Page 301 of 373 FirstFirst ... 201251291297298299300301302303304305311351 ... LastLast
Results 7,501 to 7,525 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ti si djevojčica sa šibicama kojoj je policija oduzela benzin
    Molotovljevi kokteli koji su se bacali na policiju ukazuju na to da to nije spontano već da je to planirano...

Danas je lijepo prošetat jer je lijep dan.

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ko ste to vi? Vojna hunta?
    Nista vi niste bitniji od onih koji se bune protiv zloupotrebe sile, institucija itd...Drzava je svih nas i niko nema vece pravo pa prijetio koliko god. Te prijetnje nisu u interesu ni vlasti ni extremnih demonstranata, a nama bezinteresnim gradjanima najmanje. Zato nam i djeluje neozbiljno, huskacki i bolesno zveckanje nad CG , od jednih ili drugih jednako.
    Hvala Lepo
    Ovo pitanje mi je malo nejasno. Ja, Miodrag Gardasevic sa Cetinja nisam ni drzava ni uredjenje ni veliki ljubitelj vojske ni policije. Ali nemam ni Svajcarsku ni Belgiju ni Dansku... samo Crnu Goru. I ako neko misli da da je dovoljno da nabraja afere, zloupotrebe i nepravde da bi opravdao izdaju Crne Gore to ne mogu da prihvatim. Sto se mene tice demokratija pocinje i zavrsava se zaokruzivanjem na birackom mjestu, a mitinzi, okupljanja i slicne manifestacije tesko da dozivljavam kao iskren protest bilo koga. Svaki sabor je organizovan od necije strane i, nazalost, vise od pola ucesnika ni ne znaju o cemu se radi.
    Mada kad vec pomenuh demokratiju cini mi se da sam izraz "demokratija u Crnoj Gori" zvuci paradoksalno, ali sto da se radi, kad svijest gradjana poraste do te mjere da svi podju i zaokruze najneozbiljniju partiju na listi samo da bi dokazali poentu, jedino ce tada vlast morati da pocne da radi u korist gradjana, do tada ce svaki izbori da se steluju i namjestaju....
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gospodine... nemojte reci da se nije znalo sta ce biti i to u periodu visemjesecnih najava satorijade u PG?
    Neko je zakazao a to nisu obicni gradjani vec DPS menadzment i institucije.. Sad sa frustracijama istresati brutalne prijetnje, naoruzanu silu i mrezu drzavnih mogucnosti na raspolaganju.. pustite.. Kiksali ste i toga ste svjesni pa se gubi kompas i mjera.. a sa tim obicni gradjani nemaju veze.
    Oni prijete jer im fali a vlast jer ima previse i kao slonovi izbezumljeni u staklarskoj radnji.
    Ovi ovakvi oni onakvi a ista fela.
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 31-10-15 at 11:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nisam znao da Mandićevog sina i sestrića DPS menadzment može nagovorit da bude u rulji koja je napadala policiju...

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Gospodine... nemojte reci da se nije znalo sta ce biti i to u periodu visemjesecnih najava satorijade u PG?
    Neko je zakazao a to nisu obicni gradjani vec DPS menadzment i institucije.. Sad sa frustracijama istresati brutalne prijetnje, naoruzanu silu i mrezu drzavnih mogucnosti na raspolaganju.. pustite.. Kiksali ste i toga ste svjesni pa se gubi kompas i mjera.. a sa tim obicni gradjani nemaju veze.
    Oni prijete jer im fali a vlast jer ima previse i kao slonovi izbezumljeni u staklarskoj radnji.
    Ovi ovakvi oni onakvi a ista fela.
    Hvala Lepo
    Sto ce biti? Sedmodnevni protest da iskazu svoje stavove. OK. Niko ih nije dira, istekle su 7 dana, pa jos 7....
    Ustvari, ako dozvolite postavio bih Vam jedno pitanje: Kad smatrate da bi demonstranti sami pokupili satore i napstili bulevar? Eto ne morate da odgovorite, ali me interesuje Vase misljenje jer sam shvatio da smatrate da ih nije trebalo dirati. Do kad? Jos 7 dana? Do nove godine, bozica, proljeca??? Mozda dok ne udju svi u parlament cisto po jedan selfie da opale?

Edit: zaboravih da pitam: dje sam kiksao?
    Last edited by mmijo; 31-10-15 at 11:47.
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pisala sam o njohovoj losoj procjeni i to je jasno svima koji su ucesnici ove teme od starta. I g.lucke91 je procjenjivao iz baze kao cudo od 1 dana... bezbjednosne institucije su takodje procjenjivale i prije satorijade i sta ce ici u record.. Zato pustite... znamo o cemu se prica. Ovakvi grubi tekstovi ne idu u prilog ni drzavi ni vlastima... ali mene vise zanima drzava red i mir..a vi brinite o vlastima..
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Pisala sam o njohovoj losoj procjeni i to je jasno svima koji su ucesnici ove teme od starta. I g.lucke91 je procjenjivao iz baze kao cudo od 1 dana... bezbjednosne institucije su takodje procjenjivale i prije satorijade i sta ce ici u record.. Zato pustite... znamo o cemu se prica. Ovakvi grubi tekstovi ne idu u prilog ni drzavi ni vlastima... ali mene vise zanima drzava red i mir..a vi brinite o vlastima..
    Hvala Lepo
    OK. Onaj tekst je prilicno grub i za moj ukus, priznajem. Ali, sto da se radi, ponekad mora da se skrene paznja na nesto sto bi svi trebalo da znaju i vide a za to moras da upotrijebis ton ili rijeci koje se ni tebi ne svidjaju. Pozdrav i ne zamjerite sto sam ove stvari Vama replicirao.
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Moram ti napraviti jedno grubo poređenje. Kad se stoka ćera, ne govori se po dvoje u kolonu ili prtite ili jedno po jedno... Nego se uzme kakva lisnika i to je na razini intelekta razumijevanja.. Svi ovi komentari koje sam postavio su prava mjera učinjenog.. To što se mnogima ne sviđa slika u ogledalu, ne moraju da krive ogledalo..
    Samo ću još da kažem da je Zečeviću svaka na mjesto. A kome se ne sviđa neka navede jednu rečenicu koja nije tačna.

Hvala ti prelijepo

+100
    Ona navodna "odstranjenost" i "neutralnost" kod nekih forumasa vise lici na koketiranje i pametnjakovanje.
    Last edited by A+A; 31-10-15 at 12:30.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Evo vam izuzetno krscanskog poziva na mir od Mitropolita Mihaila. Stvarno se ponosim time da osobno poznajem Njegovo Blazenstvo. http://portalanalitika.me/clanak/207...e-se-crnogorci Ne pripadam pravoslavlju, ali njegov domoljubni stav je primjer za svako postovanje.
    PS Usporedite s "Drzavica stvorena u Jajcu od strane terorista" iliti s "nakot i kopilad" ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

losa procjena ili losa namjera.. nego, dobro. Da se malo odmori dok traje svinjojed, pa ce opet biti primitivnih dogadjaja..

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...
    Samo ću još da kažem da je Zečeviću svaka na mjesto. A kome se ne sviđa neka navede jednu rečenicu koja nije tačna.

Hvala ti prelijepo
    Zecevicu je svaka na mjesto za jednog propagandistu rezima. Otprilike DPS-ov ekvivalent Gojka Raicevica.

Na srecu, takvi ljudi su toliko providni da njihova lupetanja nesto znace samo onima koji su vec potpuno zaludjeni i opcinjeni svojim idolima i Vodjama.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Evo vam izuzetno krscanskog poziva na mir od Mitropolita Mihaila. Stvarno se ponosim time da osobno poznajem Njegovo Blazenstvo. http://portalanalitika.me/clanak/207...e-se-crnogorci Ne pripadam pravoslavlju, ali njegov domoljubni stav je primjer za svako postovanje.
    PS Usporedite s "Drzavica stvorena u Jajcu od strane terorista" iliti s "nakot i kopilad" ...
    Kakav crni hrišćanski poziv od Mihaila.
    Znamo dobro ko je on.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Ne pripada ni Mihailo.

Nego jel vrijeme da se tema polako zatvara?

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Zatvaraj, samo botovi ostali da pisu...
    Last edited by GRUNA'STAR; 31-10-15 at 16:20.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Radi cega zatvoriti temu koja je fakticki jos ziva?
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Bogami sam i ja mislio. Vec smo rekli skoro sve. Eto da vidimo ovaj VDT slucaj sa MM ali za to mozda i nova tema. Ova tema je vise postala marketinskog karaktera za botove.
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ostali samo dugmici.. ovo je moj predlog kao člana foruma, na administraciji je da odluči. Mada može ovo ovako u nedogled, s tim što ja imam osjećaj da je ovo kraj DF-a i njihovih pokušaja. Usmjeriti energiju na neke druge teme, ovdje imam osjećaj da je previše negativnog naboja.. just my 2 cents.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne znam zasto gusiti "rijec".. Sto se tice "navijanja" i pristrasnosti..to se odmah vidi a i ucesnici ne kriju..
    Ovo i dalje traje, i kao sto je i prije pocetka g. lucke91 definisao najavu mirnih protesta u pokusaj drzavnog udara, a mi se sokirali, smijali, ljutili, pravdali... Nek on sam kaze da li je to sve gotovo..
    Mislim da maloljetni ne posjecuju ovaj pdf, a punoljetni su formirane licnosti, pa nije problem...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

MEDOJEVIĆ: Lekiću, Bečiću i Rakčeviću draži Đukanović od Fronta

Predsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević optužio je na svom Tviter nalogu lidere Demosa, Demokrata i Građanskog pokreta URA za izdaju opozicije, piše Pobjeda.

Medojević je reagovao povodom zajedničkog intervjua Miodraga Lekića, Alekse Bečića i Žarka Rakčevića televiziji Vijesti u kojem su oni optužili Demokratski front da su odgovorni za krah protesta.
    - Slušajući neke političare iz opozicije, stiče se utisak da su im draži i bliži zlikovci Đukanović i Marković, nego DF. Sindrom Kilibarda - napisao je Medojević.
    Lideri Demosa, Demokrata i URA-a oštro su u intervjuu za televiziju napali lidere Demokratskog fronta da su izigrali povjerenje naroda optužujući ih da su odgovorni za nasilje. Korak dalje otišao je Lekić optužujući i organizatore protesta za prostakluk aludirajući na dešavanja prije 17. oktobra kada je akcijom policije i komunalne policije uklonjeno šatorsko naselje ispred Skupštine.
    - Mnogo se lakše filozofira o politici, kada nijesi spavao na asfaltu 21 dan, dobio pendrek po glavi i nagutao se suzavca. Sloboda ili ništa - napisao je Medojević.
    Kakav ekstremista. Po njemu ko nije uz DF taj je uz DPS. Neka progovori jos koju, mozda odvrati i to malo ljudi koje jos nije stigao da uvrijedi.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Kakav ekstremista. Po njemu ko nije uz DF taj je uz DPS. Neka progovori jos koju, mozda odvrati i to malo ljudi koje jos nije stigao da uvrijedi.
    Kako mi to liči na mentalni sklop dosta njih sa ovog topika.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Za 5 minuta pocinje spomen Miju Martinovicu i palim borcima... ima li kolko naroda...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...inovicu-858317

TRAŽE OSTAVKU ĐUKANOVIĆA
    31.10.2015 19:25

Podgorica: Kolona podrške Miju Martinoviću ide ka KCCG, minut ćutanja za "mrtvi Parlament"

Okupljeni su zatražili ostavku premijera Mila Đukanovića, navodeći da je on odgovoran za sve ono što su direktor policije Slavko Stojanović i ministar unutrašnji poslova Raško Konjević radili na protestu
    248PREGLEDA
    1KOMENTARA

FOTO: SAVO PRELEVIĆAUTOR: Mila Radulović

Više od 200 građana okupilo se večera na Trgu Republike, u centru Podgorice, u znak podrške Miodragu Miju Martinoviću, koga su pripadnici Specijalne terorističke jedinice (SAJ) brutano pretukli nakon protesta Demokratskog fronta 24. oktobra.
    Okupljeni su zatražili ostavku premijera Mila Đukanovića, navodeći da je on odgovoran za sve ono što su direktor policije Slavko Stojanović i ministar unutrašnji poslova Raško Konjević radili na protestu, kada je veliki broj građana bio predmet terora policije.
    Minutom ćutanja više desetina građana odalo je poštu “mrtvom Parlamentu” uz povike “Milo, lopove”, i parole “Svi smo mi Mijo Martinović”.

Kolona kojoj se usput priključuju građani, krenula je do Kliničkog centra, gdje se na liječenju nalazi Martinović.
    Crnogorci su stvoreni za grcke drame i amfiteatar...i publika
    Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Za 5 minuta pocinje spomen Miju Martinovicu i palim borcima... ima li kolko naroda...
    i akteri...
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 31-10-15 at 18:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vise od 200 gradjana .....eee...djesu ona vremena satora, kad ih je bilo i 250!!!
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

hahhahahaahhahahahahahahahahhahaahhaahah
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Autorka teksta ili se posvadjala s mozgom ili ne zna sta znaci skraćenica SAJ

Page 301 of 373 FirstFirst ... 201251291297298299300301302303304305311351 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)