u olimp nije bilo,bar ovamo na sjever nije![]()
Sent from my HTC One_M8
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
eto tako, pa se nadam najboljem od druga mihe i pelikana![]()
Ujutro si bogatiji za 90e![]()
vidjecemo
pa cemo se dogovarat![]()
Posrani Dover 1+pp pored ovako dobrih utakmica jedino Dover i jos jedna nisu dosle 1+pp i ja naletim na ovu bijedu
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
hvala ti, nema dje kud bit hrabriji ovi 0-6 imaju
no ajd sad, ako ne dodje sjedjecu doma 5 dana![]()
Zaeba sesti singl. To je to kad oce da se preteruje. Morao je jedan poslije onalikog niza dobijenih ..
Hahaha,Kaemse i Miha..mislim da ce nam se isti film u glavi od 2:00 odvijati
Ulog-250e..Pa sto bude...
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
ko igra uzivo duckworth/zverev da dobiju kvota preko 3 trenutno,moguce...mogli bi uzeti makar taj set ako nista drugo
duckworth upropasti sve,nevjerovatno sta radi coek...
Last edited by AdO_pG; 10-11-15 at 23:40.
Je li realno da je atlanta gubila 30 razlike,dosla u egal i za minut izgube 10r?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ovo zbog statistike?
Nema lošeg odnosa unutar kluba jer bi to isplivalo na površinu odma.. Problem su povrede i to što im se glavni igrač u početnim utakmicama fokusirao na šutiranje van reketa umjesto da se drži reketa dje je najbolji u ligi.. To je pokazao u zadnje 2-3 utakmice i noćas će, pa ne vidim kako bi mogli izgubit ovo.. Red je više da dobiju jer ipak pucaju na malo veće ciljeve ove sezone..
Igram Ibaku manje, coek da 10 poena u 1 cetvrtinu pored Duranta i Westbruka, igra utakmicu zivota
Meni treba medalju dat koliki sam maler, ovo je necuveno
bravo miha.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks