Zagreb - Doha/Singapur/Dubai/Tokio ~300e
By Qatar Airways
Ustekas pare pa krajem maja i u junu bukiras povratne karte po 30eur iz srbije za grcka ostrva ili Kipar. Kupas se i uzivas dok nema nikoga i dok su cijene ok.
Zimi jeste zima, ali sta te briga na vrijeme ne mozes uticati. Prag opalis par fotki pa na kuvano vino, pa par fotki pa opetAmsterdam se napurnjash i ides setinjica ne zanima te kisa
One Ring to Rule them all...
Zagreb - Doha/Singapur/Dubai/Tokio ~300e
By Qatar Airways
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Peglu mozes. Samo obrati paznju da ti ne utice na tezinu
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Hvala!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Gdje je najbolja ponuda za putnicko osiguranje? Konkretno za EU?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
od prilike
uniqa 6-9dana 12,11e
sava 8-10 dana 14,40e
lovcen 9-15dana 14,80e
generali 10 dana 17,14e
swiss 1e po danu
Koliko se sjecam ovo su cijene bile van eu ali eto cisto da znas koja je razlika po firmama
Da li je moguce da Bar-Bari za dvije osobe i auto kosta skoro 250e
da. gledamo sam prije to nedje i bas je skupo. jer bi bas fina tura bila italija da se krene iz barija kolima. ali bukvalno se ne isplati
f6
to sam mislio od Barija do Napulja San Marina pa preko Hrvatske nazad ali cijena...vise se isplati preko Hrvatske do Barija i nazad![]()
Ja sam nekad planirao to, ali je feribot preskup...mislim da je oko 200 za dvoje i auto, a iskreno taj dio od Barija prema gore nije bas toliko interesantan kao ostali dio ITA...Za tih 200e mozes iz CG preko CRO da stignes do Toskane racunajuci putarine i gorivo i 200 nazad i eto ti povratne za feribot, ali si u ovoj soluciji vidio mnogo vise ( Trst, Venecija, Padova, Bolonja, Firenca, Piza, Sijena, San Marino)...A iz Barija kad krenes prema sjeveru baaaas rijetko ima sta da se vidi, ima oko Barija Alberobelo i Matera (udaljeni po 70tak km)...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ne znam za vas ali mi je evropa vise dosadila, jedno 20 drzava sam prosa(osim UK i rusije), i nesto vise nemam zelju po evropi, bas je sve na istu foru postalo. Vakat je otisnuti se na druge kontinente vise.
Idi u kazahstan
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Nemojte bukirati preko tripsta karte - to je taj booking sajt sa kojeg vas skajskener vodi.
Drugar moj iz Australije bukirao povratni let Melburn - Istanbul. Oko 1300$, i kupio kartu preko tripsta. Medjutim kompanija otkaze let i posalje mu mail da su refundirali trece lice (tripsta) preko koje je kupio kartu, i da kontaktira njih kako bi dobio svoje novce.
Brat im posalje mail ne odgovore, posalje jos jedan poslije 7 dana opet nista. Potrosi 100 dolara na telefonski poziv, da bi mu na kraju rekli da oni njega nemaju u sistemu i da nikakav novac nece refundirati. Brat ih zvao 50 puta opet posle toga i na kraju mu ne daju centa...
Ladno se ispusio za 1300 $ ...
Zapalio bih im predstavnistvo
One Ring to Rule them all...
Sad malo citah iskustva drugih sa tom tripsta agencijom, katastrofa.
Zato je sigurnije malo vise platit al kupit na ovlascene sajtove.. Meni je razlika bila nekih 15ak eura na taj tripsta ili direktno na air serbia i kupio sam preko air serbia.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Mojsije je radio neko vrijeme u UAE koliko se sjećam...![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Japan je definitivno zemlja za posjetiti. Bio sam sad u aprilu samo bg/moskva/tokio i bila je karta 340 koliko se sjecam, tako da treba i to provjeriti da se ne ide cak do zg. Treba vam viza u svakom slucaju, ambasada najbliza je bg, na zalost mora da se licno podigne, tako da vam taj put ne gine. Isplati se u svakom slucaju
Ja Evropu cuvam za penzionerske dane, kada bude problematicno da provodim 11 do 13 sati u avionu ili obijam nekakve aerodrome po bliskom istoku po nekoliko sati
Last edited by Hell Raiser; 08-11-15 at 13:27.
Koja agencija u Pg prodaje avio karte za Air Serbia?
dje je najbolje poc na Bozicni vasar po Evropi? za sad jedino nadjoh povratne pg-bec za 175 e.. ima li ko kakv predlog? 23-26 decembar
U Solunu je vrlo lijep a blizu je i nije hladno.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Evo jednog jeftinog termina
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks