Preporuka za neko auto do iljadu i po socijalnih evrica?
neka starija bendza, neka trica ili nesto drugo?![]()
ja trenutno vozim megana koji je kuplje isto u alijansi...2008g....presao 175k... kod nas je od 2011.... na to auto sem servisa redovnih nsita nije promijenjeno od tada...malo trosi... registracija 215€.... moje iskustvo sa tim autom je odlicno...
Preporuka za neko auto do iljadu i po socijalnih evrica?
neka starija bendza, neka trica ili nesto drugo?![]()
A4 b5
A8 4.2 v8![]()
Imam kazni oko 450e. Istekla mi je registracija i trebam da odradim prevod na oca, da ne bih placao to.
Dje bih nasao da napisem taj ugovor? Ima li neko primjerak, obrazac..? Pored toga treba kopija licne moje i to je to? Posle toga ide registracija? Ako moze neko to da mi objasni, dugo nisam radio to...pa se ne sjecam. Da ne lutam..
Zaboravi to. Nisu ni oni vise toliko ludi no ce ti trazit da sve platis pa prevodi.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Mogu da prodam auto, to zive veze nema.
Nisam siguran, mada obzirom da placas opet porez mozda I moze
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Znam brate, ali nemam sad da olati 450e kazni + reegistracija + cekam jos neke da dodju. Znam da nekad ce doci to, ali sad mi je ovo bezbolnija opcija.
Mislis ugovor o poklonu ili kupo-prodajni
Kupo-prodajni ugovor.
Ovjeris ga kod notara,oni imaju blanko,sa njim u poresku upravu,donesu resenje,platis porez I predajes na registraciju
Nijesam radio odavno,pa ne znam da li ugovor moze I u sud da se ovjeri,zbog cijene.
Last edited by mrgo; 02-11-15 at 19:47.
Kupoprodajni ugovor mozes sklopiti u bilo kojoj i ovlastenoj auto kuci. Bitno je da uzmes i fiskalni racun jer bez njega ne vazi ti ni kupoprodajni :-)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Izmedju tebe i oca kod notara ugovor o poklonu i ne placas prevod.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Care poslusaj ti mene, u zakonu stoji prvi nasledni red- otac sinu ili sin ocu svejedno.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
1. Ako umre otac, sin je u prvom nasljednom redu.
2. Ako umre sin - otac je u drugom nasljednom redu.
Sad je 5 iljada onaj iz 2003će a8 d3))
Mozes misliti kako je dobar taj od 5k.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
To je drugi slučaj, tvoje auto ima dušua i fino si ga sredio
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks