Postoji li idje u Cg alfa 159 na otpade?
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
ja znam momka cija je 159tka sa slike pored 164vorke... mislim da on ovu prodaje, ali u svakom slucaju mogu ti dati njegov FB kontakt ako te interesuje da ga pitas sto te interesuje u vezi alfe... ako je on prodaje, sobzirom da znam kako drzi 159tku, onda mogu misliti kako je drzao ovu...
Postoji li idje u Cg alfa 159 na otpade?
fandjo? imali su jednu 159tku sto je bila prevnuta..pa su je rastavili u djelove...
Nema to sto mene treba...
onda Srbija...nema sto nemaju...i mnogo bolje cijene... tj, neuporedive.... zavisi sto kupujesali ja sam jedan dio uzeo i razlika je bila 3 puta... a radi se o dijelu cija je cijena 3 cifre.
Ma mene trebaju sitnice neke,lajsne branika (koje je neko drpio),podizac stakla,parking senzor,neke kopcice sitne.U Srbiju sam nasao ali ne salju ovamo jedino kad mene put nanese tamo pa da trazim.Imam i fabricke felne 18" ako koga zanima da mi da neko 16 ili 17 za njih.
vidji....u srbiju da to kupis bice ti toliko jeftinije da ces moci da odes gore... provedes se lijepo, pokupis te djelove i nazad...
ja sam za 156 2007.... kupio, komplet desna vrata sa kvakom, bravom, podizacem, staklom i retrovizorom, za manje para od onoga sto mi je nudjeno odje samo za "suva" vrata.... ista stvar za 159...dio sam jedan platio 100€, a odje isti ne bi nasao ispod 300...
na kraju, imas i otpada za alfu u Cacak... to je opet prilicno blize....
Ima li ko da prodaje motor 1.8 od 156ice? Da je dobar.
Послато са D5503 уз помоћ Тапатока
Najbolji posao na svijetu!
http://www.petrolicious.com/giorgio-...-of-an-alfista
Koliko se ovaj nagledao kvarova i govana.
TAKUMI
Čudio bi me neki normalan komentar. ;-)
Preskupo po meni. Jedino da je u idealnom stanju bukavalno bez tackice moze da vrijedi te pare.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Slažem se. Sigurno može "ovakva" da se nađe za 500 manje.
vake imas u smece koko ocres
TAKUMI
Ok hvala na sugestijama ,znaci inace nisu losa kupovina ?
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Satelitski resiveri/oprema
Ima li neko iskustvo sa postavljanjem led svjetala na 147?
Sent from my 6045K using Tapatalk
ja imam 156 od 2007e.... i ova je 99to godiste...2.4 motor.... to auto jedinu manu koju ima jeste prednji trap... ali za 150€ se zavrsi komplet.... ne znam da li je ista situacija na ovaj model iz 2005te...
sto se tice motora ja ti garantujem da je taj 1.9 ili 2.4 motor bolji od bilo kog dizel motora iz VW grupacije...
ali treba da znas da odje kad kupis alfu vecina ce te gleda kao ludog... i tesko ces je prodati kasnije...
Last edited by E_K_V; 10-11-15 at 08:23.
na 156 koju ja imam trap ti je dvije donje viljuske i dvije gornje.... imas standardno stabilizatore, i krajeve spona....da komplet trap zamijenis treba ti 200€ makar je meni trebalo prije 6 godina...sad je ja vjerujem to jos jeftinije...
viljuske ne kupujes u autodjelove bez ako ne znas da su provjerene, vec reparirane.... sigurno mozes preci 50000 sa njima bez problema... meni to bude 3-4g
Ali taj trap od 200 eura ne valja nista.
TAKUMI
valja....bolji je vjerovatno od svih djelova koji se ovdje kupuju.... jedino da covjek zna sto je provjereno i poruci...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks