ne mogu da tvrdim da je ili nije probio barikade jer ne znam, ali ono što sam sasvim sigurna jeste da nije bezazleno i mirno prolazio automobilom ulicom i onda skočilo 30 SAJ-evaca na njega i po njemu ka po pranju...vala bi i te njegove saputnike takli, a ni oni ne skočiše da ga brane...čudo da se dosad nijedan saputnik nije javvnosti obratio kao svjedok i potvrdio da je M.M. mirno kao bebica prolazio kad su ga zli momci sčepali da ga od života odvoje...da ponovim peti minimum put da je bilo dovoljno da ga ka pecivo ponesu do marice i da ga sprovedu u betonjerku, lično mislim da su to onoliki (i brojem i stasom) momci mogli bez ijednog šamara i udarca da odrade pa stoga ponavljam, ne prebijanje tj izivljavanje, ali nije mi jasno da vi zbilja mislite da Mijo ništa činio nije samo MIRNO prolazio....što se mene tiče, kad bi se utvrdilo da je čovjek izvadjen od bijesa iz kola i prebijen a da nije ništa radio no samo mirno u koloni autom prolazio, mogli bi slobodno smrtnu kaznu vratiti! Iskreno ovo mislim! Ja u takav scenario jednostavno ne vjerujem
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks