Ja sam vidio radnika u pekari kako se cese ispod pazuha pa uzme hleb, i to u sred ljeta... Samo sam ladno izasao![]()
Udjoh jutros da kupim hleb, radnica za tim pultom, oci pune suza, smrka, rekoh moze hleb jedan, uze kesu okrenu se prema onom hlebu pa kinu, i stavlja mi hleb u kesu, rekoh, izvini, moze li andjelin, jer bjese na drugu stranu dje nije kinula, izbaci onaj prvi, uz hleb i dade mi i opet kinu u pravcu hlebova. Pomislih je li moguce ovo, kravo radis dje je hrana i kijas u hranu, makar kini u lakat.
Ja sam vidio radnika u pekari kako se cese ispod pazuha pa uzme hleb, i to u sred ljeta... Samo sam ladno izasao![]()
Desava mi se ista stvar , ili vraca kusur nekome i ne uzima kesom hleb nego golim prljavim rukama i nikad ga ne uzmem tako nego joj kazem da mi stavi kesom hleb u drugu kesu ili opere ruke.. Zato uglavnom idem u pekare dje mi onim rukavicama stavlja hleb u kesu ili eventualno dje mogu sam da uzmem.. Mada je sve ovo smijesno jer ko zna sto sve taj hleb prodje dokle stigne tu dje je kad ga mi kupujemo ali eto....
Ali tek ono sto se desava behind the scenes u nasim pekarama, bolje da ne pricam o tome..![]()
^
Neka, oni to kako bi nam podstaknuli i ojačali imunitet.:afro:
znaci kukat ce se citav zivot ali se nece nista radit da bude bolje.zamisli godinama radis isti poso,kukas al neces da das otkaz I prodajes price kako neces nac drugi poso.cudite se za leb a svaki dan guraju gajbe po putu,meso peru sa masinom za pranje kola a po svim ostalim proizvodima golubovi i misevi uriniraju i seru
Evo u urgentni u KBC čekamo nalaz pluća 3 debela sata, svi što su snimili mnooooogo poslije mojeg oca su završili, sve neki "vezaši" ili se ljube sa doktorima, ili sa sestrocama ili sa čestačicama ili sa ovim obezbedjenjem na vrata... u glavnom završavaju a mi i dalje čekamo...
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Ovi monstrumi sto izigravali Boga,nam mrcnom zivotinjom.... dje ja zivim...
Mrzim izivljavanje nad slabijim bicem.. pih..
I mene. Treba napravit na Cemovsko jednu ogromnu instituciju za ovakve i slicne slucajeve.
Cemovsko je tu za mnogo ljepse stvari, a ne za takve...
Dobro. Nebitno đe. Samo napravit!
Napravite je i odma dodim da vi radim dzabe. Garantujem rehab makar 50%.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Mene je tri puta taj isti presretao sa tom glulom pricom. Zadnji put u garazu Delte. Bice vidio HN table pa da proba. A ono stari poznanici
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Sledeci put kafu da casti![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sve me nervira. Nervni sistem je na granici pucanja vec neko vrijeme...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
ovi show programi za talente koji "znaju" pjevati..vise me "sudije" nerviraju ustvari..
Ljudi koji preuvelicavaju stvari...
Vozači-puževi!!!
James Tiberius Kirk
Пужеви-голаћи
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks