Kaća se ne izjašnjava kao Srpkinja. Eno pjeva himnu i učlanjena je u dps
Kaća se ne izjašnjava kao Srpkinja. Eno pjeva himnu i učlanjena je u dps
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
http://cg-fudbal.com/index.php/vijes...aopstio-spisak
Nema Kujovica, bra'o majstore. Moga si barem ne ispracaju nesto korisno uradit za ovu reprezentaciju, juncu.
okle ti to da mu je ovo ispracaj?
Ovako je bilo i prosle kvalifikacije i vjeruj mi da mi ne mirise na dobro, zaboravice ovo narod a vjerovatno cemo i dobit crne makedonce cim je najjaci sastav zva i eto ga jos 4 ljeta
CIm nema nidje nikog da proba, zove najbolje da dobiju i da ga desa cutke produzi
pih
A dje nas 5 0 neće prosut
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
E ne znam.Kujović said he would love to play in the shirt of the national football team of Sweden in the playoffs against Denmark, but that everything is up to the coach.
Stop the world I wanna get off.
Sad je prodat i jedan u drugi pa ih vise ne mora zvati.
Trebao ih je zvat da mu se zahvale, ne bi Kasalicu ni Davor onoliko forsirao.
Već vidim ako ode oproštaj sa riječima , stvorio sam reprezentaciju za budućnost.
A u stvarnosti od 16 do 78 mjesta, nego ga niko nikad neće to pitati da prokomentariše.
Tek sada pročitah spisak, a vidim nema Grbića iako je standardan u Partizanu. Bitno je da je Marusic tu. Oslobodismo se nekako Kasalice i Volkova ali oni uvijek izmisle nekog novog Kasalicu da zovu
Kujovic pozvan od selektora Svedske za baraz.
Jel ima jednog prokletog novinara koji ce da postavi jedno obicno pitanje koje moze da glasi;;
Radi cega Kujevic nije pozvan za reprezentaciju CG a imao je zelje da igra za istu?
Radi cega ne pozivamo igraca za poziciju koja ce nam u neredne dvije godine biti oslabljena?
Radi cega je potreban igrac njegovih kvaliteta jednoj Svedskoj, a CG nije?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
http://www.sansasport.com/fudbal/dom...batrovica-foto
Opet nema Batrovića. Ovo je sramota...
Sent from my D6603 using Tapatalk
In vino veritas
Nema Kujović odgovarajuće menadžere pa se ekipa oko reprezentacije ne može ugraditi prednost imaju poluprodukti od igrača iz Srbije.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Last edited by johnny bravo; 06-11-15 at 15:39.
In vino veritas
Svi oni vagaju, gledaju dje će prije igrati da se bolje prodaju itd. Za malo kojeg igrača koji je ikada dobio priliku da bira izmedju dvije reprezentacije se mozecrec da je odabrao srcem.
Ja jedino za koga sigurno znam je Jovetic, imao je otvorenu ponudu Srbije i nije htio da čuje.
Što de još Kujovica tiče evo njegove rečenice:
Na pitanje da li bi igrao za Crnu Goru, tada je odgovorio:
“To je moguće, postoje kontakti. Ono što ja znam je da su zainteresovani
Ne vjerujem da nije pozivan
Last edited by lepetanac; 06-11-15 at 17:11.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nije ga gledao...
Mojaš Radonjić danas je objavio spisak mlade reprezentacije za meč sa Letonijom (13. novmebra), očekivalo se da se među imenima nađe i ono Veljka Batrovića, ali...Selektor ga je, bez obzira na dobru formu, ponovo "zaboravio". Logično pitanje za Radonjića bilo je zašto za mladog majstora nema mjesta u reprezentaciji. Dobili smo odgovor, koji nam nažalost nije rekao ništa značajnije..."Razgovarao sam sa tehničkim direktorom Zavrča, planirao sam da ga gledam, ali se tamo promijenio trener, a iz Zavrča su mi saopštili da Veljko vjerovatno neće igrati", rekao je selektor Radonjić, koji će razgovarati sa "desetkom" koja je neophodna mladoj selekciji. "Polusezona se u Sloveniji završava brzo, pričaćemo, gledaću ga".
http://www.sansasport.com/fudbal/dom...nema-batrovica
In vino veritas
http://www.vijesti.me/sport/bjelopol...svedske-859294
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
http://www.sansasport.com/fudbal/356...edskom-na-euro
Ipak ga nisu zvali...
Sent from my D6603 using Tapatalk
In vino veritas
Pretpostavljao sam.
Neće se savez ni oglašavati povodom ovog pitanja vjerovatno, od blama.
Još ni Brnu nijesmo makli...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Aj ti Kujovicu sto dalje od CG... Totalno nebitan igrac...
Mali Raičević opet dao gol za Vičencu..
Veliki kiks saveza.Normalno da ce momak prihvatiti poziv druge reprezentacije ako ga ne pozivaju nasi.
Veliki kiksevi se prave u savezu ali to je sasvim normalno drzava i citav sistem nam tako funkcionise...i odavde treba bjezati glavom bez obzira....pocevsi od drzave kao institucije preko pojedinacnih persona do nebitnih figura u svemu Brne i najveceg dna CG fudbala Mojasa.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks