Page 306 of 373 FirstFirst ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... LastLast
Results 7,626 to 7,650 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    6,251
    Thanks Thanks Received 
    14,022
    Thanked in
    5,326 Posts

Po barem 10. put, ako jedva cekaju da nekoga ubiju od batina sto ne ubise i ona dva saputnika sto su bili sa Mijom? Kao koleteralna steta, opiranje hapsenju, izmislit sto bilo, razloga milion, posto ionako tvrdite da su sve izmislili i ovo sa Mijom?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Po barem 10. put, ako jedva cekaju da nekoga ubiju od batina sto ne ubise i ona dva saputnika sto su bili sa Mijom? Kao koleteralna steta, opiranje hapsenju, izmislit sto bilo, razloga milion, posto ionako tvrdite da su sve izmislili i ovo sa Mijom?
    Opet skretanje sa teme. Prekoracili su ovlascenje za jednog, zamalo ga ubili, a opravdanje je "pa eto nisu za drugu dvojicu". Tako isto mozes reci "a sto nisu ostalih 8000 demonstranata" ili "a sto nisu ostalih 170000 gradjana Podgorice".

Umorile su im se ruke na Martinovicu? Sofersajbna i farovi su pruzali otpor pa je trebalo prvo njih savladati? Milion odgovora na nebitna pitanja ali nijedan na bitna - sto se ne cini nesto protiv ovih SAJ-ovaca sto krse zakon i sto SAJ opstruira istragu?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Nije normalno i trebaju odgovarati svi koji su učestvovali u tome. A hoće li čisto sumnjam, jer se neće moći dokazati ko je sve tukao.
    Svi maskirani, pola bije a pola ne učestvuje sada svi mogu reci ja nisam učestvovao. Dokazi da jeste kad im he gas maska na lice. To je moje mišljenje.
    A jel normalno da ste tvrdili da su ubačeni bili ONI maskirani na protest i sada kad se dokazalo da nusu svi ćutite i pričate o Miju.
    Oćemo malo o tome, ha osudih prebijanje osudi li ti organizatore što su pokušali da pobiju policajce ispred skupštine
    Ako se ne moze dokazati ko je od SAJ-ovaca tukao to znaci jedino da nece da priznaju i da jedan drugog pokrivaju. Sto znaci da u toj jedinici koja je bila locirana ispred stare vlade imas samo dvije vrste ljudi, one koji su pokusali da ubiju Martinovica i one koji su saucesnici jer prikrivaju. Oboje su kriminalci. Treba li da imamo kriminalce u SAJ-u? Otkaz bi bio minimalna kazna.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Nece bas biti,imas trecinu minimum koja je casna i gleda samo da sacuva svoj posa,a na sudbinu ovakvih kolega su ravnodusni.
    Ne interesuje ih ispravljanje krivih drina,pogotovo ne u CG.

Te ljude ne treba pustati na ulicu,pogotovo ne u svrhu ocuvanja javnog reda i mira,jer oni to ne umiju.
    Ne umiju da profi stanu u kordon,ne umiju da potisnu masu,izoluju grupe,ne umiju stosta toga sto posebna umije,jer to jednostavno nikad nisu radili niti su za to obucavani.
    Zna se sto umiju,nazalost dostina to zloupotrebljava ponasajuci se onako po ulicama,i za takve otkaz treba da bude momentalan.
    Last edited by Sidewinder; 02-11-15 at 07:32.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Meni je stvarno zao tog covjeka: prvo je postao zrtva policijske brutalnosti, pa sad ga ne pustaju na miru dfovski botovi i "profesionalni nezadovoljnici" pokusajuci izvuci iz njegove tragedije sve sto je moguce i to iskljucivo u vlastitu korist. Ponekad mi se cini da one ljude koji danima zvakaju i prezvakivaju ono sto se desilo s Mijom, one ljude boli ** za njega i njegovu bol, i da su u stvarnosti ... zadovoljni time sto je pretucen jer time su dobili jedini argument protiv nacina prekidanja prosvjeda i pokusaja nasilnog upada u Skupstinu.
    Je bih njegov slucaj uopce izdvojio iz slike prosvjeda jer ono prebijanje nije imalo veze s njegovim sedjelovanjem na prosvjedu, nego je bilo rezultat a) njegovog agresivnog stila voznje b) pogresne interpetacija njegovih namjera od strane policije c) neke stare osvjete. Ne bih iskljucio niti jednu opciju, ali ne vidim kako bi svakodnevno stavljanje jednih te istih video snimaka, te svakodnevno ponavljanje jednih te iztih teza moglo doprinijeti rasvetljivanju situacije. Ono me visi lici na sipanje benzina na ugasenu vatru neuspjelog prosvjeda.
    PS Svaki dan cekam da itko napise kako je sluzbeno zatrazio od odbornika u svojoj opcini te od svog zastupnika u Skupstini da vrse pritisak na Drzavno odvjetnistvo u svrhu aktivizacije istrage. Zasto vam onda trebaju odbornici i zastupnici?
    PPS Gospodinu Martinovicu zelim brzi oporavak.
    Last edited by A+A; 02-11-15 at 07:34.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ja mislim da je ovakav sastav SAJ-a idealan za nasu zemljicu. Kakvi ljudi, takva policija - mozga bez
    Zamislite sad taj horor kad bi se cijeli taj slucaj demonstracija TOTALNO doveo do kraja i za njega adekvatno odgovarali svi koji su zgrijesili. Prvo bih Raska zbog PRVE povrede zakona sto je dozvolio ono sto zakon jasno zabranjuje - okupljanja na prometnim saobracajnicama, pa onda jos 2 nedelje tog cirkusa. Onda huligane koji su izazvali incident, po cijoj god direktivi da su radili, sve u celije. I, naravno, sve SAJ-evce koji su onako casno nosili uniforme najelitnije policijske jedinice. Auh, cek.. pa kako bi onda nasa mala drzavica opstala bez takvog jednog stuba odbrane? Ti momci su najbolje nesto sto imamo! Jednostavno, nemamo boljih.. pat!
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

To je ubačeni elemenat što bi rekao ovizi
    A ovaj.. khm, khm.. posto pocinjes kao Zedd, volio bih i tebe da vidim kako citiras tu moju izjavu u kojoj kazem to.. sto kazem, jel? Znaci, dje sam ja to tvrdio da su huligani ubaceni elementi? Od prvog posta nakon nemira sam pisao da je krajnje nebitno ko su frikovi sa kapuljacama, steta je jednako napravljena. Mada.. bolje da te ne podsjecam, vec sam siguran da bi bilo mnogo korektnije da ti sam citiras to dje ja tvrdim da su to ubaceni elementi, taman kao Zedd sto je citirao.. snila baba sto joj milo bilo

Thanks Thanks Given 
    2,035
    Thanks Thanks Received 
    6,279
    Thanked in
    2,921 Posts

Jel' ko od vas pažljivo pogledao snimak? Meni lično, a možda grešim, ovo liči na privatne nerašćićene račune, a demonstracije su samo povod. Dakle, (ne)profesionalno ...

Šta još? Eh, da, DF će da ima i dalje proteste? Hoće li opet biti u organizaciji DPS-a? Hoćemo li opet razglabati o brutalnosti policije i ,,mirnim'' demonstrantima? Ili ćemo da, konačno, stat na stranu onih koji su na proteste izašli ne zarezujući DF (što je jedino ispravno), ali su bili izigrani? Inače, žalbe na suzavac su više nego smješne, to spada u domen toga da se neko žali što je bušilica kod zubara bučna, jeste neprijatno, ali takva je procedura.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Što sve neću pročitat ođe.. ispada da su ga trebali dobro izbatinat, ali se i ne iživljavat na njemu. Osim toga, grad je pokriven kamerama, vjerujem da su tu noć pustili i sve dronove, ovamo imamo par glavnih gradskih saobraćajnica gdje je M. Martinović prolazio, tako da mislim da je probijanje blokada zasigurno dokumentovano. Samo se čeka pravi momenat da se to pusti.

Ali ponavljam - čak i da je uradio sve to, nije smjelo da se desi da ga onako divljački izlome. I još da izlupaju auto.

Najgore je od što ima dosta ljudi koji to pravdaju. Svo to nasilje i protivzakonito djelovanje.

Ne mora ovdje svaki post da počinje i završava se sa "osuđujem sve huligane, posebno one s fantomkama, i osuđujem prebijanje m. martinovića i građana CG". Ali nemojte da govorite da je neko zaslužio da ga premlaćuju, iživljavaju se, gađaju ga kamenjem, bacaju na nekog molotovljev koktel..

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Osim toga, grad je pokriven kamerama, vjerujem da su tu noć pustili i sve dronove, ovamo imamo par glavnih gradskih saobraćajnica gdje je M. Martinović prolazio, tako da mislim da je probijanje blokada zasigurno dokumentovano. Samo se čeka pravi momenat da se to pusti.
    Vrlo izvjesno. Provjerena taktika naseg drzavnog vrha. Kad se to pusti, svi koji odje stidljivo pravdaju reakciju SAJ-a (naravno, ne i njen brutalni segment, da..) ce se raspomamiti kako je, eto, sve bilo opravdano, neka su ga istamburali, steta sto prezivlje uopste Tako se radi i sa racunima, cijenama namirnica, visinom plate.. recimo, ona fora dje se poskuplja neka namirnica za 30%, digne se prasina oko toga, a onda nasi spasioci iz vlasti izadju sa kompromisom kako ce ipak "samo" 15% poskupiti.. i svima osmjeh od uva do uva. Nas narod..

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nije normalno i trebaju odgovarati svi koji su učestvovali u tome. A hoće li čisto sumnjam, jer se neće moći dokazati ko je sve tukao.
    Svi maskirani, pola bije a pola ne učestvuje sada svi mogu reci ja nisam učestvovao. Dokazi da jeste kad im he gas maska na lice. To je moje mišljenje.
    A jel normalno da ste tvrdili da su ubačeni bili ONI maskirani na protest i sada kad se dokazalo da nusu svi ćutite i pričate o Miju.
    Oćemo malo o tome, ha osudih prebijanje osudi li ti organizatore što su pokušali da pobiju policajce ispred skupštine
    I upravo to misljenje je zasto treba razbiti tu jedinicu, iskoristiti to sto valja iz nje i nije kompromitovano. Nije to bjezanje sa casova, pa ja necu da kazem ko je. I to se u srednjoj njelo da sankcionose istjerivanjem cijelog odjeljenja iz skole, pa se uvijek nadje jedan koji progovori i tako krene.
    Previse vi znacaja dajete tome. Postoji vojna jedinica slicne namjene. Iskoristi odatle nekoliko ljudi i sa ostatkom SAJ-a formiraj Protivteroristicku jedinicu(PTJ). I vuk sit i ovce na broju.
    Sta mislis kako je nastala Zandarmerija u Srbiji. Rasvormiras JSO i mislim da je njihova bila PTJ koja je bila poznata kao i nasa. Okidac za rasformiranje je bio protest JSO na auto putu
    Last edited by Hell Raiser; 02-11-15 at 08:22.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Oni su od nista dobili jednako nista,samo pod drugim imenom.
    Zandarmeriju koju komandant koristi da iskopavaju zlato,izmedju ostalih svijetlih rabota

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Oni su od nista dobili jednako nista,samo pod drugim imenom.
    Zandarmeriju koju komandant koristi da iskopavaju zlato,izmedju ostalih svijetlih rabota
    Nije poenta kako ona zavrsava, vec da je drzava pretekla rasformiranje tih jedinica. Moramo li da je imamo, moramo. Mozemo li da uradimo nesto po tom pitanju mozemo. U srbiji su odigrali lose sa novom jedinicom, ne znaci da ne mozemo da budemo pametniji. Poslije par godina ta je jedinica ponovo cuvar rezima i nedodirljiva, pa nije ni cudo da je ista kao i prethodne

