Zna li ko br onih u masline sto prodaju gume i gdje se nalaze?
@Sparko_CG tebe jos cekam![]()
Zna li ko br onih u masline sto prodaju gume i gdje se nalaze?
@Sparko_CG tebe jos cekam![]()
Posalji mi na pm sta treba jer sam ili obrisao greskom poruku ili ne znam o cemu je rijec
Ako ti trebaju gume nove kod mene imas najbolje cijene a polovne to imas kod Tabakovica i kod Djece.
Prodaja Guma i originalnih auto djelova. Uvoz iz Njemacke i Slovenije.
+38268615321(viber)
Ne znam je li bilo, kako prave da ćelava guma izgeda kao nova, na stranu što je ovo opasno voziti:
ima svega... ja tvrdim da samo lud coek ili neko ko je u nevidjenu muku moze polovnu gumu na kolastavit... to je vazda mac s 2 ostrice...
opet - -kod nas ima i lose protektiranih guma - sto je skroz druga tehnika...
jedno vrijeme su je neko protektirao gume na NOKIAN kalup...vozis 20 dana i sva se raspane da se vjerovat ne moze... cini mi se da je 'firma' bila u DG... nije dugo poslovala
Kolko se mogu prodat 4 komada C gume 14" čini mi se da su. Nove ne montirane
Oće li mi neko objasnit kad je najbolje stavit zimske gume, tj je li rano to uraditi već sad?
Postoje li neke maksimalne temperature koje se preporučuju za zimske gume?
Takođe, da li se zimska guma bolje ponaša po kiši od ljetnje?
Hvala
Ispod 7 stepeni predvidjeno je zimska guma jer ljetnja na temp manje od 7 nema vozne karakterstike dobre jer je tvdja,prije se trosi, zaustavni put veci i slicno. Isto je sa zimskom gumom kad je preko 7 stepeni. Po podgorici je suludo voziti zimsku gumu.prosle godine sve da se sabere nije bilo 15 dana sa temp manjom od 7 stepeni
+38268615321(viber)
preko 7 stepeni dnevna ne valja za performanse...znamo za paradox podgoricki kad je ujutru ispod 7 a preko dana 15...
ovih jutara recimo ne bi ti smetale, mada evo sad gledam kroz prozor već danas bi...
neki kraj novenbra do kraja februara recimo da je to to...
a kad su dani izuzetak kao juče prekjuče onda malo oprez...
Ništa onda bez da se mijenjaju svaki dan oko 11 i opet oko 5 popodne
Hvala
Ja svako jutro palim kola u 6-40 na stari A. Evo dva dana kako puse jako vjetar pa je spoljna 11 stepeni,sto znaci ne treba ti zimska. Prosle godine prosjecna dnevna nije bila ispod 12 a znala je da pici i do 17-18c
+38268615321(viber)
a ja cu prezut auto tamo oko 15og
realno, preko dana u PG bude dosta toplije (kad mene auto vecinom lezi jer sam ja na rabotu), ali navece i ujutru ima uslova za zimske...
mada, vec na 5 stepeni ako duva vjetar ima uslova za poledicu - dje je vecina ljetnih guma potpuno beskorisna
takodje, na vecu kisu se bolje ponasa zimska nego ljetnja vazda... narocit sto temparature padaju...
e sad, kako ja idem put nk, ct, kl itd s ljetnjima nemam sta vec razit, a ne zimi![]()
p.s. na primjer, britanci, koji se ne nagledaju snijega, ali se nagledaju kise redovno kupuju zimske gume... a temperature su im tu granicne veci dio zime...
Imate li iskustva sa SEMPERIT Speed Grip 2, i kako su se pokazale ?
I koja je cijena kod nas te gume u dimenzijama 235/45/R17 ?
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Imam, precjenjena guma. Pogledaj svuda je cak i skuplja od continentala cijenom a znas i sam da preko continental gume ne postoji.
Ja imam u ponudi uniroyal rain sport 3 koja je za tu semperit booomba po cijeni 110e sa montazom i balansiranjem. A ova semperit ti je u vujacic 166e a conti je kod njih 146e
Kod mene bi bio oko 130e..
+38268615321(viber)
Hvala Sparco, brzo i tačno kao i uvijek
Imam ove dvije Semperit nove, dade mi ih uz kola kad ih kupih. Pa rekoh da provjerim kako se kotiraju. I mene se čini da je Continental bolji izbor, ne znam zašto su ove Semperit toliko skupe, u po netu vidim...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Dobre su tj odlicne al precjenjene. Nista brate.pozz
+38268615321(viber)
evo cijene kod Vujačića ID kod Kips-a
Sparco se neće ljutit nisu njegovi brendovi
TIGAR 205/55 R 16 94H WINTER 1 45.84 KLEBER 205/55 R 16 91H KRISALP HP2 70.72 MICHELIN 205/55 R 16 91T ALPIN 5 97.46 DEBICA 205/55 R 16 91T FRIGO 2 MS 46.58 SAVA 205/55 R 16 91T ESKIMO S3+ 52.48 SAVA 205/55 R 16 91H ESKIMO HP 60.51 GOOD YEAR 205/55 R 16 91T ULTRA GRIP 9 87.82
Gledam ovih dana neke uporedne testove...
NOKIAN (ocekivano) jede malu djecu, ali npr ovaj Michelin nosi bolju ocjenu od UniRoyala samo zbog gorivne ekonomicnosti... tu u vrhu je i neka Dunlop bila
a Britanci se vidim na uniroyalke kunu kako su dobre po kisi i ladnom/poledici...
p.s. ne idem Sparcu na ruku, no reko da bacim svoje zapazanje odje![]()
Sta god da kupite iz te klase nema greske. Conti dunlop michelin nokian uniroyal vredstain fulda goodyear nema greske. Nokian je guma prava za snijeg. Ja imam njihove zimulje i na zadnju vucu nidje nisam proklizao prosle godine na snijeg od 20-25cm dje nijedan auto prosao nije nego ja prvi.
Послато са SM-A700FD уз помоћ Тапатока
Ima podesavanje visine.
TAKUMI
aha, hidrauličar, ko moj BX, slava mu i milos`...
Pa ostavi dolje i reci koliko para da ti ostavim.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks