lizo bi je ti ko da nema sutra
TAKUMI
Sto je sa pjesacima (debilima) kod hotela CG pa na prve i na druge semafore prelaze na full crveno, a ja ga zaletio, dzabe sviras.... Taman ih treba udarit...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gaziiiiiiiiiiii
Hahahahaha, ko ce robijat zbog avetinja)
Uspori pa ih polako udari cisto da panu ili ti se popnu na haubuja sam pokusavao al pobjegnu, ili kocim i krenem da klizam do njih a oni na sve strane
rm -rf /
e ovo zasluzuje mjesto odje, trebalo bi ovako kod nas
https://www.facebook.com/video.php?v=741930219235250
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kako bi se vozio na haubune bi mu se niko vratio
![]()
Ma jok, samo ga cuknes.
TAKUMI
Imadoh oborit biciklistu kod Telekoma preko puta maxim zgrade. Lik ladno ulicom vozi i iskace ispred kola da bi skrenuo pud maxim zgrade...
Nekima ni dobro iscrtana biciklisticka traka nije dovoljna, no kad si govedo vozis bez osvjetljenja u 11 sati i to ulicom.
Pitanje:
Od svih pravila koje su Crnogorci i nama slicni izmislili o saobracaju u kruznome toku - ko izmisli da ako ides desnom trakom i skreces desno - to cinis kroz unutrasnju traku?
Konkretno juce - 3 auta sam vidio da idu desnom trakom od Pobjede i kroz unutrasnju ostro smotaju ka Daliju????!!!
Na ka bejzbol - neku bazu da dovate zar... nit su imali koga niti sta da obilaze
stani na bilo koji kruzni tok 10min...i ima cudu da se nacudis kako neki narod prolazi kroz kruzni... sampioni su mi oni sto kroz kruzni voze kao da ne postoje dvije trake...pa preskacu iz jedne u drugu kao da igraju neku igricu a ne da voze... udju na spoljnu..pa presjecu kroz unutrasnju pa opet izadju na spoljnu.... kruze spoljnom... uh...samo da ne krene opet prica oko kruznoga![]()
ma znam ja da ima svega i svega sam se nagled - ali mi ovo bjese prvi put
Inace - druga je jedna gospodja urarila u kruzni jer je odlucila da predje u unutrasnju traku (kruzila malo vise) - izasla iz kola i pocela da vristi na njega - kako ga nije sramota sto glavu ne koristi ZAR NE ZNA DA JE ONA U KRUZNI i da ima prednost - samo je pito dje je bio on![]()
![]()
![]()
Zensko....
kaka je
TAKUMI
Svaku noc ovako .... Ni pjesaci ni biciklisti ne mogu proc'
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Pauk radi do kasno pa nece vise
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne dolazi pauk puD Zlatice![]()
Pa sto ne stanes kad slikas?
Last edited by Fabia_Elegance!; 11-11-15 at 21:46.
TAKUMI
Hahahahahahahahaha... Nemam, ukinuli su mi
Ovo sam "opalio" šetajući ...
Ma jesu, ukinuli my ass.
TAKUMI
Ovako se meni jedna gospodja parkirala na kapiju. Samo smo je sajlom zakacili i odvukli na ulicu. Bjese rucnu podigla pa je malo strugalo zadnjim tockovima, al pomjerismo je. Nisam vidio kad je posla i koja joj je bila reakcija kad je zatekla pola auta na ulicu![]()
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks