Svaki dan je tu udes. Samo se ne objavljuje često.
Preksinoc na isto mjesto G5 Ul na sred ceste razbijen, a drugo auto izbilo kontejner preko puta i parkiran umjesto istog. Stub rasvjete na toj raskrsnici je češće u horizontali nego što radi.
nothing comes from violence and nothing ever could
Zakon je jednak za sve(NOT) i svi duzni da ga postujemo. Da nosio fluorescentni prsluk sada bi bio u svojoj pecini, a golf 5ca ne bi isla na otpad.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Ne nas Medo,pupu dalekosekazalo
Vidji,medvjedu se nije zivljelo. Imao prsluk,nije ga obukao.Koliko znam rika medvjeda se cuje dosta jako,pisnio nije.
Zelio da izvrsi samoubistvo.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Šta će biti ovome što je slomio auto? Oće li dobiti kakvu nadoknadu?
Jedino od meda?
Oce, od asocijacije Međeda. A mozda pomogne i vojvoda Manda.
I ja zamalo nedavno da ubijem jednu kozu, na putu NK - Vilusi, par km prije onog znaka "životinje na putu" ..
Izlazim iz krivine i iskače mi pod auto, i ja se cimnuh u suprotnu traku, ona se vrati u grmen..
Racku bih dobio da sam je zvekio
Postoji fond za zastitu osiguravaca... vazi i za slucajeve kad te neko zvekne i utekne... mada, ne pamtim da sam cuo da se neko od istog naplatio![]()
Cudi me da nista ne pisu.. Na ulaz u Cetinje, na onu veeliku ( zadnju ) krivinu lijevo ( PG > CT ) je bio prevrnut neki auto na kriv u ponedeljak oko 3h. Kad sam prosao bila je policija i jos neki momci, ali mi je bilo glupo da slikam...
But if you never try, you'll never know..
Kakav udes na CT semafore...passat pojahao motor....a passata odozada zveknula zena sa X3.
Katastrofa je guzva bila. Niko nikog ne gleda, debili
nothing comes from violence and nothing ever could
Motor je Suzuki (cini mi se), isli su u paru, on (inace bez kacige) i drugi momak koji ga je pratio na zelenom Kawasakiju.
Vjerujem da vec postoji slika na PG Vremeplov..Ja nisam uspio da slikam...
Ja prodjoh plavo/bijeli suzuki rr naljepnica
Passat 40cm pojahao na motor. A ovaj sa X3 se izgleda zapricala na tel i naguzila obojicu.
Znas kako..Ovo je otvoren forum ne zelim nista da komentarisem, ali to stoji....onaj ko udari od pozadi je kriv, pa makar bio i malo prav!
Što reče jedan u komentaru - šlepa motor ovog pasata..![]()
E ovo do sad nikad ne vidjeh![]()
Jeli ovo realno? A poslije prica "vozaci motora divljaju u saobracaju"....
Kad se sjetim prije 12tak godina, izlazim iz džipa na istom mjestu, stopirao s Cetinja, i taman krenem preko mosta, a iza mene kamion skrenuo s mosta ka Donjoj Gorici i tako ga smota da je čeono razvalio onaj džip... Sprdnja.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Bronx ima li koji sudar da nisi slikao ili da nisi prošao pored? Wtf
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks