Mandic i Basa su porijeklom iz cg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mandic i Basa su porijeklom iz cg
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Savic ni jedan mec ne zape, mislio sam da mu el colo protiv astane makar vjeruje ali murica. Dakle bas ne racuna na njega kad se protiv ovih uprpao da ga ubaci
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ovaj Himenez je Atletiku za vikend uzeo dva boda svojom gluposcu, mislio sam da bi Stefan danas mogao da pocne...
Sam je kriv, mjesto jos jednu sezonu da je osta u za njega vise nego odlicnu Firencu, posle prve dobre sezone je rijesio da ide. A Simeone onu dvojicu ne razdvaja nikad, pa neka $edi sad i neka ceka da se neko od njih povrijedi...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Možda nije fundamentalista, možda je hipster
Vidi sa da voli da šutira unutrašnjim dijelom stopala. Nekad čak iz nekih situacija iz kojih nije prirodno tako šutnut loptu imam osjećaj da će preforsirat koljeno
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Hahahaha, ovo ti je na kraj teksta dobro![]()
Nas nas, da je mogo za Srbiju da igra nebih bio nas, i ona 3prsta sto je dizao su nas?
O teška li vam he priča posebno tebi 007.
Opusti se malo, ne valja se sjekirat toliko
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
O kako vam ne dosadi više jednu te istu priču vrćet... kome fali toga neka vrti stare stranice i neka uživa u argumentima oko prstiju i ostalog...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Četiri iljade devetsto i nešto postova pojedini stručnjaci i dalje broje krvna zrnca... Taman reče, teške priče...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Sad si zesce lupio ali da ne idemo u offtopic...
Najjace bi bilo da imamo 11 ovakvih bradonja u ekipi poput ovog,tzv. novinaraa sta je ovo jbmti
Rodjen u sandzaku,govori bosanski a zeli da igra za Cg- ne ide nikako.
Sent from my HTC One_M8
Kakva je težina ovaj novinar, što je ovo.
E nzm, govori kao pravi Bjelopoljac, naš je. To u šta neko vjeruje je privatna stvar, i ne bi trebalo da ikom smeta ili utiče na nikog, sem da to upražnavanje vjere krši slobode drugog, a brada i klanjanje to ne radi.
Ali ovo sa religijom je nova stvar kod njega, nije se to prije nešto vrćelo, mislim da kao i u slučaju Simona, i on je u teškim trenucima karijere, a bio je nesato na dvije godine, našao utjehu u tome.
Generalno religije su najopasnija droga, ali ovo nije topic za tu priču.
Ako želi da igra za Crnu Goru, smatra je svojom, pa i tu "regiju" (sandžak) integralinim dijelom nje, "bujrum".
Fudbalski je izuzetno simpatičan, najbolja opcija u napadu posle Jovete u ovom trenutku sigurno.
Zamislite i da smo i Harisa Medunjanina uzeli, a moglo se dok je bio anonimus u Holandiji, kakav bi to tandem bio vehabija.![]()
Stop the world I wanna get off.
I Sead Kolasinac, da se ne odvaja.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Jes oftopic ali jednom ZA VAZDA da se ova prica zavrsi. Sto se tice vaterpolosta samo Aleksandar Radovic je iz Srbije. Sto se rukometasica tice SVE su rodjene u CG a Kaca Bulatovic koja je igrom slucaja rodjena u Kragujevcu jer joj je otac dobio posao tamo pa su neko vrijeme tamo zivjeli, se takodje racuna domaca.
On topic, kada ovaj nas strucnjak saopstava spisak?
Last edited by BiTrAtE; 04-11-15 at 12:21.
Hahaha, kako ja zakljucih nekima smeta sto ce covek padat na koljena kada bude u lazio na teren i golove davo?
A sto se pojedine krste da li vam to smeta?
Ovo mije zadnji post sto se tice Kujevica.
Zamislite ovoga Kujevica i Simona Joila Vukcevica u dres reprezentacije na terenu, obojica sa bradama, kad pocnu rituali... 😀😀
Poslato sa LG-G3
Aleksandar Radovic nije iz Srbije.
On je iz HN i tu su mu rodjeni tata i djed( za dalje nzm) ali se izjasnjavaju kao Srbi.
Pola HN se tako izjasnjava pa tako i većina vaterpolista iz HN.
Ivovic,Gojkovic i Vukcevic .
Meni to ne smeta,jer je jasno da vole i postuju CG čim su tu i ostali.
Ja ih sve znam bar ove momke iz HN i znam ko su i sta
Za ostale reprezentacije necu mnogo da pričam,ali svi znamo ko igra za fudbalsku reprezentaciju,Kaca Bulatovic,Djokic pa prije njih i Ana Radovic su igrale nas.
Da ne pišem dalje jer je vec sve ispricano ali ja sam samo odgovorio na komentar da ako dizes 3 prsta nisi nas.
To mi je bio glup zaključak i zato sam napisao da ako tako gledamo da nebi sastavili reprezentaciju,ostalo je nebitno.
A msm da ces se sloziti sa mnom.
Kaca bulatovic je porijeklom iz Rozaja, tj tata I djed. Ana Radovic je isto odavde
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Je li ovo Brnovic zva onoga Mijuskovica sto se šatro Makedonija cimala oko njega?!
Edit: Jes eo izgleda, nista od Kujovica cim jos nista nema po portala...No sacekajmo taj spisak sjutra...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 04-11-15 at 20:48.
Ako je ovo njegova zadnja nek zove koga hoće ako će i Volkova što se mene tiče
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks