Koji je najjeftiniji taksi u pg? Treba mi do aerodroma rano ujutru oko 6.
Ima li neko po pg da iznajmljuje ps4?
Koji je najjeftiniji taksi u pg? Treba mi do aerodroma rano ujutru oko 6.
Last edited by siraj; 06-11-15 at 17:05.
Da ne znate nekoga ko procjenjuje i otkupljuje stari namjestaj u duborezu? Sve teme vezano za ovo su vezane za polovni namjestaj male cijene ili totalni raspad. Imam radni sto od punog drveta u duborezu sa prednje strane i ocu da prodam. E sad, problem je u tome sto ne znam ni koliko vrijedi, te mi treba neko posten ko bi mi to procijenio.
slikaj pa stavi odje
One Ring to Rule them all...
Broj u Raginu glavu za rezervacije?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dje bi moga nać dobre cipele/gojzerice za oko 100e? Za snijeg/kišu. Gledah one u Planiku ali su preskupe...
Pogledaj Intersport.
Imali su neka snizenja.
Ja sam adidas uzeo za nepunih 60 evra.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Zna li neko muskog frizera koji radi nedeljom? Ako ima može adresa i broj za zakazivanje.
Delta, Zoranov studio.
Last edited by goozica; 08-11-15 at 11:43.
nothing comes from violence and nothing ever could
Imate li da mi preporucite neku agenciju za nekretnine ili agenta koji bi mi mogao odraditi procjenu jedne kuce na primoriju, tj u Baru?
Znaci neko ko ima iskustvo u nekretninama na primoriju.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Da li MNE Airlines, AirSerbia ili neka druga kompanija, imaju povratneg letove na relaciji TIVAT-BEOGRAD, ili PODGORICA BEOGRAD odlazak petkom posle 16-17h i povratak u nedelju u popodnevnim casovima ??
Prosle godine sam u ovo doba u OLIMPIC SPORT uzeo adidas cipele tako za kisu i snijeg, bile su snizene sa 130 na oko 90e cini mi se.
http://www.butsklep.pl/files/sc_imag..._img_49734.png slicne ovima, nisam mogao nac iste potpuno![]()
Ljudi gdje mogu da kupim logo converse da bih ga zasio na jaknu na rukavu gdje mi je iscjepana malo?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Imas i kod jednih i drugih to, ali air serbia je iz nekog razloga jeftiniji dosta skoro sam kupovao karte, pretpostavljam jer su im to povratni letovi u bg bazu pa da sto bolje popune avion, tako da idi kod njih, u ulicu vuka karadzica im je predstavnistvo.
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Đe uzet majice za štampu...? Crne i crvene... Ima li đe duxeva možda...?
#fakenews
neko da mi pouzdano prevede ovo na latinski:
postoje dve vrste smrti, jedna je kada umres, druga je kada te zaborave
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Pomagajte.
U poslednje vrijeme obuca me cesto zulja na petu desnog stopala, ne znam u cemu je problem, mozete li mi predloziti kako to da preventiram? Procitah sad da postoje neki silikonski ulosci za petu (doduse vidim da se najcesce spominju u kontekstu zenske obuce), deblji hansaplast itd... Ima li ko kakvog iskustva i znanja za podijeliti i poduciti?
Hvala.
Last edited by Alhemičar; 10-11-15 at 13:31.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks