Jaramaz bukvalno ne moze pik odbraniti. Mislim da je Trabzon bar osam napada od sredine treće četvrtine završio na obruču uncontested.
Jaramaz bukvalno ne moze pik odbraniti. Mislim da je Trabzon bar osam napada od sredine treće četvrtine završio na obruču uncontested.
Last edited by pumba; 28-10-15 at 17:28.
Ovo je odličan rezultat kako je budućnost loše odigrala, realno je 20 razlike za njih. Izvadiše nas one trojke koje nas obično ne idu
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Falio je dosta suad, previše skokova su nam uzeli.
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Dobismo li mi bar jednu jacu ekipu u goste zadnje dvije sezone?
I dalje mislim da bi Zvezdo Mitrović dobro legao Budućnosti. Siguran sam da bi izvukao više iz ekipe. Mislim, kad već neće da plate neko jače ime.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Fali nam jos 2-3 igraca za normalnu rotaciju .
Carapic,Bacovic i Ilic nisu jos igraci za Evropu.
Ne kazem da su losi ali nemaju jos fizicke predispozicije da igraju protiv starijih od sebe ,sto je normalno .
Na Marica su bacene pare,Cook ce da se istrosi kako sezona bude odmicala tako da nam je jedan solidan plej prijeko potreban.
Sto se igre tice nije je bilo,ovakvom igrom ni Teodo ne bi dobili.
MEMENTO MORI
Ekipi definitivno treba backup plej, nego da odmjeni Cooka na 10-15 minuta za utakmicu, igrao je on dobro na pocetku sezone dok je bio svez a sad i njega stize umor sto zbog tempa sto zbog godina i broja utakmica.Ako ovako nastave ima da crkne nedje do decembra i onda cemo sa lesom njegovim igrati ostatak sezone, i to ne njegovom krivicom.
ja msm da se sad nema sta pricat treba nam ovaj ili onaj kad se ekipa kompletirala i po ljudima iz buducnosti kako kazu ide im dobro!
jedino ako padne neki otkaz tada ce reagovati...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ja sam cuo iz insajder izvora da se spremaju kao jedno ili 2 pojacanja... koliko je to tacno, ostaje da se vidi...![]()
F.C.F.
pricau ljudi svasta.. ja sam cuo da postoji mogucnost da se reynolds vrati..
Reynolds je sam posao jbg, htio je da igra Evroligu. Mada vidim da se ne snalazi bas najbolje tamo a nama bi pa' ka kec na deset.
"Metalac igra intenzivno, kvalitetni su na otvorenom terenu, brzo i agresivno igraju u defanzivi"
Evo izgleda biće teško protiv najstrašnije ekipe iz Valjeva.
Nema što. Ako se ovo pobijedi to je podvig!!!
Postojaće Crna Gora...
Igra li Suad sutra??
Reynolds je posao zbog neke mizerne razlike u parama, jer su ovi iz Buducnosti bili ziherasi po obicaju i nijesu htjeli da mu daju 1-2k vise mjesecno.Sad te pare koje im je on trazio, placaju ovog Josepha od kojeg je Reynolds 10x bolji igrac.U medjuvremenu mu je iskocila ova prilika da igra u Poljskoj i u EL, I to je prihvatio objerucke.Meni je bilo istovremeno i krivo i milo, jer onakav igrac zasluzuje da bar jednom u karijeri igra EL.
Sto se pojacanja tice, ako bude uopste iko dolazio, to ce biti neko Protic level pojacanje, jer se nema para za nesta jace iako ima vrlo kvalitetnih plejeva sto su nedavno cutovanih iz NBA.
Sto se tice ovih iz Valjeva, pricao mi jedan Valjevac na twitter, Buducnost je nedje ranije prije pocetka sezone bila zainteresovana za Majstorovica, a i on bio zainteresovan da dodje u PG.Da ovi ne bi "ulazili" u igraca posto su u dobrim odnosima sa ovim doktorom vlasnikom Metalca, dogovore sastanak da im daju neko manje obestecenje, da ne prave problem.I na sastanku dosli ovi iz Buducnosti i pita ovaj doktor Djukanovic Majstorovica, jel Kalinic bolji igrac od tebe, ovaj kaze jeste.Jel Kalinic duplo bolji igrac od tebe ovaj opet prizna da jeste.Onda veli ovaj doktor, kad moze Kalinic da kosta milion, a on je duplo bolji od njega, Majstorovicu je cijena 500k.Ovi iz Buducnosti se smorili, takodje i Majstorovic i tako se uslo u sezonu.Jedan od razloga sto je Djokic dao ostavku je to neslaganje sa Majstorovicem, pa se ipak nakon 2 kola vratio na klupu.
Poslije ovakvih partija Ivanovića u Megi, Jovović bi momentalno trebao da dobije otkaz. I ja sam u toku prošle sezone pomislio da Ivanović ne može, ali eto ipak ispade da nije do njega bilo.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
za ivanovica je svako znao da je odlican al ona 4-5 meceva zaredom sto je ubacao 25+ poena zaredom se pamti.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
http://dvoznak.com/?show=dogadjaj&id...ta_dogadjaja=1
evo sanse za solidno pojacanje
Kako je ovaj Metalac ona prava seljacka ekipa.Ne mislim nista lose pod tim, ali takvu neku grdnu i ruznu za oko kosarku igraju da je to za pricu.Svaka utakmica dje oni igraju je prakticno negledljiva.Jos igraju neku odbranu dje se svih 5 igraca zbije u reket i metodom guzve brane penetraciju, pravo je cudo sto pored takve odbrane Maric se nakupi ofanzivnih skokova ko nikad, a nije da je on neki atleta da je brzi i visi od ovih iz Metalca.
tako ti je kad igraju bukvalno u sali za fizicko....
50 poena ubacenih za poluvrijeme nije lose al moze to dosta bolje
u drugo poluvrijeme kad padne definitivno metalac ocekujem mladjariju na parket![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Kaza bi im posa' za ove 13-0
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks