Page 269 of 373 FirstFirst ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... LastLast
Results 6,701 to 6,725 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    9,708
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by Bøgíñjå View Post
    Da li si odgledao video?. Izvukli su čovjeka iz auta, jedna grupa policijaca mu demolirala auta a druga ga krvnički bije.
    Čovjek je završio u bolnici. Pored tih dokaza, postoji i snimak te njihove brutalnosti nad njim.
    Ovo ne prolazi nekažnjeno, krvi im se čovjek treba napiti.
    Po čemu se onda razlikuješ od njih...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li si odgledao video?. Izvukli su čovjeka iz auta, jedna grupa policijaca mu demolirala auta a druga ga krvnički bije.
    Čovjek je završio u bolnici. Pored tih dokaza, postoji i snimak te njihove brutalnosti nad njim.
    Ovo ne prolazi nekažnjeno, krvi im se čovjek treba napiti.
    Mislim da me nijesi razumjela. U potpunosti se slazem sa tobom,samo sam htio da ti kazem da je sad "frka" medju njima-ko ce za ovo da odgovara.

Vidjoh danas se skupilo 20ak ljudi u znaj podrske Miju,ispred kbc-a sa natpisom "svi smo mi Mijo".

Da je srece da izadje 10.000 momaka na ulicu,pa izadjite policajci da zavrsite zapoceto. Evo ja cu biti prvi ako treba!(i da kazem da sa ovim covjekom nikada nijesam imao nikakvu vrstu komunikacije)
    1908.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koliko kosta ona kafica u centru te ispade ovo pozoriste ....
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Po čemu se onda razlikuješ od njih...?
    Ne nasilno, to je fraza koja nema bukvalni smisao. Zbog svih dokaza ovo neće proći nekažnjeno a mjesto im je zatvoru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    El re oces li da kaze da ovaj SAJ moze da ispane novi JSO,ako im se sto zamjerimo,jer su razvalili ljude, pa nam digne frku ovdje u CG,da nam se useru u stabilnost?

Taman posla...Ali imajte na umu da su ti momci sa uglavnom višegodišnjim karijerama. Tokom svih ovih (često teških, pa i ratnih) godina bili su tamo đe drugi ne bi imali srca biti i odradili mnogo toga na čemu im ova zemlja mora biti zahvalna. Sve se to mora uzeti u obzir. Ne može se službenik jedne takve jedinice posmatrati kroz jednu akciju tokom koje je bilo izleta mimo onog što je dozvoljeno.
    Da skratim, osudio sam i osuđujem. To što su bili, nek su bili. Posao im je da biju revolucionare. Ali mi jeste zasmetalo demoliranje auta. Čuo sam šta je prethodilo incidentu ali ne i kako su se i zašto odlučili demolirati auto. To me zaista intrigira jer se sa takvim nečim za 10 godina rada u policiji nijesam sreo. I to planiram pitati ljude iz jedinice kad se budem sreo negdje s njima.
    To je zaista neprihvatljivo i razlog da se vidi da li su pojedini momci tamo u potpunosti sposobni vladati svojim ponašanjem ili bi se to moglo ponoviti.
    Ono je stvarno bilo sramota.
    Ipak ja se zbog zgražavanja nad nečim što je tema za psihologa ne želim upustiti u histeriju koju pojedini potenciraju u namjeri da bace sjenku na jednu od najboljih akcija koje je crnogorski MUP ikada izveo.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    NSX,

poštuje se zapovjedni lanac.
    ja mislim da je neko ovdje napisao da je neko od nadređenih u SAJu sa strane pokušao da ih odvrati od toga (i da se to vidjelo na snimku) ali da ga nisu ispoštovali već da su nastavili

što se ostalog tiče to dosta ljudi već zna jer poznaju ponekoga iz SAJa (između ostalog i ja jer sam radio na poslovima obezbjeđenja prije 10ak godina), ali očito ima i onih kojima to nije jasno

ono gdje se ne slažemo je što ti tvrdiš da to mora tako a ja sam siguran da ne mora i da se mora promijenit između ostalog i zbog bezbjednosti pripadnika SAJa i njihovih familija jer nasilje rađa nasilje a to ako krene krenuće spiralno i ko zna kad će se zaustavit
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Izvinite zar nije ta jedinica antiteroristicka? Kako rekoste da im je posao da biju revolucionare? Pa koliko vidjesmo tamo je 80% bilo starih ljudi i penzionera....
    No, na kraju krajeva.. pitanje nije kako nas 50tak razumijemo ovu situaciju i desavanje, jer mi sa foruma vecinom, davno rekoh, pa i da ponovim...mi filosofiramo ovdje... ali kako narod, glasaci itd dozivljavaju sve ovo sto su u mogucnosti da cuju od komsija, sa tv itd..
    Oni su bitni, a mi neutralci boh...
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 26-10-15 at 23:27.

Thanks Thanks Given 
    9,708
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

Ne nasilno, to je fraza koja nema bukvalni smisao. Zbog svih dokaza ovo neće proći nekažnjeno a mjesto im je zatvoru.
    Možda je za tebe fraza, ali dobar dio "želja" koje sam pročitao po fb-u i forumu su imale bukvalno značenje... Takav govor svakako ne doprinosi smirivanju strasti, što je u ovom trenutku prijeko ptorebno...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ne zanosi se da ce ova vlast ikad da padne.Boginjo najbolje je bjezat odavde ,ti nedje u Indiju a mi dje god pa i u Siriju ljepse je.
    Meni je najveća greška što sam se vratila iz UK.
    Nažalost, kako vrijeme ide samo uviđam da ovdje vlast ima tumor koji treba odstraniti, i dovesti nove.
    Pa i te nove maći ako ne budu počeli da rade u korist naroda.
    Dosta je više vladavine samo po osnovu nacionalne pripadnosti, stidim se svoje države.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

U "Orlovom letu" je bilo prekoračenja ovlašćenja i petorica pripadnika SAJ-a osuđena su na po 3 mjeseca zatvora. Jedan od njih mi je poznanik. Samo su radili što im je naređeno i za šta ih spremaju. I dan danas dobija prijetnje od zaebanih Albanaca iz SAD-a da će mu se kad tad osvetiti. Zaeban je to lebac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taman posla...Ali imajte na umu da su ti momci sa uglavnom višegodišnjim karijerama. Tokom svih ovih (često teških, pa i ratnih) godina bili su tamo đe drugi ne bi imali srca biti i odradili mnogo toga na čemu im ova zemlja mora biti zahvalna. Sve se to mora uzeti u obzir. Ne može se službenik jedne takve jedinice posmatrati kroz jednu akciju tokom koje je bilo izleta mimo onog što je dozvoljeno.
    Da skratim, osudio sam i osuđujem. To što su bili, nek su bili. Posao im je da biju revolucionare. Ali mi jeste zasmetalo demoliranje auta. Čuo sam šta je prethodilo incidentu ali ne i kako su se i zašto odlučili demolirati auto. To me zaista intrigira jer se sa takvim nečim za 10 godina rada u policiji nijesam sreo. I to planiram pitati ljude iz jedinice kad se budem sreo negdje s njima.
    To je zaista neprihvatljivo i razlog da se vidi da li su pojedini momci tamo u potpunosti sposobni vladati svojim ponašanjem ili bi se to moglo ponoviti.
    Ono je stvarno bilo sramota.
    Ipak ja se zbog zgražavanja nad nečim što je tema za psihologa ne želim upustiti u histeriju koju pojedini potenciraju u namjeri da bace sjenku na jednu od najboljih akcija koje je crnogorski MUP ikada izveo.
    I ti i ja znamo da oni nisu mogli biti do kraja "normalni profesionalni i korektni". Morali su nedje "izdusiti".
    Ionako sam bio previse zacudjen i pozitivno iznenadjen u subotu oko 23h,na dobro odradjenom policijskom zadatku.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Otprilike tako to izgleda kada neko likuje, pa neminovno sebi u usta počne uskakat... pa to širi auditorijum počne opasno svrbit
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ono gdje se ne slažemo je što ti tvrdiš da to mora tako a ja sam siguran da ne mora i da se mora promijenit između ostalog i zbog bezbjednosti pripadnika SAJa i njihovih familija jer nasilje rađa nasilje a to ako krene krenuće spiralno i ko zna kad će se zaustavit
    Možda. Ali reforma takvih jedinica je proces. U takvim jedinicama se ne provode sječe. To bi rasturilo jedinicu.
    To su dobro utrenirani momci i svaki od njih u stanju je otići iz jedinice za mnogo veće novce i raditi negdje na obezbjeđenju domaćih tajkuna ili slične poslove sa sve stalnim radnim odnosom i svim doprinosima.
    Sem toga, vjerovali ili ne, mnogi od tih policajaca su i fakultetski obrazovani.
    Puno je stereotipa o siledžijama, razbojnicima bez obrazovanja i sl...Sve to mnogima predstavlja prepreku da shvate o kakvoj jedinici je riječ.

Uostalom, možda su neki zaboravili. Ja sam bio onaj koji je ukazao na vrijeme kada je tih razbojnika zaista bilo. Ma ne razbojnika već pravih zvijeri. Ipak ti više nijesu u jedinici. Šta se desilo sa ovim momcima da do ove mjere izgube glavu i kao u Odiseji 2001 lupaju po autu,.. i mene živo interesuje da saznam

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Vidji Mecu sto radi stari mirotvorac poziva na mir i stabilnost.Samo nasilje Meco samo nasilje.Kasirate li ga Lak1 tamo

Thanks Thanks Given 
    1,097
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Izvinite zar nije ta jedinica antiteroristicka? Kako rekoste da im je posao da biju revolucionare?
    Zato što je režimu revolucionar = terorista

TT

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Možda je za tebe fraza, ali dobar dio "želja" koje sam pročitao po fb-u i forumu su imale bukvalno značenje... Takav govor svakako ne doprinosi smirivanju strasti, što je u ovom trenutku prijeko ptorebno...
    Vidi ja nisam bila među njima, ali na sledeće prostete ću biti PRVA. I ne samo to, po prvi put ću od referenduma da iskoritim svoje pravo glasa i da glas dam OPOZICIJI gdje se nadam da će napaviti veliku kaolaciju da se makne DPS sa vlasti.
    Dosta je više! Ovo gaženje naroda je prešlo svaku mjeru, ovo nije država za koju sam glasala jer od nje postoji samo ime. Ja se od ove države stidim.
    Ekonomski su nas uništili, plaćali i plaćamo njihove greške, ali još da nas biju i ugražavaju slobodu MNOGO JE!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Ne bi me začudilo da su oni isti prerušeni u masi i izazvali ovaj haos i napad na njih same.
    Ovo je sramota za državu, i ovaj snimak treba da obiđe svijet da se vidi kako nam policija red zavodi.
    Toliko sam postala ogorčena na sve, da bih najsrećnija bila da cijela ova vlast padne, a Crnogorka sam.
    Milo će da padne, kada njegova politička sudbina nadraste sve ostale političke podele, i kada bude stvar pristojnosti to što je neko protiv Mila i njegovih batinaša.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Vidji Mecu sto radi stari mirotvorac poziva na mir i stabilnost.Samo nasilje Meco samo nasilje.Kasirate li ga Lak1 tamo

Hahahaahahahahaha,nista sve je mrtvo ovamo bez tebe
    1908.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Možda. Ali reforma takvih jedinica je proces. U takvim jedinicama se ne provode sječe. To bi rasturilo jedinicu.
    To su dobro utrenirani momci i svaki od njih u stanju je otići iz jedinice za mnogo veće novce i raditi negdje na obezbjeđenju domaćih tajkuna ili slične poslove sa sve stalnim radnim odnosom i svim doprinosima.
    Sem toga, vjerovali ili ne, mnogi od tih policajaca su i fakultetski obrazovani.
    Puno je stereotipa o siledžijama, razbojnicima bez obrazovanja i sl...Sve to mnogima predstavlja prepreku da shvate o kakvoj jedinici je riječ.

Uostalom, možda su neki zaboravili. Ja sam bio onaj koji je ukazao na vrijeme kada je tih razbojnika zaista bilo. Ma ne razbojnika već pravih zvijeri. Ipak ti više nijesu u jedinici. Šta se desilo sa ovim momcima da do ove mjere izgube glavu i kao u Odiseji 2001 lupaju po autu,.. i mene živo interesuje da saznam
    nije postupio po naređenju OSL da zaustavi vozilo (ili namjerno ili ih nije čuo) ili im je dobacio nešto iz auta, pri tom moguće je da je imao neraščišćene račune sa nekima od njih
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    El re oces li da kaze da ovaj SAJ moze da ispane novi JSO,ako im se sto zamjerimo,jer su razvalili ljude, pa nam digne frku ovdje u CG,da nam se useru u stabilnost?

Taman posla...Ali imajte na umu da su ti momci sa uglavnom višegodišnjim karijerama. Tokom svih ovih (često teških, pa i ratnih) godina bili su tamo đe drugi ne bi imali srca biti i odradili mnogo toga na čemu im ova zemlja mora biti zahvalna...
    Bas to hoce da kaze, nego se uprepodobio. Evo sta je juce napisao:

Prije će Ivica Stanković biti smijenjen nego bilo koji od tih momaka sa snimka sankcionisan.
    To (pokretanje navodne istrage) je zabava za mase. Previše je ljudi vidjelo snimak i morali su iz VDT-a nešto učiniti. U međuvremenu će novi događaji potisnuti slike starih i to će biti zaboravljeno.
    U jedinici (i jednoj i drugoj) vlada osjećaj neviđene solidarnosti i bilo kakvo sankcionisanje pojedinca ili grupe u jedinici bilo bi viđeno kao izdaja jedinice od strane političkog vrha. Ne želim ni da razrađujem koliko bi takvo nezadovoljstvo bilo potencijalno opasno po onog koga bi označili kao krivca.
    Oni niesu juče išli za svoj račun. Očekuju podršku a ne igru demokratije. Kako će vlast da sanira štetu, to je prljavi zadatak za poitičare. Oni su svoje odradili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ne komentarise niko da je Mijo Martinovic bio na protest.
    Nesto je to malo vjerovatno mada.....
    Mijo Martinović je bio jedan od onih koji su lozili badnjake ispred Dvora kralja Nikole kad je Risto ugosćava Arkana priganicama i kad je Garo Nikcevic zapalio milicijsku zabranu da se to cini. Nikako mi se on ne uklapa u to drustvo i taj skup.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Izvinite zar nije ta jedinica antiteroristicka? Kako rekoste da im je posao da biju revolucionare? Pa koliko vidjesmo tamo je 80% bilo starih ljudi i penzionera....
    No, na kraju krajeva.. pitanje nije kako nas 50tak razumijemo ovu situaciju i desavanje, jer mi sa foruma vecinom, davno rekoh, pa i da ponovim...mi filosofiramo ovdje... ali kako narod, glasaci itd dozivljavaju sve ovo sto su u mogucnosti da cuju od komsija, sa tv itd..
    Oni su bitni, a mi neutralci boh...
    Hvala Lepo
    Vidim da će te me svi napasti...A valjda to tako mora...
    Nijesu se tukli stariji ljudi (da ja znam, izuzev militantnih i onih koji su "tražili Đavola" poput Raičevića) već samo huligani.
    Vidim, brzo se zaboravilo kako je grad demoliran i koliko je radnji demolirano a zlatara Majdanpek opljačkana...
    Ko god na demonstracije dođe i stavi kapuljaču na glavu nije u redu da se poslije pita "a što me jurite i bijete?" Sam sebi je nacrtao metu.
    Svuda je tako...I u Britaniji, i u Njemačkoj i bilo đe...To mu dođe ko huliganska uniforma...

Ali, naravno možemo sad cijepati dlaku i pitati a đe to piše i zar nema čovjek pravo šetati s namaknutom kapuljačom po ulici nezavisno od toga da li se oko njega haos događa, pucaju šok bombe i ne vidi se ništa od suzavca.
    Last edited by El Re; 26-10-15 at 23:53.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Nesto je to malo vjerovatno mada.....
    Mijo Martinović je bio jedan od onih koji su lozili badnjake ispred Dvora kralja Nikole kad je Risto ugosćava Arkana priganicama i kad je Garo Nikcevic zapalio milicijsku zabranu da se to cini. Nikako mi se on ne uklapa u to drustvo i taj skup.
    On rece na onaj video da je kratko bio na protest.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by vokoun View Post
    Milo će da padne, kada njegova politička sudbina nadraste sve ostale političke podele, i kada bude stvar pristojnosti to što je neko protiv Mila i njegovih batinaša.
    Budi se narod, jer se sve manje gleda nacionalna podjela.
    I ovo što se desilo je dokaz da narod više nema prag tolerancije na kontinuirano gaženje od njihove strane.
    Uz naglasak da su protiv NATO-a, ima da se sruši ova vlast.

Zaboravili su zlatno pravilo, pa su zagazili preko praga tolerancije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vijesti su to dale kao da im je on to izjavio, iako se nidje ne cuje to iz njegovih usta. A oni prenijese da je navodno na protest bio do 20:45

On rece onda na tv da je s Arkanom bio drug iz djetinjstva.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Page 269 of 373 FirstFirst ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)