ima ekipa ljudi u srbiji koji se na fb reklamiraju sa masinom za dekarbonizaciju motora odradjuju sve ovo sto je na ovo gore videu navedeno...oni su tu masinuo konstruisali i proizveli...nisam bio interesant da uzmem broj i sl.
Sa vodom ne ali sa sifomom da.
TAKUMI
ima ekipa ljudi u srbiji koji se na fb reklamiraju sa masinom za dekarbonizaciju motora odradjuju sve ovo sto je na ovo gore videu navedeno...oni su tu masinuo konstruisali i proizveli...nisam bio interesant da uzmem broj i sl.
jel tesko ovima preprodavcima kad golf 7 1.6 dizel sa 100.000km prodaju 14hiljada a 14.500 je novi u roksped. isti?
f6
To ni meni nije jasno. I nikad mi nece bit.
U NL na pjacu Golf VII pistolj 1.6 TDI 12200 i nece ispod, a 140 000.
TAKUMI
Prodavac mora da je neki naš holandjanin. "Tu ne bira razum neko srce", golf je to!
pozdrav ljudi, cime se mogu srediti tragovi od udaraca vratima u vrata prilikom parkiranja, auto mi je svo isarano od udaraca, a parking mjesto ispred zgrade na zalost ne mogu da biram. pomaze li ista poliranje?
Moze li neko da mi prporuci neko sredstvo za skidalje onog crnila sa felgi??? Auto nije neko vrijeme vozeno da se pere pa se sad crnilo obicnim samponom nikako ne skida...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ja koristim smac degrizer i cetkicu za zube. Ako je ono bas bas staro skamenjeno nece moci da makne...a ova laksa mice bez problema
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Uzmi ARF GRIL naprskaj i pusti 5 min da odstoji, dobro isprskaj (da bude sve pokriveno). Isperi vodom. Postupak ponoviti 2 do 3 put i felne kao nove.
bolje uzmi onaj najjeftiniji Rerno blist. smrdi kao guba ali i rak skida.
Cime da maknem ulje od cevapa sa sica, kum mortus pljan istovario sve po sicu kad je sijedao. Arf I ono drugo ***** ne pomazu
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Nisam pristalica ali Dimer. Samo sam slegao ramenina kad sam vidio.
Brat ne odrzava auto i sicevi su mu flekavi kao da ima 6 male djece, a ne je momak. I neki njegov radnik, ukrainac rastvorio malo dimera u bocu vode, i onom krpom sa resicama, što se na ruku stavlja ocistio sve siceve lagano, kao da nista nije bilo. Očekivao sam da od sjedišta ne ostane ništa , al evo mjesec dana od tada sve ok. E sad koliko je to malo dimera, i u koliko vode bilo, pitanje je.
Trebaju mi xenon sijalice d2s. Dje ih potrazit' u Pg?
Kod tipa SparcoCG.
TAKUMI
Ima li neko da mi preporuči nekog ko servisira muzike? Imam jedan pleyer radi samo dok se dugme drži, kad se pusti ne radi... Što može bit problem?
Radi samo dok se drzi dugme EQ (drugi dio dugmeta je MENU), kad se pusti izgasi se potpuno.
Pitanje - zna li ko sta o PG Garage prodavcu
Ili mozda vlasnika ovog klija?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/495704#
Mislim da su ozbiljan prodavac. Nisam licno imao iskustva
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mislim da je neki prevarant, bio je jedno vrijeme na forum![]()
Ima li negdje da se ovo uzme u Crnoj Gori, da ne narucujem ovo iz pitajbogakojezemlje...
http://www.ebay.co.uk/itm/3-5mm-AUX-...3D121196284201
U pitanju je kabel za aux za megana 2006
Koliko se krecu da se kupe neki bas dobri wooferi za kola i dje ima da se pogleda to?
nema trika da nadjem ista. Hvala svakako.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks