3% je u supermarketima a 5% u onim kao radnjama za kucu. Ima je u Tolose
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Remark, kako si ti racunao popust? Uzela sam i ja Premium karticu iz HB i objasnili su mi da u radnjama sa kojima su partneri (imas ih na ovom linku http://www.premiumprogram.me/pocetna) mozes da ostvaris odredjeni popust ili placas na rate. Konkretno, za Voli pise da moze da se ostvari popust od 3-5%. Nije precizirano koja je osnovica za popust (na detalje se u CG slabo obraca paznja) ali ja to shvatma kao 3-5% od ukupnog iznosa racuna.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
3% je u supermarketima a 5% u onim kao radnjama za kucu. Ima je u Tolose
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Možda obračunavaju popust na iznos prije obračuna pdv-a (kao na računima za struju), ali ipak je prevelika razlika.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nema sanse da tolika razlika moze biti zbog PDV-a. Ako si ti izracunao da je popust od 3% na tvom racunu trebalo da iznosi €0.48 to znaci da ti je ukupni racun €16, dok su ti oni obracunali popust kao da si imao racun od €5.7. To je prevelika razlika da bi imala bilo kakvo objasnjenje. Po mom misljenju, u pitanju je greska sa njihove strane.
Po mom mišljenju postoji neđe nešto sitnim slovima napisano :-).
Znam da je prevelika razlika. Ali, evo još jedne mogućnosti: recimo da je popust na račune od preko deset eura, ali onda obračunaju popust samo na onaj dio koji prelazi deset eura. Nešto kao krizni porez.
Dragi gledaoci, ako i vi imate neko mišljenje o tome kako se obračunava popust u Voliju korišćenjem kartice Hipotekarne banke, molim vas da se javite u najbližu poslovnicu Hipotekarne banke. Očekuju vas vrijedne nagrade u vidu korišćenja popusta pri plaćanju računa u Voliju korišćenjem kartice Hipotekarne banke.
Eto ideje za novu emisiju Premium top volley.
Popust se obračunava i na artikle koji su na akciji.
Provjeri na tom računu da li si kupovao novine, cigare, prepaid dopune, hljeb i ostale namirnice čije su cijene definisane, na to se ne obračunava 3%.
Na kraju ce ispasti da je Remark kupio steku cigareta! Sa nestrpljenjem ocekujemo njegov ponovni odlazak u Voli...
Ja fino napisah no ne čitate, sabra sam svuda đe piše 3% i niđe veze. Sjutra, a zora zarudi ulijećem u voli sa karticom u visoko podignutoj ruci :-)
CSI - Voli edition.
Remark, zora A je u toku, a od tebe jos odgovora nema? Brinemo se...
Evo me ispred vrata od volija, čekam da otvore haha.
Da nisi spopao koga tamo pa se ne javljas![]()
Neću žvaku, vrati mi kusur. I popust 3%.
Direktno javljanje iz volija, fali mi dio računa đe piše ukupan popust haha, mislim da je ok, euro i nešto sitno popusta na 38 € račun.
Stize mi sad poruka da mi je skinuto 7e sa racuna, TROSKOVI IZRADE KARTICE. Idem sad u erste da im se svega ...... Oni svojevoljno za raspalu maestro karticu da uzmu 7e pa idem racun da zatvorim
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Zamisli lopova gadnih I to maestro ali ova kao da me smiri kaze paypass, a mici mi se jadna visu ste nesposobni da napravite.
I vrhunac, rekoh daj mi karticu a ona ce meni a mi smo to vama skinuli I narucili je pa cemo javit kad bude gotova. Koji ste reko vi lopovi I ocekujem kad dodjem za karticu da mi datr odredbu kojom smijete da mi skinete sa racuna 7e za nesto sto ja necu I gasite mi racun. Ostade da ce me neko pozvati
ma zatvaraj to, bombu im baci, tu radnicu isklepeci po usima!
no ne mozes, obezbedjenje je tamo.
e pa sprdnja.
nothing comes from violence and nothing ever could
Nisam vala grama problema joj napravio, bas sam fino pricao sa njom, jer ona ama bas nista ne utice na to.
Ali vala ako treba da mi naplacuju karticu radije cu prec na hipotekarnu pa uzet vizu I moc svudje na rate nego da me ovi klepaju po usima
A cudi me da ti niko rekao nije za to placanje. A i da ne pitas kad je vec tolika frka.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks