Originally Posted by
ovizionizi
Ovo ludilo postaje sve ozbiljnije, sad jos ispade da sam JA napisao kako je šačica huligana popalila cijelu masu i prelilo na njih nagon za vandalizmom, divljanjem, nemirima.. Lepetanac, sta nije u redu sa tobom? I ne samo sa tobom, vidim da je odje postalo hronicno podmetati izjave drugima. Ja nidje nisam rekao da su ti delikventi "popalili" masu, vec upravo suprotno: da je masa, za razliku od njih, bila tu iz nekih drugih razloga, iz neke druge price, da nisu bili za takav scenario, da masa nije bila zeljna nicije krvi i nikakvih nereda. Ali tebi neki djavo ne da mira, pa moras silom na sramotu gurati taj tvoj, je li, stav, kako je narod totalno poludio i htio da lincuje policiju. Druze, da je to zaista tako bilo, danas bi imali gomilu fatalnih posledica tog protesta, a sumnjam da bi i dvije onako brutalne jedinice SAJ-a ista sprijecile, pa iako je preko puta njih svega nekih 5000 ljudi.
Pošto sam radio čitav dan a da ne bude da opet ne odgovaram.
Biću kratak i neću vrijedjat ko ti par puta ali to valjda ide sa tvojim konfuznim komentarima.
Svi koji su čitali vidjeli su ko je pisao da je bilo 5-6 maskiranih do 10tak istih koji su popalili i izazvali ono.
A ostali su ljuljali ogradu, valjda im dosadno bilo pa se naslonili.
Imaš par videa koje sam ti postavio dje se vidi koliko ih je bilo i koliko je ljudi krenulo ka skupštini dok policija nije reagovala.
Još ćeš reci da nisi napisao da treba klupe pandura isprovocirati da reaguju.
Meni je zao što skupština nije pala, valjda bi nekima lakše bilo.
I uzdrži se pogrdih komentara jesam li glup, lud i sl. Ako ćeš komuniciraj sa mnom ko ja sa tobom ako nećeš nemoj u opšte
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks