Pogledaj ovu Lokomotivu bazdeljavu..Ako mi ovo ulazi u glavu 'ebite mi oca..Dobija Rostov iz dva suta na go..ja ne vjerujem..
Sto je najjace vidim u kojem toku utakmica ide..Lokomotiva jedina napada i stvara sanse ali jednostavno Rostov mora da povede,a do tog trenutka ni sut na go nemaju.. To je nepisano pravilo
Pokopali su me oni i Fenerbahce (kosarka) mrtvi.. Izbjegavajte tu ekipu u sirokom luku, u ligi i Evropi, jer veze nemaju..
Ja posao do kladze da odigram bilbao 2+pp onoga Izraelaca i na kraju A Italiano, ali zakasnih, prve dvije dodjose a i nepisano je pravilo da ce i treca :???:
Cagliari i Inter 2+, kvota 2.
Čekam ovaj Willem II GG mater im.. Dako mi se potrefi jednom,koji k'urac..
Izbavi me nekako ovo uzivo. Zao mi je ljudi, sto stavim to mi ne dodje, sto ne stavim to dodje. Inace bih volio da svi dobijamo, ali ovako nece pa nece.
Da vidimo jeli prosao maler ali ove kupove i to bolje izbegavati a Italijane narocito ne volim ali mi ovo deluje najrealnije
Po meni je Standard 1 fix dana(1.90).. Gledajuci tradiciju protiv Mehelena i trenutnu situaciju u kojoj se Standard nalazi nema kudj bez 1..Jednostavno moraju dobit.
Konačno NBA
B.Beal < 18,5,
Butler > 18,5,
Faried < 14,5,
Wiggins < 20,5,
Bryant > 20,5
Nisam verovao u Mihajlovica sad me jebe glupi Udinese
a sta mi Juve radi izbudalio sam..igrao oba daju gol al nista od toga izgleda:barbershop_quartet_
I ne moze i nikako ne moze, i dade ga Udinese i ovi pada 3 gola u drugom pol. stavio sam neku sicu koliko sam mogao da branim. Sad ih necu ovako sloziti minimum jos godinu dana.
U Seriji B odigrali dvomec ukupno pao jedan gol, da makar onaj nije izjednacio ostalo bi 0-2 ali kad oce nesreca. A stvarno dan nikada realniji, narocito ove komb. sa golovima Rapid, Dortmund, Basel, Excelsior...
Last edited by Severnjak; 28-10-15 at 21:48.
[/QUOTE]
Ako je kojim slucajem iko ispratio kod mene se racuna kao dobitni a GFCA ce biti kvota 1
Lillard >23.5
Aldridge <19.5
Max ulog ! Pa sto bude, a bice nesto![]()
Racunaju li se produzeci na fudbal,u olimp ? Dodje mi seltik 3+ u 20 minuta a jebeni m.united ne umije go' da da...
Evo nesto za nedelju sto vidjeh,fina kvota
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Viljareal-Sevilja 2 i gost 2+ 4,1 ili gost 2+ 2,8
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
E hebo me zivot kad dodah na tike man utd pp1+, padoh samo na njih ...,
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Mrtvi Čelzi, pih! Aj polako Murinjo!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Samo se nadam da ova plastika od Shityja nece jedan trofej osvojiti ove sezone, Newcastle daje 6 golova Norwichu ove boli krac. Bolje da su izveli rezerve, mozda bi oni dali 3 jebena gola.
Ja se jos nadam 3+...
Evo ga konacno na jedvite jade ali da Hartu nije ispala lopta djavola bi doslo. A realno moglo je lagano da ode u 5, 6+
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks