Mozda nije fundamentalista ako klanja, evo Romi ne smeta sto Salah posle gola klanja kad odradjuje dobar posao. To je isto kao neko ko se prekrsti posle gola, ili digne ruke uvis pa se pomoli kod hriscana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kujevic pravi golgeter, a takav nama treba, mi imamo sjajne tehnicare, ali golgetera nemamo. Velika bi greska bila da se momak ne pozove.
Mozda nije fundamentalista ako klanja, evo Romi ne smeta sto Salah posle gola klanja kad odradjuje dobar posao. To je isto kao neko ko se prekrsti posle gola, ili digne ruke uvis pa se pomoli kod hriscana.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Treba potpisat ugovor sa Kujevicem da igra za nas ali u klauzulu da ne smije da klanja ili barem da se krsti podostrog za pocetak.
Mislim da nijesmo u poziciji da gledamo kako ko praktikuje Islam ili bilo koju religiju. Dokle god se neće raznijet' bombom na trening, a vjerujem da neće, može nam valjat'. Mirka i Damjanovića možemo otpisat', a ovaj je momak najbolji strijelac jedne solidne evropske lige, plus izrazio želju da igra za nas. No-brainer ako mene pitate, grđi su pozivani.
Mada opet, vjerovatno nije to razlog za nepozivanje nego mi fantaziramo.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
@Tripleta Razumijem te na šta misliš ali poređenje sa Romom ipak ne stoji, jer nije reprezentacija u pitanju nego klub (mada je to sad već relativno kad pričamo o našoj reprezentaciji). Volio bih da vidim nekoga u Italijanskoj reprezentaciji da klanja, to bi bilo zabavno
No svejedno, praktikovanje religije ne bi smjelo nikoga da diskredituje kada je reprezentacija u pitanju. A sve da je Kujović teški fundamentalista (iz tekstova o njemu se to naslućuje), ne vidim kako bi to bilo gore od Simona Vukčevića i njegove prakse koja mu je upropastila karijeru.
No kao što Betoven reče, prije će razlog bit to što u konstelaciji Joveta, Vučinić, Damjanović, Bećiraj, Mugoša i Mandić prostora za još jednog igrača nema.
Od svih ovih realno je da se uskoro pozdravi Damjanović, možda uskoro i Vučinić, i tu se stvara ogromna praznina koju navedeni svojim kvalitetom ne mogu da popune, a gledajući statistiku Kujović je vjerovatno bolji od svih liše Jovetića...
No realno gledajući, biće ovo još jedna prazna priča, jer se može očekivat da neko ko je najbolji strijelac Švedske lige, pritom neko ko je igrao za njihovu U21, bude pozvan za baraž utakmice Švedske... Mi tome momku možemo jedino ponudit nadu da zaigra na Euro 2020, kada će već bit u poznim igračkim godinama.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
eo ga neko proziva fundamentalistom zato sto se moli bogu qq
meni je sasvim normalna pojava kad se neko prekrsti ili dize ruke,moli bogu na terenu itd.
dajte koji snimak da vidimo kako kujovic klanja na terenu,to je must see hahah
cujes,klanja hahahah
Evo ti Njemacku ili Srbiju dje muslimani uce dove Kad izadju na teren. Sad za klanjanje ne znam, nesto me to ne interesuje da bih gledao ko klanja ili ne ali vjerovatno Ima u Njemacku neki reprezentativac koji to praktikuje posto u toj zemlji ima 5 miliona Turaka
A znamo kakva je Njemacka bila u proslosti, posto pomenu Italiju
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
@Tripleta Njemci su pretežno protestanti, samim tim i značajno liberalniji od Italijana. Ne znam da su imali nekoga u reprezentaciji da nije katolik. Mislim da nisu. Imali su mahom Brazilce i Argentince uvezene. Ali i tu će se stvari mijenjati sa generacijama imigranata koje stasavaju...
@ado_pg Druže ne prozivam nikoga već sam jutros pročitao par tekstova o momku i shvatio da ima naznaka toga. Fundamentalista u smislu da vjeruje u osnovne, tvrdokorne vrijednosti svoje religije. Ako neko ide u hodočašća, i ako forsira imidž koji religija nalaže, onda je vrlo moguće da je u principu fundamentalista. Nisam rekao da je u Hamas, u istom smislu je Simon Vukčević dokazani fundamentalista.
Ostali fudbaleri vjerujem da su više sujevjerni, nego religiozni u pravom smislu riječi.
A pošto si tražio klanjanje evo imaš ovdje proslave:
Kao što pomenuh i u prethodnim postovima, ja sam apsolutno za to da se pozove čoek u reprezentaciju, rođen je tu i ima želju da igra.
Ako će davat golove može i da dubi na glavi dok slavi što se mene tiče.
p.s. Evo šta i sam govori na temu religije i ostalog.
Last edited by rebel; 02-11-15 at 18:34.
Odlični golovi, momak ima baš osjećaj za gol.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sasvim korektan intervju,dobar fudbaler veliki vjernik sto ne moze smetati cak moze pomoci.E sad sto imamo Sumadince u tim pa ne znamo kako bi reagovali to je druga prica.
Lijepi golovi. Tehnički odličan i precizan šut ima. A biće da ga ne pozivaju jer imajuobzira prema njegovoj religioznosti. Čuvaju ga pogubnog uticaja priprema i vanterenskih druženja sa ovim našim hedonistima. A i sam reče,sa kim si takav si. Brzo bi on prestao da se odaziva, ili bi obrijao bradu i osvita mortus pjan po klubova. A i što će konkurencija Dejovom zetu. Ma i to što je rođen ovdje ne pomaže. Da je iz Novog Pazara ili Sjenice pa da se razmisli
Dako se pogura malo ta prica, pritisnu ovi nasi wannabe sportski novinari, momak je klasa! Ako i ovo useru ja vise stvarno nemam rijeci.
A i da je TOLIKI vjernik nikad ne bi igrao za CG zbog grba (3 krsta). Znači čim javno govori da bi igrao za CG nije fundamentalista.
Po viđenom, momak treba uz Jovetića svaku da počinje. Vučina da ulazi. Moglo bi tu dobro gašenje da padne da imaju ljudi iz Saveza imalo mozga.
Last edited by Tripleta; 02-11-15 at 21:25.
Kakav je ovaj novinar na drugi klip, zabolje me glava posle 30 sekundi.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Na snimku u samom početku kaže da je rođen u Bijelom Polju, tj. u Sandžaku i da mu je maternji jezik bošnjački. Da se ne uvrijedi ko, ali zvuči malo separatistički![]()
Da ce se rodit covjek koji voli ovu zemlju I crnogorac je majko sveta, ne treba nam ni on nista ako se rodio u sandzaku da vi odma recem.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Kapiram da su ovo hajlajtsi i da moze da bude 'izvuceno iz konteksta' ali ovaj momak djeluje ozbiljno!
Fin prvi dodir sa loptom, odlican, samouvjeren sut i djeluje kao pravi talenat.
A i slavljenja... Sto je cudno sa njima? 2x je poljubio zemlju, sto se mene tice neka ga odma zovnu da ga probamo!
Edit: Momak je rodjen u BP, tako kaze wikipedia.
Al po tom momku Bijelo Polje nije u CG, nego u Sandzak.
Izgleda talentovano, zali Boze sto se unio tako u ne-fudbalske stvari...
Послато са GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Švedski mediji sve više vrše pritisak na selektora da ga zovne sad za baraž. Kapiram da će se u narednih par dana to desit. Prođe voz.
Tragedija je kad bilo kog talenta koji se rodio u CG izgubimo.
Ovome sektašu bi pametnije bilo da zaigra za Svedsku jer mu nije neka konkurencija tamo.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Mislim da niste realni, momak kaze da bi imao volju da igra za crnu goru zato sto je is crne gore. Da razmislja kao neki patriota igrao bi za Bosnu, ako hocete tako.
Smeta vam sto je covek vjernik, a ne smeta vam sto nam dovode neke sto veze nemaju sa nama? Samo jedna stvar treba da se zna ,ako je pomenuo Sandzak , kao i sto jes, da to nije nista opasno, jer taj Sandzak u Crnoj Gori.....
Last edited by xxxx007; 03-11-15 at 06:26.
Beciraj neveruje
1908.
sto je ovom narodu mrtvom, cus Sandzak. Neka je sramota te ljude.
Ali svakako bi ga zvao, taman da se prevaspita i da shvati da je njegova zemlja Crna Gora.
70% reprezentacije nam nije rodjen u cg, on makar jes. a to sto je skrenuo malo, to je druga prica. kao igrac je top.
Covek je is Bijelog Polja, on ima vece pravo da igra za nas, nego Volkov , Mandic,Beciraj, Rodic,Simic,Basa, Damijanovic, da ne nabrajam jos.......
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks