Passat peticu karavan, uvezes dobrog sa malo kilometara, do 5 hiljada i pocinesJa sam tako napravio nijesam se pokajao. Htio sam verso, ali nijesam imao para dovoljno i onda mi je ovo bila alternativa
imam za 6-7k ali ja nemam toliko para![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Passat peticu karavan, uvezes dobrog sa malo kilometara, do 5 hiljada i pocinesJa sam tako napravio nijesam se pokajao. Htio sam verso, ali nijesam imao para dovoljno i onda mi je ovo bila alternativa
Mislis na Passat b6? Mislis da se moze do 5k uvesti sa svim papirima i registracijom? Gledao sam b5.5 da uzmem mozda samo ih nema da nisu presli po 250+kkm i da su dobri.
Mozda bi mogao tu do 5,5 ali racunaj da je prilicno presao.
Evo ti neki holandski sajt
http://www.marktplaats.nl/c/auto-s/c91.html
b5.5 sam uzeo 1.9 tdi. 209k km je u tom momentu bila kilometraza sa servisnom knjizicom. ZA posljednje dvije godine dodao sam 40 hiljada bez ikakvih ulaganja, osim servis sto sam odmah uradio. Komotan je za porodicu taman. Recimo kad idemo na more ponesemo i bazen i camac i svu mogucu opremu naduvanu.
ja sam ga porucio iz njemacke, cekao ga relativno dugo dok smo odabrali, vise od mjesec, ali se isplatilo.
Imas Hondu Stream u welt za 4 some.
TAKUMI
moze li generalno misljenje za Citroen C4 , i sta mislite o onom semiautomatic mjenjacu u istom . Dal to izbjegavati u sirokom liku ili je ipak zanimljiva kupovina ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
weltu vise ni sajt ne radi
f6
pa i ja sam tog misljenja, bolje 1500e stavit u dzep , pa da se nadju ako zatreba za popravku, nego kupit neki u presavrsenom stanju za 5k e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Stvarno ovaj je bio u top stanju, e sad prije dvije godine 5000 je bila cijena, morala je pasti za dvije godine![]()
mjenjac je valjda ove PSA grupe, kao kod fieste,mazde, i ne znam dje ide josh
to je valjda klasicni mjenjac koji ima mehanizam i neki modul koji bukvalno stiska kvacilo i salta umjesto tebe
ovaj C4 je 4600e 2009god full oprema , ali me brine ovaj mjenjac
Moze li me neko uputit kod iskusnog elektricara ili nekog ko zna, ugl ugradio sam danas multimediu ili CAR DVD Android u kola, i sve je spojeno kako treba, ali ne radi mi parking kamera. Kad se ubaci u rikverc stoji mi no video signal, a ponavljam sve je spojeno kako treba bar kako kaze elektricar koji mi je sve spajao?
Za elektroniku podji do Edina iza bivse Krizme, preko puta Volija na st. Aerodrom.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Multimedija za kola, android unutra, bas zadovoljan, samo jos ovaj parking da mi radi. 500e sa shippingom (dhl). Za kia sportage
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Last edited by sport89; 09-11-15 at 22:49.
Je li moguce da sam vidio PG CG (sluzbeno auto) Alfa Romeo Giulietta ?
Neko sa stilom :-)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Onaj Sucur je godinama vozio S3,mozda ga jos vozi,isto PGCG...
Mora je, treba mu je quattro zbog terena, valja obilazit nolike sume
Ima li dje Aikido u Podgoricu i koliko kosta ?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks