Page 45 of 127 FirstFirst ... 354142434445464748495595 ... LastLast
Results 1,101 to 1,125 of 3167

Thread: motoGP

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno. Zaboravih da se taj motor krece i da sigurno ima preko tonu u pokretu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Jakuza, ne troluj barem odje, pliz.

I am so post-rock I shit sad birds.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tacno je da ga nije udario, jer da je to uradio nista se nebi desilo, vec ga je gurnuo.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ne znas ti osnove elementarne fizike eno ti helikopterski snimak, covjek ide na to da ga izgura sa staze, vidis li dje je, i jasno se vidi trzaj nogom.
    Koji si ti snimak gledao?

Usporeni snimak pokazuje jasno da markez pocinje da ubrzava i zakucava se u Rosija i tada je Rosijeva noga uz motor. Tek nakon udarca Rosijeva noga se dize.

Pa to je i race director Mike Webb izjavio. To je i pise u zvanicnoj presudi. Procitaj.

Ps
    Koliko te placaju markez i lorenzo da pricas neistine ako nije tajna?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

125 eura po postu.

Vamos Lorenzo, vamos Marquez
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bolje nego na licne

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Da je u Titovo doba postojao internet ovako bi teme na forumima izgledale. Samo jednoumlje, samo jedna strana, bile bi strasne diskusije.

Rosi mi je vazda bio premrzan(posebno kad je posle finala Svjetskog prvenstva na podijum izasao u Materacijev dres), pravi onaj siledzija sto mora po njegovom da bude, vidjelo se sve koliko je usiljeno i lazno kad ga je Markez gasio prije dvije sezone i izgurao sa staze, cini mi se da je SAD bile u pitanju, morao je on to da vrati naravno ove sezone u vise navrata, da bi poceo da kukumace kako ga usporava i maltretira, najbolje da mu se svi sklone sa staze ka' svih onih godina kad mu je jadni Ziberno bio jedini konkurent. Kad nekoga izguras sa staze na ovaj nacin bivas kaznjen, cak mu nisu ni oduzeti bodovi, ne bilo imati jedan kazneni poen, da ga nije imao sad ne bi imao nikakvu kaznu cak. Super je prosao, nadam se odustajanju u Valensiji.

I ako osvoji titulu prevazici ce ga Markez, mudoviste maleno. Doktor na kub. Dijete se sprda sa odraslim covjekom, nasankao doktora. Rispekt.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Ljudu, valjda zna Rossi usporava li ga coek ili ne usporava i oce li da mu ugrozi trku ili se samo trka. Ne mozemo to mi kao gledaoci znat. To su sitni pokreti u preticanju, koje vozaci registruju i oni znaju kad neko oce da ih izgura a kad nece. Kao da bi Rossi onako popizdio da se Markez regularno trkao. U pitanju je ljubomora. Svi su ljubomorni na The Doctora. Lorenzo je nebitan, oko Valea se sve vrti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti stvarno mislis da ce Rosi ovo zaboraviti? Lol

Ti stvarno mislis da ce marKER uzeti jos koju titulu? Lol

Rosi ti je mrzan, a lorenzo smrdavi koji javno trazi da se njegov klupski kolega strozije kazni nije ti mrzan? Ahahahahah koji fail trol

Aj po gasu

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Evol sacu, kad tako kazes moram napustit' temu :lolblue:

Ma dje, momak od 22 godine, koji je btw od strane Rosijevih navijaca do juce bio njegov nasljednik(mrzni Lorenco, tu je sad nas novi ljubimo, Rosijev proteze, Mark babyface Markez) nece vise nikad osvojiti titulu.

Idemo Lorencoooooo do nove pobjede i titule.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma dje, momak od 22 godine, koji je btw od strane Rosijevih navijaca do juce bio njegov nasljednik(mrzni Lorenco, tu je sad nas novi ljubimo, Rosijev proteze, Mark babyface Markez) nece vise nikad osvojiti titulu.
    Osvojice naravno.
    Sve zavisi koliko dugo Rosi bude vozio.
    Sve zavisi koliko ga puta Rosi posalje u koprive po sezoni. Ove godine nekoliko puta. Plus sto je sam sebe izbacao.

A jos kad tome dodas novi momenat da ce i drugi "voziti svoju trku i gledati svoj posa'"....pa ako malo izguraju marKER-a sa staze.....jbg desava se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

markez je za mene najbrzi vozac ikad. I da ne osvoji vise nikad nista vazda cu za njega navijat.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

To je starac, ovo mu je poslednja sansa u karijeri, gase ga evo skoro ce decenija, nije ni cudo sto je popustio. Nece on ni uvatit' Markeza naredne sezone, jedino da ceka krug da zaostane da bi ga sklanjao sa staze. Lorenco je stvarno ljiga, ali Rosijeve frustracije traju mnogo duze, Stoner je tu najvise objasnio, dosao, ugasio ga i otisao.

Navijam za Markeza inace i odlicno znam sto su navijaci Rosija pisali za njega i da im je bio razlog da nastave da gledaju MGP kad se dotore povuce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rosi mi je vazda bio premrzan
    ^^ "nepristrasan expert"

Ahahahahahh maxe.

Eto koliko se razumijes. Prosle godine u drugoj polovini sezone je Rossi imao masu vise bodova nego markez.

______
    A sad malo statistike. Vecina vozaca je imala neki lom. Red je na markeza da ima lom. Rosi se lomio. Lorenzo se lomio. Pedrosa se lomio. Markez nije.

Markez inace ima tunnel vision gledanje. Od pada. Kao mu se popravilo. S obzirom da je Rosi poceo redovno da ga baca u koprive -samo je pitanje momenta kada ce mu se vratiti. A onda motogp moze da igra na playstation.
    Last edited by .:.; 27-10-15 at 12:25.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Nepristrasan sam taman ka' i ti. Samo to u tvom svijetu tvoje misljenje je ispravno, u mojem je moje, logicno.

Tebi Lorenco nije mrzan? Markez? Posebno sad, prije godinu dana u ovo doba si ga kovao u zvijezde, kao i vecina navijaca Rosija.

Ali koliko mi god neko bio mrzan nikad nisam zelio da se polomi kao vi, Rosi fanboyevi. To je bas dno dna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nepristrasan sam taman ka' i ti. Samo to u tvom svijetu tvoje misljenje je ispravno, u mojem je moje, logicno.

Tebi Lorenco nije mrzan? Markez? Posebno sad, prije godinu dana u ovo doba si ga kovao u zvijezde, kao i vecina navijaca Rosija.
    Ok. Ajde mi dokazi gdje sam iznio neistine?

Ja sam dokazao da ti iznosis neistine (video klip i udaranje u nogu pa tek onda dizanje noge).

Ko je dizao markeza i lorenza u zvijezde? Ahahahahah ti si prska.
    Ajde mi navedi gdje sam ih glorifikovao!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Hahahahah najveci strucnjak na Balkanu za MGP Srdjan Erceg kaze da je Rosi kriv(da su obojica krivi) i dodjes ti i pobijes to. Sounds legit.

Znaci Rosi nije isao da ga izgura? Nego na sto je, da zakoci, malo popricaju, da mu jednu vaspitnu pa da nastavljaju? Jbt tolika suma ispred tebe i ne vidis je.

Mozda ti nisi, ali vecina Rosijevih navijaca je dizala Markeza maksimalno, jedini legitimni nasljednik i te fore. Sad bi ga svi ubili, koliko to daleko ide. To je sport, ako vas ljubimo nije vitez, budite vi.
    Last edited by Jakuza; 27-10-15 at 12:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidi batice, ja imam oci. I gledao sam snimak frejm po frejm. markez jeste udario Rosija i pao.

A taj erceg....... kad je on tacno dobio tu titulu najboljeg poznavaoca na Balkanu? Nisam upucen u tu titulu.

Uostalom - da li je Erceg optuzio markeza da je namjerno udario Rosija? To se jasno vidi na usporenom snimku. Ako to ti i on ne vidite - nesto nije u redu sa vasim mozgom.

Inace, motogp nije za svakoga. I Schumacher je pokusao pa su ga amateri peglali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahah najveci strucnjak na Balkanu za MGP Srdjan Erceg kaze da je Rosi kriv(da su obojica krivi) i dodjes ti i pobijes to. Sounds legit.
    Tipicno jednoumlje. Da ti sef kaze da je sunce crne boje - ti ces to da ponovis jer je tako presudio "najveci poznavalac"!? Ti nemas svoje ja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Jakuza
    a nije nego on navija za rossija i onda zbog toga vidi stvari drugacije nego neko ko ne navija nizakoga. I ja mozda tako gledam za markeza.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci Rosi nije isao da ga izgura? Nego na sto je, da zakoci, malo popricaju, da mu jednu vaspitnu pa da nastavljaju? Jbt tolika suma ispred tebe i ne vidis je.
    Isao je da mu uradi isto ono sto markez voli da radi i sto je uradio u Asenu - da izgura protivnika tako da protivnik ina slabiju liniju i slabije ybrzanje iz krivine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by 1ucid View Post
    @Jakuza
    a nije nego on navija za rossija i onda zbog toga vidi stvari drugacije nego neko ko ne navija nizakoga. I ja mozda tako gledam za markeza.
    Isto vazi i za tebe i za jakuzu i za sve ostale - dokazite mi da govorim neistine. Ja sam dokazao da jakuza prica neistine (slucaj udaranja nogom).

Cekam......

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Erceg covjek dise MGP, ko iole prati taj sport zna da je on numero uno.

Pogledaj ono sto sam izbacio, covjek je izanalizirao svako desavanje, krivi su obojica, jasno kaze.

Probao i Rosi u F1 pa kasnio po dvije sekunde po krugu za Lukom Badoerom koji je kad je dobio sansu u F1 sa 40 godina mijenjajuci Masu bio zadnji sa Ferarijem, ni blizu prezadnjeg nije bio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja se necu baviti dokazivanjem neistine, vec iskljucivo istine, rosi ga je gurnuo, i dovoljno je samo da pogledas klip, imas ga na kickasstorrents.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Naravno da ga je gurnuo. Ali jbt on nije kaznjen oduzimanje bodova, diskvalifikaciom, e kako bi mu kaznu sinuli u F1, ne bi bodove gleda' i opet bi krenuo sa zacelja u sledecoj trci. Kaznjen sa tri pisljiva kaznena boda, da ne pravi standardno tokom sezone sranja ne bi imao nikakvu kaznu u Valensiji, e to je poraz MGPa kao sporta.

Page 45 of 127 FirstFirst ... 354142434445464748495595 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)