Montenegro Politika https://www.youtube.com/channel/UCyw...ldXW3XSzg/live
-tv vijesti 18 i 30
-prva tv 19 00
-rtcg dnevnik 19 i 30
Nista... iz posta u post se daje do znanja nama "misevima", tj. Obicnim gradjanima da sila Boga ne moli, i da je SAJ Bog i Batina u CG... Drzava zavisi od njih, red i mir, i mi kao obican narod moramo postovati silu...Nebitno sto ih misevi finansiraju, misevi im podrzavaju pozicije preko budzeta, naoruzanje i ostalo...mi kao "misevi" da gledamo ko kosi a ko vodu nosi... Narod cijeni samo one koji su realna vlast i sila...i onda nista sem da njih podrzimo u svakom smislu, jer nam marionete civilnih institucija, opozicije i vlasti samo mlate praznu slamu i igraju se drzave..
Misevima je dato jasno do znanja sta je sta i ko je ko...
Dakle, zalimo se samo SAJ-u.. Svaka im onda cast.
A mi ovdje se zanosili te skupstina, te sudstvo, te obrazovanje, ekonomija, zdravstvo, poljoprivreda...
A samo trebalo ovako jasno objasniti ko je glavni u Drzavi.
80 ljudi drzi 650 000 miseva...
Mis mali..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 02-11-15 at 17:44.
Montenegro Politika https://www.youtube.com/channel/UCyw...ldXW3XSzg/live
-tv vijesti 18 i 30
-prva tv 19 00
-rtcg dnevnik 19 i 30
DF da je htio da napravi neki civilizacijski i gradjanski iskorak za Crnu Goru sam plakat im ne bi bio onakav vec nesto na nivou Banksijevih.
![]()
Last edited by Rodion Romanovich; 02-11-15 at 17:49.
Treba otici do kbc-a i javiti povrijedjenom da se lepo izvini 80torici Velicanstvenih sto su ga tukli... A oni ce mu viteski mozda oprostiti..
Zamolila bih da ove partijske miseve da vise ne gnjave sa svojim misevima strina persama iz onih skolskih klupica iz Skupstine , mi sad znamo ko je glavni u CG... i od koga im se i sefovima tresu gatje...
E bar su ovi Spartanci iznad manekenki iz cg fora partija...
Hvala g. El Reu i ostalima koji su nama misevima objasnili realne vrijednosti u CG.
Hvala Lepo
.
Kad pocnes da besjedis, dobijem zelju da mi zena donese cizme da mogu da lupam petama u stavu mirno dok citam i samo odgovaram
"Jawohl, Herr Obersturmbannführer"
Nego ne znam je li se to vi nadate, ti posebno, ovakvoj starosti, dok ti neki mladjahni Cika Velja odgovara
Njegovi postovi su veoma edukativni. Svasta se tu moze procitati. On od pocetka prica o samo dvije moguce opcije. Gradjanskom ratu ili sve otvorenijoj diktaturi. To su putevi razvoja koje za CG nudi ova vlast. Nazalost gledajuci sta se desava ovih dana moze biti da je El Re u pravu.
Pozitivno je sto sve veci broj gradjana kapira da su u ocima vlasti oni samo misevi ( gradjani treceg reda). Vidjecemo kako ce se stvari razvijati....nije ovo prvi put da se slicne stvari desavaju u svijetu.....uvijek su diktatori vremenom bili sve usamljeniji.....zatvorenici u prstenovima obezbjedjenja oko njih.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ne moze se nikako pa ti "naivni" su tu samo radi price "da se Vlasi ne dośete" i da se doradjuju teorije koje nemaju veze sa stvarnosću. Sad će ispasti da to bio protest pacifista ili sve do jednoga slucajni prolaznici mjestima dje Vojvoda organizuje, a obicni gradjanin ne moze trknuti da kupi burek sto ga milicija neće okrpiti tek toliko da se zna. Kad pokazuju ranjene ko zna otkud pa se uhvate u laz to je samo slucajnost, ali ranije stvorene teorije ostaju....
Obozavam komsiju koji kao niko kratko opisuje politicke situacije i koji od izbora do izbora ponavlja svoje " kad brabonjak zamotas u celofan on ne postane karamela". Na onu parolu Sloboda trazi ljude kaze " a dje ih trazite u DF oci vam ispale"
Tako ni LSCG nisu dali da se okupljaju... bili su omrazeni medijski i svakako. Bar to vidjeh na youtube snimcima... U demokratiji svaka partija ima svoje podrzavaoce i niko ih ne bije zbog toga... U CG je samim tim sasvim opravdano izmlatit i polomit bilo koga ko pokusa da misli drugacije od vlasti...tj. od oruzane sile glavnih... Vec nam je objasnjeno ko je u stvari vlast pa da ne brkamo vise... Bas smo bili kao misevi u konfuziji sta je dozvoljeno a sta ne...
Nije dozvoljeno misliti drugacije od najacih i naoruzanih... Ostalo je vec mentalna perverzija...
Hvala Lepo
Eh, da je teze nama manipulisat ne bi bili tu dje jesmo. No, najlakse je manipulisati ljudima kojima je dosta svega (poprilican broj), a koji pritom nemaju ideju kako stanje promjeniti pa idu na foru ,,samo da je pocelo (nesto)'' ili ti prevedeno, glavom kroz zid. Ja zalim i takve, pritom ne ulazeci u to da li su neinformisani ili ne zele da cuju informacije (u kontekstu te grube rijeci). Takvi isto imaju pravo glasa i uticu na moju i sudbinu mojih. Da, zalim...
ja ne znam sta se cudite sto nece da kaze ko su?
eto da se prisjete ovi sto se pozivaju na demokratiju dogadjaja u usa kad policajac ubije malog crnca?
pa se isto ne zna ko je, pa ga kazne sa oduzimanjem toplog obroka...
Eo i Djurovo vidjenje ovog kod Vidojkovica ,mada se masu ispromasivao
Novo Beogradjanin(novobeogradjanin)?To mu dodje lakse nego mish malji
Simpatican.![]()
Hvala sto ste podijelili s nama taj video.... Samo.."voditelj" je nesto neurozan.. kao da je trenirao u CG..divalj... Sumadinac? Oni sa "taktom" nikako....
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 03-11-15 at 00:18.
Ovdje je cak i smiren kakav inace bude kad se razgovara o desavanjima u Srbiji
Inace iz tri dijela je kad se otvori klip u novi tab i ostala dva se vide.Tek sad kapiram da sam drugi izbacio..![]()
Prvo, to je tvoj stav da se masa popalila na nerede i zeljela incident. Ko je citao, vidio je da sam ja rekao da je 10-ak huligana odgovorno za incident i da bez njih isti ne bi mogao biti izazvan. To je i vidio svako ko je bio tamo ili ko je gledao snimke. Nekoliko puta si pokusao da okarakterises cijelu masu kao popaljenu rulju, zeljnu nereda, ali to ostaje samo tvoja fikcija i nista drugo. Realnost je potpuno drugacija i objektivnom posmatracu je to jasno. Razumijem zasto tebi nije..
Odgovor na pitanje da li si glup cu zadrzati kao moju malu tajnu, mada jadna tajna koju svi znajuAko nastavis da tumacis tudje izjave tako sto ces, umjesto njih, plasirati sopstvene, zakljucak ce samo biti sve ocigledniji..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
http://www.vijesti.me/vijesti/kako-j...ompleks-858486
Brani se drustveni poredak, jado moj.. tj drustvena svojina, ovaj.. mislim, privatna svojina, nastala iz drustvene![]()
http://www.dukechronicle.com/article...legations-rape
Ciji je ovi mali ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Opet kažem dal sam glup zadrži za sebe, mada me tvoje mišljenje i ne dotiče mnogo samo ako ćeš da komuniciras sa nekim onda radi to tako kako i taj sa tobom komunicira. Mada to govori o tvom vaspitanju ne mom. A ne pocinjes da vrijedjas ko što i zdravu logiku vrijedjas sa time da je 10 tak ljudi izazvalo ovo. Pa ako ih je bilo desetak a vi ostali svi mirni što ih ne savladaste kad su pored vas prolazili. Valjda ste toliki junaci da ste mogli 10tak huligana savladat vas 100 - 1000 mirnih demonstranata, da ne dodje do ovog.
Nego ima video dje se vise tih 10tak demonstranata a ostali se culjaju na ogradu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
E sad ovako.. ti ljudi su naivci, pa jos i saucesnici (?!), a jasno se namece zakljucak da bi Safra volio da je bilo mnogo manje takvih "naivaca i saucesnika"![]()
Logicno samo.. ti bi volio da nije bilo toliko naivaca-saucesnika, vec bi bilo mnogo bolje da je protest (iako napokon rasterecen od nacionalisticke retorike i s razlogom obiljezen kao gradjanski) protekao kao i prethodni sprski kamp-cirkus sa nekoliko stotina dusha. E ne daj boze da se to desilo. Time bi opozicija bila zacementirana za dno jedan duuug period, bez ikakve sanse da ista promijeni. Takva slika, dje narod jednostavno ne zeli ikakve promjene, bi bio kec na deset aktuelnom rezimu (ma i tebi, vidim), ali nista od toga. Umjesto toga, doslo je 5000+ "naivaca-saucesnika", koji su pokazali cijeloj Crnoj Gori koliko mu malo fali da se okupi iza ideja kao sto su: posteni izbori. Narod se prilikom incidenta odmah razisao, a ostala je malobrojna horda huligana da "okupira" grad. To je slika koja je bila prijeko potrebna crnogorskom narodu da vidi, a posledice takvog raspleta vec vidimo. Da je taj protest bio ispracen kao sto bi ti zelio da je, DF bi i sad bio respektabilna opoziciona frakcija koja se legitimnim sredstvima bori za smjenu rezima, a ovako im je pala maska. Da je taj protest bio ispracen kao sto bi ti zelio, Lekic, Becic i Rakcevic bi sad bili sitniji nego sto su bili prije protesta, a ovako se otvorio ogroman prostor za djelovanje gradjanski orjentisane opozicije, jer je svima (osim mozda tebi, MadGodu i slicnima) savrseno jasno da bez takvih gradjana onaj skup ne bi imao ni hiljadu posjetilaca.
Za kraj, ne bih bas komentarisao glupost oko poredjenja odgovornosti i saucensistva specijalaca koji su gledali izivljavanje svojih kolega nad covjekom koji nepomicno lezi (kao i demoliranje njegovog vozila) sa "saucesnistvom" gradjana koji su bili na skupu iz motiva koji ne podrazumijevaju nasilje. Mislim da je jasno kolika kolicina licemjerja je potrebna da bi se izmedju tih stvari stavio znak jednakosti.. a i motivi takvog poredjenja su jasni![]()
Last edited by ovizionizi; 03-11-15 at 10:09.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks