To mi je promaklo
Zaboravismo Peca
![]()
To mi je promaklo
Zaboravismo Peca
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
A najdepeesovski nezavisni ekonomski analitičar iz redova narodne stranke?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Oćeš reći nikad izvjesniji rezultat izbora.![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sinoć je Rakčević nazvao SDP, DPS-ovim "satelitom". Jedini koji je sinoć donekle "izrazio nadu" da će SDP izaći iz vlasti je Lekić
Dzaba su vam svi mirni protesti u CG dok se Milo pita. U CG nemas pravo na glas, svi to znate, majka mu stara 25 godina glasaju ljudi drugacije i vazda u zadnji momenat DPS pobijedi. a i sud je nidje veze, prvo osudise Damira mandica pa ga odsudise, pa ga opet osudise, jednostavno u CG se narod ne pita. I to svi znate. Ljudi tamo ako nisu neki Milovi prijatelji, neki Rokspedovci(da i oni su u tu grupu). Uglavnom ljude koje vidite svaki dan sa "vrh" autima, sto ih ni u inostranstvo neko ne moze kupiti su DPS-ovci i nisu to zaradili na normalni nacin...nemoguce. def, trika nema.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Gasi forum
f6
A sto je najzalosnije je to sto svi vidite cetnike, albance, svi protiv CG, ali Milo njih vidi kao dobar prihod, njega zabolje je li ko ******, za njega ko donosi je ok, bio rus, srbin, turcin, albanac, mongolac nebitno.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Sad neće ni da pregovaraju, oće odma da padne vlada ili će opet doć da lome
http://www.vijesti.me/vijesti/df-nec...kapicem-858172
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Jos kad bih docekao momenat da Ovizionizi, SKOJ i ostali, koji evo zapjenise da svi moraju trazit skoro pa i smrtnu kaznu za pripadnike SAJ-a, sad fino osude ovu prizemnu propagandu Vijesti i raznih portala DFa i ne daj boze traze od forumasa da se svi sloze da ovi demonstranti, sto bubuljaju sluzbena lica ove drzave, budu primjereno i najstroze kaznjena zatvorskom kaznom a sve u skladu sa zakonom.
Evo im sve na ovom snimku, a tekst u vijestima je takav da sam ocekivao da cu vidjet hummer kako gazi starce po ulici.
Ajde brate jednom da budemo principijelni.
Evo i po treci put u dva posta da osudim nasilje nad Mijom M.
Last edited by kimmi; 30-10-15 at 15:04.
Nas problem nikad nije bio da se kazne gradjani koji nasrnu na sluzbeno lice, "na drzavu". Ponavljati da maskirani huligani i oni koji su ih verbalno podsticali treba da odgovaraju je besmisleno - svi se slazemo oko toga, vlada, opozicija, NVO.
Problem je sto se konstantno, pa i sad, izbjegava ikakva odgovornost sluzbenih lica. Oko toga mi nemamo konsenzus. Opozicija i NVO traze odgovornost a vlada cuti. Dosad bi u normalnoj drzavi vec palo par ostavki, one koji su umijesani u prebijanje MM bi suspendovali do kraja sudskog procesa, ali ovdje su se svi umudrili i cute.
Vrhovni tuzilac javno kaze da SAJ (vec!) opstruira istragu i mi nemamo ni jedne jedine zvanicne reakcije na to!
Aha. Znaci nece da pregovaraju? Vjeruje li neko jos uvijek da su htjeli prosli put da pregovaraju? Jer to nekako nema smisla s obzirom na to da su neredi nastupili nakon sto su predstavnici DF-a odbili da udju u parlament.
Sad moze samo maloumnoj osobi da ne bude jasno da su oni izazvali nerede i da zele jos vece nerede. Dobro znaju da mirnim protestima ne mogu da urade ama bas nista. Pokusavali su 20 dana. Zbog toga su gospoda iz DF-a jedini kojima nasilne demonstracija odgovaraju i tu se sva prica o ubacenim elementima zavrsava. Ovi ljudi imaju ideju da nasilnim putem ostvare svoje ciljeve. A koji su to ciljevi niko ne zna. Jer im se ne moze vjerovati.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Sta se prica dva protesta sutra? Jedan u PG -Liberali zbog prebijanja gradjanina i njegovog auta i u Novom -DF?
Znaci da je sjever jedino siguran za slobodno kretanje stanovnistva CG?
Hvala Lepo
Skup u HN je tribina u zatvorenom a skup u PG su najavile samo neke opskurne fejsbuk grupe i chisto sumnjam da ce tu biti vishe od 50 ljudi tj Marko Milachic i dezhurni krivci. Sve u svemu mozhesh da se krecesh gdje god hoces pored svih protesta najvishe problema do sad makar iz mog iskustva za slobodno kretanje stanovnishtva u ovom mjesecu napravio je maraton![]()
Ridin' on the black train
Nesto ne dobijam takve info.. cak sasvim suprotno.
Izgleda da su nam izvori info totalno razliciti...
Nije mene strah od protestanata,oni ne diraju obicne gradjane...
Hvala Lepo
Jel moguće da neko pored Engleza subotom ide da burdikuje po gradu?
Oduvijek sam mislio da je Srdjan Milic jedan od manje inteligentnih likova na crnogorskoj politichkoj sceni a on to samo potvrdjuje http://portalanalitika.me/clanak/207...a-nestabilnost Zamisli kazhe parlament nelegitiman jer ima 12 nezavisnoh poslanika. Znachi samo kad su svi svrstani po partijama onda je legitiman kakav demokrata majko najmilija![]()
Ridin' on the black train
Tako je. Davno sam pisao o tome. Taj izborni sistem je jedinstveni DPS napravio zbog toga što je to bila jedina mogućnost da pobijedi na tim izborima. I one 1992. je dobio zbog rasutih glasova. To je bio i povod za nastajanje Narodne sloge, koja nikad ne bi nastala da nije bilo promjene izbornog sistema. Plan je bio da sve značajne opozicione stranke uđu u koaliciju i nakon godinu dana po preuzimanju vlasti raspišu nove izbore sa izbornim zakonom u kojem je Crna Gora jedna izborna jedinica.
Teško mi je povjerovati da je Peđa Bulatović bio dio ekipe koji je učestvovao u pravljenju tog zakona, jer je njegov tadašnji intelektualni kapacitet bio dovoljan jedino za ono što je bio zadužen, a to je bio kupljenje poslanika DPS-a po hodnicima prije glasanja. Što se tiče njegovih govora ili replika, vjerujte da je iz vremena SNP-a bio mala maca što se tiče bljutavosti u odnosu na tad. Uvijek je bio i ostao šišnjar, ali dok je bio predsjednik kluba poslanika jedinstvenog DPS-a to je bilo baš ogavno. Kad se donosio taj izborni zakon, teško je zavoravit njegovu teleće-zadovoljno nasmijanu facu.
Mogu li se đe naći rezultati izbora iz 96.? Po mogućnosti po izbornim jedinicama
Mislim da je pokojni Žižić imao udjela u svom stvarima vezanim za izbore, referendume i ostale pravne vragolije. Kasnije jedan od čuvena tri snp-ova magistra. Magistar borj jedan, sad pokojni, magistar broj dva, koji je vazda pričao stenjući kao da upravo vrši veliku nuždu, sad ima titulu dr i član je savjeta cbcg, a u slobodno vrijeme se blamira izjavama o tome kako Sanji Vlahović nisu mogli ni da ispituju da li je njen rad plagijat jer ne postoji zakonska osnova za tako nešto (i to poslije samo dva mjeseca ispitivanja slučaja), a treći je rahmetli Momir. Ups, još nije rahmetli, ali čovjek lako zaboravi da je još uvijek živ.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
SNP je na izborima 2006. u koaliciji sa NS i DSS imao 47.683 glasova ili 11 mandata.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks