Page 304 of 373 FirstFirst ... 204254294300301302303304305306307308314354 ... LastLast
Results 7,576 to 7,600 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Kao što rekoh, nisu svi bili u centru pažnje, ali nije ni beznačajno što je bio jedan od osnivača SNS-a. Sve i da nije bio aktivno u politici, bilo je njih na barikadama koliko oćeš. Eto ih i danas.
    Znas kako, tada niko se od njih nije nesto borio oko drzave, koliko li oko gubitka privilegija iz poslova sa cigaretama, naftom, bananama i hranom. Daleko da je ko tada na barikadama i sa jedne i sa druge strane mitingovao za samostalnost, ali kako je krenulo ispasce da se Djukanovic od 91 za to bori(ne govorim o tebi, da ne uletimo u bespredmetnu raspravu)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sa protesta u HN mogu se izdvojiti dvije stvari
    Mandića
    Kao što ste kretali u januaru 1989. godine, jer mi naš posao nijesmo završili”, istakao je on.
    i
    Branko Radulović, je ispričao da je na protestu u Podgorici progutao pet šok bombi

Iza Branka je sad opasno ići jer...., ali sta to Vojvoda nije dovrsio u januaru 1989?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,914
    Thanked in
    3,973 Posts

Pa dobro, ako Mila pitaš on je još od 1992. pripremao teren za borbu protv Sloba. Vidio je on već tada da nije to sve kako treba, samo je čekao dovoljno da ojača. Mh.

Zar nije Manda 1989. bio u reformskim snagama Anta Markovića?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Postavljeni su snimci na You Tube kanal vlade:

Јел ово онај из НК Алтернативе? 0:05-0:23 сви маскирани око њега, а на крају и сам ставља маску...
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Interesantna izjava Andrije Mandica u dijelu okakarakterisanja bombaske afere iz 1907. g.!

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Наслов видеа је одличан.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Јел ово онај из НК Алтернативе? 0:05-0:23 сви маскирани око њега, а на крају и сам ставља маску...
    У праву сам, то је Пејак из Алетрнативе.Сад виђех слике на његовом ФБ профилу.

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Interesantna izjava Andrije Mandica u dijelu okakarakterisanja bombaske afere iz 1907. g.!
    Да ова власт види мало више од партијског интереса ово ништа од човјека би заједно са појединим члановима фамилије и партијским саборцима вечерао у једном малом мјесту покрај Даниловграда.

Thanks Thanks Given 
    1,096
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    94 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Promasujes poentu. Apsulutno je nebitno da li je tvoj, moj ili neciji rodjak otisao. Problematicno je da je legenda rekla da nam zdravstvo ne valja goli tuki, jer sa znanjem koje imaju ne mogu nigdje da rade bez kod nas nesrecnika, koji smo silom prilika i rodjenjem osudjeni da nas oni lijece.
    Šta ja rekoh nego to:

Quote Originally Posted by Low-key View Post
    Prvo, što djeluje da je time popljuvao naš obrazovni sistem (da ne ulazimo sad u to je li s razlogom).
    Vrlo nesmotrena izjava, po mom mišljenju, jer će biti shvaćena baš tako, da nam ne valjaju ni fakulteti ni ljekari. I dalje ne shvatam šta ju je motivisalo, ako nije želja da pokaže zdravstvenim radnicima koliko povećanje plata mogu očekivati .
    Opet kažem, i takvi ljekari sa kojima se premijer posprduje (a ne bi trebalo, jer u našem zdravstvu ima i dobrih stručnjaka) imaju mogućnost da odu. Ako ta pojava poprimi šire razmjere, e to će biti mnogo problematičnije od izjava sa kojima se ionako slaže dobar dio stanovništva.

Thanks Thanks Given 
    1,874
    Thanks Thanks Received 
    5,493
    Thanked in
    2,115 Posts

Vidjeste li sad ovu rekapitulaciju cijelih protesta?

Pri kraju, na zadnjem protestu, prije nego što su izbili neredi, neki čovjek(ne znam ko je, nisam ga prepoznao) stoji bukvalno rame uz rame sa Medojevićem (a tu su u grupi i ostale vođe: Knežević, Radulović, Bulatović, itd) ispred ograde i kaže demonstrantima oko sebe:
    "Nemojte skakati... nemojte... nemojte još..."

EDIT:
    Čovjek je poslanik Demokratskog fronta, Veljko Vasiljević
    Last edited by ASC; 01-11-15 at 21:08.

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Nije neki čovjek nego poslanik.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Vidjeste li sad ovu rekapitulaciju cijelih protesta?

Pri kraju, na zadnjem protestu, prije nego što su izbili neredi, neki čovjek(ne znam ko je, nisam ga prepoznao) stoji bukvalno rame uz rame sa Medojevićem (a tu su u grupi i ostale vođe: Knežević, Radulović, Bulatović, itd) ispred ograde i kaže demonstrantima oko sebe:
    "Nemojte skakati... nemojte... nemojte još..."
    To je ubačeni elemenat što bi rekao ovizi
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Ma glavni krivci su redari- umorili su se bili i samo se na momenat udaljili, sto je ovih nekoliko ubacenih elemenata iskoristilo, i desilo se to sto se desilo... ali nije bilo nikakve zle namjere...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    8 Posts

bravo Majo
    this time next year...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

RTCG/ Država i Demokratija (1/11/2015 www.rtcg.me)

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Cini mi se da ovo vise nisu generacije iz 90tih koji nisu imali mnogo mogucnosti razumijevanja dalje od drzavnih medija.... posebno generacije danasnjih maturanata koji osim sto pjevaju "pada vlada" u pauzi nastave usput se i smiju ogranicenim partijskim aktivistima stare garde.. bitan je rejting svake institucije i drzavne formacije.. kad padne... tesko se moze povratiti...
    Tesko se moze povratiti sa pricom " bijemo po nasem zakonu i bicemo vas po zakonima koje mi donosimo, jer nam moze biti"..
    Ne ide to tako...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ja mislio sad će skočiti ovdje neki da demantuju ive snimke kad ono tišina

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Kakva je to cudna argumentacija? Ako je policija na jednom mjestu postupala u skladu sa ovlascenjima to znaci da je svuda postupala u skladu s ovlascenjima?

Neka oni objasne prebijanje Martinovica od strane 30 SAJ-ovaca. I neka objasne zasto SAJ ne saradjuje sa tuziocem.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Kakva je to cudna argumentacija? Ako je policija na jednom mjestu postupala u skladu sa ovlascenjima to znaci da je svuda postupala u skladu s ovlascenjima?

Neka oni objasne prebijanje Martinovica od strane 30 SAJ-ovaca. I neka objasne zasto SAJ ne saradjuje sa tuziocem.
    Objasni mi onda kako objašnjavas one maskirane ljude a tvrdilo se da su došli iz stare vlade. Da su ubačeni elementi, da je njih 10tak samo rusilo ogradu, da nije bilo molotovljevog koktela, da su gazili džipom sajovci itd.
    Što se Martinovića tiče probio je dvije blokade, i nije htio da izađe iz vozila pa su zato bacili suzavac u kola.
    Al su precerali u batinjanu

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nema se sta demantovati. Ako smatraju da je za procesuiranje i da je za tusilastvo samo naprijed. Kakve to ima veze sa ponasanjem SAJ-a. Ako npr neko nece da izda saborce na ulici, a policija ne zna ko su ljudi pod maskama, sa druge strane se zna. Ko je bio i sta je radio. Ne moze da se Ljeskovic ponasa po ElReovoj krilatici "mi smo odradili zadatak a vi nadjite politicki okvir"
    Nema tu nikakvog politickog okvira, zna se zakon i za jedne i za druge. To sto se mozda tebi licno ne svidja sto se Vojvodi nece suditi za izdaju koliko prije za izazivanje nemira i remecenje javnog reda i mira, imas svoje politicke predstavnike pa nazovi i trazi promjenu zakona. Ne samo ti, nego i svi ostali.
    Sa druge strane se tacno znaju koje su reprekusije vezane za SAJ. Ne treba nam izmjena zakona niti se meni licno ne svidja. Samo ga primijenite, i za jedne i za druge

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Objasni mi onda kako objašnjavas one maskirane ljude a tvrdilo se da su došli iz stare vlade. Da su ubačeni elementi, da je njih 10tak samo rusilo ogradu, da nije bilo molotovljevog koktela, da su gazili džipom sajovci itd.
    Što se Martinovića tiče probio je dvije blokade, i nije htio da izađe iz vozila pa su zato bacili suzavac u kola.
    Al su precerali u batinjanu
    Kakve veze imaju dva slucaja jedan sa drugim? Sto se desavalo ispred Skupstine je odvojena stvar i neka policija hapsi svakoga za koga dokazu da je kriv.

Za Martinovica ne vjerujem da je probio blokade, jer bi bilo snimaka. Nego policija laze da bi opravdala SAJ.

A i da je probio blokade ovo razbijanje auta i lomljenje udova je totalno prekoracenje ovlascenja. Zasto SAJ ne saradjuje sa tuziocem na ovoj istrazi? U svacijem je interesu da se kriminalci uklone iz SAJ-a. Zasto se ne suspenduju SAJ-ovci za koje se zna da su bili na toj lokaciji rasporedjeni? To je normalni postupak u ovakvim situacijama dok se ne zavrsi istraga, ne mozes da pustis moguce kriminalce da obavljaju tako osjetljivi posao.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

I prikazivanje snimaka u emisiji sa nekih demonstracija na zapadu(Belgija možda?) đe policija hvata demonstrante kroz masu, u smislu vidi kako ovi biju, naši su anđeli za njih.

A na snimku se vidi, da čim uhvate demonstranta ni jedan policajac ga niti pendreči niti ga smije pendrečit. Već klasično privođenje pa onda u skladu sa zakonom. A to je nuklearna fizika za našu policiju, kad te privedu prvo ti prebroje svako rebro da vide da ne fali koje
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    12,574
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

ne mogu da tvrdim da je ili nije probio barikade jer ne znam, ali ono što sam sasvim sigurna jeste da nije bezazleno i mirno prolazio automobilom ulicom i onda skočilo 30 SAJ-evaca na njega i po njemu ka po pranju...vala bi i te njegove saputnike takli, a ni oni ne skočiše da ga brane...čudo da se dosad nijedan saputnik nije javvnosti obratio kao svjedok i potvrdio da je M.M. mirno kao bebica prolazio kad su ga zli momci sčepali da ga od života odvoje...da ponovim peti minimum put da je bilo dovoljno da ga ka pecivo ponesu do marice i da ga sprovedu u betonjerku, lično mislim da su to onoliki (i brojem i stasom) momci mogli bez ijednog šamara i udarca da odrade pa stoga ponavljam, ne prebijanje tj izivljavanje, ali nije mi jasno da vi zbilja mislite da Mijo ništa činio nije samo MIRNO prolazio....što se mene tiče, kad bi se utvrdilo da je čovjek izvadjen od bijesa iz kola i prebijen a da nije ništa radio no samo mirno u koloni autom prolazio, mogli bi slobodno smrtnu kaznu vratiti! Iskreno ovo mislim! Ja u takav scenario jednostavno ne vjerujem
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ono sto vi ocigledno necete da prihvatite je da je apsulutno nebitno sta je taj covjek uradio. Da je "probio" kordon vjerovatno bi bilo povrijedjenih policajaca. Degutantno je slusati da je Mijo probio kordon, a da se ono zalijetanje hamerom put naroda karakterise kao nemirna voznja. Licemjerno zar ne

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Kakve veze imaju dva slucaja jedan sa drugim? Sto se desavalo ispred Skupstine je odvojena stvar i neka policija hapsi svakoga za koga dokazu da je kriv.

Za Martinovica ne vjerujem da je probio blokade, jer bi bilo snimaka. Nego policija laze da bi opravdala SAJ.

A i da je probio blokade ovo razbijanje auta i lomljenje udova je totalno prekoracenje ovlascenja. Zasto SAJ ne saradjuje sa tuziocem na ovoj istrazi? U svacijem je interesu da se kriminalci uklone iz SAJ-a. Zasto se ne suspenduju SAJ-ovci za koje se zna da su bili na toj lokaciji rasporedjeni? To je normalni postupak u ovakvim situacijama dok se ne zavrsi istraga, ne mozes da pustis moguce kriminalce da obavljaju tako osjetljivi posao.
    Nemaju veze jedno sa drugim niti sam ih ja uvezao nego ti.
    Ja samo pitam što bi sa pričom da su u mirne demonstrante uleceli DPS plaćenici iz Spuza kako ste tvrdili i porušili ogradu.
    I ostale stvari koje sam naveo.
    A vjeruj da je prošao kroz policiju , i da nije htio iz kola da izadje.
    Jesu precerali jesu, ali je ugrozio život kolega.
    Opet ponavljam da su precerali da ne mislis da podržavam onoliku brutalnost

Page 304 of 373 FirstFirst ... 204254294300301302303304305306307308314354 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)