i ovo se desava kad ne razmisljas i skreces paznju na sebe

Kako je šef SAJ-a kupio turistički kompleks

http://www.vijesti.me/vijesti/kako-j...ompleks-858486
    Last edited by Hell Raiser; 02-11-15 at 09:02.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    A ovaj.. khm, khm.. posto pocinjes kao Zedd, volio bih i tebe da vidim kako citiras tu moju izjavu u kojoj kazem to.. sto kazem, jel? Znaci, dje sam ja to tvrdio da su huligani ubaceni elementi? Od prvog posta nakon nemira sam pisao da je krajnje nebitno ko su frikovi sa kapuljacama, steta je jednako napravljena. Mada.. bolje da te ne podsjecam, vec sam siguran da bi bilo mnogo korektnije da ti sam citiras to dje ja tvrdim da su to ubaceni elementi, taman kao Zedd sto je citirao.. snila baba sto joj milo bilo
    Pošto sam sa telefona ne mogu to tražiti, eto i nisi rekao da su bili ubačeni elementi. Naveo sam tebe mogao sam još 5toricu , oprosti na tome.
    Nego tvrdis li i dalje da ih je samo njih 5_6 pokušavalo da sruše ogradu? To su već tvoje tvrdnje zar ne.
    Zanimljivo mi kako poslije ovih snimaka nema vise ljudi da tvrde da su to DPS igrači i da nije bilo napada sem par maskiranih ljudi na policiju.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ako se ne moze dokazati ko je od SAJ-ovaca tukao to znaci jedino da nece da priznaju i da jedan drugog pokrivaju. Sto znaci da u toj jedinici koja je bila locirana ispred stare vlade imas samo dvije vrste ljudi, one koji su pokusali da ubiju Martinovica i one koji su saucesnici jer prikrivaju. Oboje su kriminalci. Treba li da imamo kriminalce u SAJ-u? Otkaz bi bio minimalna kazna.
    Oćemo li o drugom dijelu mog posta, ja stvarno vise nemam šta reci o SAJovcima. Krivi su, prekoračili su silu šta videćeš ti kažem. A o napadu maskiranih ljudi, koktelima, itd?
    Zašto je DF organizovano to radio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Vala, (NE)propisno ga ugnječiše...
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Pošto sam sa telefona ne mogu to tražiti, eto i nisi rekao da su bili ubačeni elementi. Naveo sam tebe mogao sam još 5toricu , oprosti na tome.
    Nego tvrdis li i dalje da ih je samo njih 5_6 pokušavalo da sruše ogradu? To su već tvoje tvrdnje zar ne.
    Zanimljivo mi kako poslije ovih snimaka nema vise ljudi da tvrde da su to DPS igrači i da nije bilo napada sem par maskiranih ljudi na policiju.
    Definitivno smatram da je u masi bilo DPS-igraca, ali u ovom slucaju uopste ne vjerujem da su bili neophodni, potrebni, pa time i aktivirani, jer za okidac koji bi vodio ka nemirima je organizator imao sacicu momaka raspolozenu za to.
    Sto se tice broja ljudi odgovornih za rusenje ograde, da ponovim: desetina ljudi su odgovorni za to! Vrati se i pogledaj da li sam drugacije tvrdio. Imamo dva fantasticna ugla kamere, jedan pokazuje situaciju sprijeda, jedna iza demonstranata. Odlicno se vidi koliko ljudi rusi ogradu, a koliko ljudi bjezi nazad, sto se posebno vidi kamerom od pozadi. Ostali su svi cisti posjetioci protesta, koji su na prvi extremniji potez demonstranata (baklja) krenuli nazad, dok je naprijed ostalo.. koliko? 200-300? Hiljadu njih? Heh.. sve je sacica ljudi zapalila...

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Znaci da cim ih sacica zapali,nisu mnogo drugaciji od istih tih potpaljivaca,krajnje namjere su identicne.

Meni je sasvim nebitno ko je srusio ogradu,vidjeli smo kasnije koliko ih je bilo te su "okupirali" hamer itd.

Plus sto sam svojim ocima vidio kolko ih je i kakvih doslo kod Peytona da lomi ljudima imovinu.

PS.

Zao mi je sto saj nije bio ispred skupstine def,pa dje puklo da puklo.
    Last edited by Sidewinder; 02-11-15 at 09:51.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Definitivno smatram da je u masi bilo DPS-igraca, ali u ovom slucaju uopste ne vjerujem da su bili neophodni, potrebni, pa time i aktivirani, jer za okidac koji bi vodio ka nemirima je organizator imao sacicu momaka raspolozenu za to.
    Sto se tice broja ljudi odgovornih za rusenje ograde, da ponovim: desetina ljudi su odgovorni za to! Vrati se i pogledaj da li sam drugacije tvrdio. Imamo dva fantasticna ugla kamere, jedan pokazuje situaciju sprijeda, jedna iza demonstranata. Odlicno se vidi koliko ljudi rusi ogradu, a koliko ljudi bjezi nazad, sto se posebno vidi kamerom od pozadi. Ostali su svi cisti posjetioci protesta, koji su na prvi extremniji potez demonstranata (baklja) krenuli nazad, dok je naprijed ostalo.. koliko? 200-300? Hiljadu njih? Heh.. sve je sacica ljudi zapalila...
    Sa 5 6 dodjosmo do desetine, bar tu napredujemo. Jeste sve su DPS igrači lagano šetali kroz masu, poslanici im vikali nemojte JOŠ itd.
    Eno snimak dje bukvalno čitava masa kreće ka opštini dok ih policija nije sasula suzavcem i sok bombama. Nije 10tak nego čitava masa osim možda par zena što se povukuju

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Oćemo li o drugom dijelu mog posta, ja stvarno vise nemam šta reci o SAJovcima. Krivi su, prekoračili su silu šta videćeš ti kažem. A o napadu maskiranih ljudi, koktelima, itd?
    Zašto je DF organizovano to radio
    Pa poprilicno jednostavno. DF nema da ponudi nista na planu ekonomije, ljudskih prava i sloboda, postovanja zakona, zivotnog standarda i zdravstvene zastite. Tu ulazi i nedostatak vizije razvoja i poreske politike.
    Tu su isti kao i arhineprijatelji sa druge strane. Nemaju ni ovi iz DPS-a nikakav kompas po tim pitanjima.
    DF-u zato odgovara da se glasaci usance u nacionalisticke tabore, spasitji srpstva vs spasitelji drzave i tekovina samostalnosti.
    Sad sam licnog misljenja da je to DPS igranka izvedena preko Novaka Kilibarde 2, ali i ako nisam u pravu vec da su samostalni u djelovanju, ne mijenja sustinu.
    DF i DPS su dvije strane istog novcica, koje jedino umiju da se snalaze u blatu i nacionalnim pricama. DF se nada da ce "naoruzati" dovoljno srba da ne ispadne iz igre
    DPS koristi situaciju "ugrozenosti", zato ce mo biti svjedoci farsicnih sudjenja u toku kampanje. I eto.....

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nece bas biti,imas trecinu minimum koja je casna i gleda samo da sacuva svoj posa,a na sudbinu ovakvih kolega su ravnodusni.
    Ne interesuje ih ispravljanje krivih drina,pogotovo ne u CG.

...
    Ja bih ocekivao da je casnih i vise, mozda preko polovine.

Ali od ove grupemkoja je prebijala Martinovica, njih 30-ak, imas samo dvije grupe - one koji su prebijali i treba da izgube posao i oni koji su svjedoci. Ako ti svjedoci odbijaju da svjedoce onda preuzimaju krivicu na sebe.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Znaci da cim ih sacica zapali,nisu mnogo drugaciji od istih tih potpaljivaca,krajnje namjere su identicne.

Meni je sasvim nebitno ko je srusio ogradu,vidjeli smo kasnije koliko ih je bilo te su "okupirali" hamer itd.

Plus sto sam svojim ocima vidio kolko ih je i kakvih doslo kod Peytona da lomi ljudima imovinu.
    To se slazem, cak dobar dio huligana koji su gadjali policiju bakljama i nisu bili medju onima koji su oborili ogradu, vec su prebacali masu da bi pogodili muriju.

Mada, meni je sva ta prica oko huligana minorna naspram uzasa koji je demonstrirao SAJ, a to je ono sto dobar dio posjetilaca na ovom forumu ne kapira. Uporno se pojedini trude da stave znak jednakosti izmedju tih (ne)djela, a to ne moze nikako. Huliganske kretenluke gledamo svako malo, utakmice su ih pune, ali cak i tu cete rijetko vidjeti (bar ne znam kad zadnji put kod nas) da nekom "bahatom" neistomisljeniku slome kuk, rame, rebro.. Huligane ne placa narod da to rade, dok momke u uniformama placamo. Za ono?? Ono je katastrofa i jedva cekam taj neki video da se napravi o kom sam cuo, u kome ce da bude kratak opis anti-teroristickih jedinica iz razlicitih zemalja sa snimcima njihovih akcija, a na kraju crnogorski SAJ u akciji unistavanja neprijateljskih farova, zmigavaca, sofersajbni.. onako, bas rijeseni i motivisani da neutralisu prijetnju po drustveni poredak koju predstavlja to ljuto vozilo.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Sa 5 6 dodjosmo do desetine, bar tu napredujemo.
    Mislim da te, zajedno sa Zeddom, uhvatilo neko ludilo, pa jednostavno ne mozes citirati nesto onako kako je napisano, vec je jace od tebe da plasiras sopstvene neke price i trpas ih drugima u usta, jer samo tako mozes iznijeti nekakav svoj.. stav? Zabavno, a?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Pa poprilicno jednostavno. DF nema da ponudi nista na planu ekonomije, ljudskih prava i sloboda, postovanja zakona, zivotnog standarda i zdravstvene zastite. Tu ulazi i nedostatak vizije razvoja i poreske politike.
    Tu su isti kao i arhineprijatelji sa druge strane. Nemaju ni ovi iz DPS-a nikakav kompas po tim pitanjima.
    DF-u zato odgovara da se glasaci usance u nacionalisticke tabore, spasitji srpstva vs spasitelji drzave i tekovina samostalnosti.
    Sad sam licnog misljenja da je to DPS igranka izvedena preko Novaka Kilibarde 2, ali i ako nisam u pravu vec da su samostalni u djelovanju, ne mijenja sustinu.
    DF i DPS su dvije strane istog novcica, koje jedino umiju da se snalaze u blatu i nacionalnim pricama. DF se nada da ce "naoruzati" dovoljno srba da ne ispadne iz igre
    DPS koristi situaciju "ugrozenosti", zato ce mo biti svjedoci farsicnih sudjenja u toku kampanje. I eto.....
    Nema što ovdje nesloziti sa tobom, čak je Becic ili Rakčević dobro rekao da jedino tako mogu da ostanu i jedni i drugi. Da se ima potpuno dvije iste grupacije samo na različitim stranama.
    Nego me nervira kad me danima ubjedjuju da je one sa maskama poslao DPS kad se vidi da su DFovi vojnici.
    Kad me neko ubjedjuje da je par ljudi učestvovali u napadu na policiju a ostali su žrtve suzavca i brutalnosti policije.
    Ono je bio napad od strane DF, ne mogu reci zbog rušenja ustavnog poretka jer ih je premalo bilo za to ali nije napad isprovociran id strane DPSa

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    DF i DPS su dvije strane istog novcica, koje jedino umiju da se snalaze u blatu i nacionalnim pricama.
    Mene bas zanima na koje ce sve nacine u narednom periodu DPS pokusavati da rehabilituje DF, buduci da mu je neophodan za ustaljenu retoriku ugrozenosti od divljih Srba. Projekat protesta nije krenuo kako treba, onda je sve doslo na svoje, DF je skrenuo paznju na sebe kao na zrtvu, ali onda se vrlo brzo skliznulo u drugu krajnost, dje je gradjanski pokret dunuo u jedra DF-u, sto je postalo vise nego ozbiljno. Na kraju, umjesto da se politicka situacija maksimalno polarizovala po nacionalnim pitanjima, sto je scenario koji i Milu i DF-u najvise odgovara, desilo se suprotno - totalna marginalizacija tih pitanja, kao i te opozicione struje. Sami protesti su slali takve signale svakom ozbiljnom posmatracu, jer je protest postao masovan tek kad su izasli ljudi koji NISU za DF, vec za promjene iz nekih drugih razloga, kao sto su socijalni, ekonomski, vladavina prava..
    Sad imamo Rakcevica, Becica i Lekica koji uskacu u taj ogroman prazni prostor sto je ostao iza Fronta, a protiv kojeg DPS nece moci da ponavlja svoju mantru o beogradskim poltronima, anticrnogorcima, cetnicima.. morace nesto novo, ali najbitnije: kako rehabilitovati DF, jer bez njega slijede sumorna vremena po DPS

Page 306 of 373 FirstFirst ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)