Zovni na telefon, upravacarina.gov.me ti je sajt pa nadji kontakt.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Bavim se izradom web stranica. I paypal koristim za neke klijente. Unio sam da sam iz Hrvatske i slobodno primam i saljem novac online, bez ikakvih problema. Nikada nisam imao potreba za bankom i slicnim stvarim. Do sada sam porucivao manje stvari. Ali nisam telefone i te vece posiljke. To bih sad porucio ali me brine hoce li carina prihatiti samo sliku iz paypala. I kako da im objasnim ako me dalje budu ispitivali za to. Dali imaju mejl da ih pitam?
Zovni na telefon, upravacarina.gov.me ti je sajt pa nadji kontakt.
Imam jedno pitanje. Naručio sam telefon sa Ali-ja preko NL pošte i sada mi za status pošiljke javlja da je 2015-11-01 21:32 The item is at the PostNL sorting center i
2015-11-01 21:32 NL - NLAMSE, Prispeće. Kada odem na destination country otvara mi Poštu Srbije. Da li ovo znači da je moja pošiljka zalutala ili da jednostavno samo prolazi kroz Srbiju? Unaprijed hvala!
prolazi kroz
je li narucivao ko sa ovog sajta?
narucih ove buce,nadam se da ce stic..dali su mi neki broj kao za pracenje ali na sajt mi ne daje nidje opciju da ih pratim ili sto vec..
edit:
poslao im mejl,dali mi broj za pracenje,sve ok
Last edited by dontigar; 03-11-15 at 08:14.
Jel moguce ljudi da posiljka preko DHL kasni?
Kad ukucam number tracking ne izbaca mi nista
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
daj mi broj posiljke
Rm-54741048
nesto nije ok ovaj broj. Trazi prodavcu broj za pracenje
I meni kasni pošiljka sa SD, već par dana ne mrda iz Mađarske
Jel iko od forumaša poručivao sa aliexpressa ove brand refurbished telefone? Ima zanimljivih ponuda ali ne znam koliki je rizik to poručiti.
Na benchmarku je narucivao neki g2 cini mi sw. Svakakvih djelova je bilo unutra, od kineskih korejskih svih mogucih verzija, ali radi
Xaxaxa![]()
Moze li mi neko reci kako porucuje sa amazona kada oni kad god ih pitam ne salju u CG?
Opet ja dosadni
Ovo me interesuju na posiljku mi pise da mi je dostava od 3 do 7 dana, sa sjutrasnjim danom dolazim do 10 dana, pa me malo brine ta posiljka.
Sad me interesuje jel tek kad bude completed onda mogu da podignem posiljku![]()
duza je dostava na dhl global od 10 dana.. to je obicna posta, stize ti na obicnu postu.
E ne znam, al nedavno naručih dio za jednu mašinu iz Hong Konga, platih nekakav DHL Express kao dostava za 3-4 dana. Od dana naručivanja, tj od kada ga je preuzeo DHL u HK dok sam ja dobio paket, prošlo 15-16 dana. I šta čoek da radi...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Sa kojih t sajtova porucujete DHL-om kada ja na svaki sajt koga sam pitao niko nece da salje dhlom za cg?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks