Naravno da ne stima...
1.bilo ih je 3-4 u autu - samo Mija batinaju
2."preprijecilo mu je 4-5 policajskih dzipova put - na snimku nema nijednog, sta vise njegovo auto prvo na pjesackom prelazu
3. jel moguce da se ti hrabri Mijovi drugovi ne oglasavaju ???
4. ko od vas zna sta je prethodilo zaustavljanju ?
E ,da ...definitivno nije razlog za lomljenje auta i velike batine, ali ..."vanredni uslovi..."
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Демократе чини ми се да су дали проглас да чак ни у прелазну неће ући ако ту буде ДПС. И мислим да они имају највише шанси за неки успјех у будућности јер су једина партија која може привући добар број Срба и Црногораца. Плус готово све потпуно нове људе имају. ДФ са овим протестим барем за следеће изборе осигурао сигурно пар процената више него што би добио. Демос не знам колико може. УРА очекујем као Позитивна кад је ушла, а после очекујем да узме и ДПС-у добар дио људи. СНП биће на ивици цензуса.
Али свакако је јасно да ДПС неће пасти без великих протеста.
I ko je opet pobijedio?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Znaš da imaš moje veliko poštovanje i to ne od juče, pa upravo iz tog razloga ću te pitati - zašto vjeruješ u mogućnost tehničke/prelazne (zovi je kako hoćeš) nove "doizborne" Vlade?
Takve Vlade formiraju se u slučajevima ekstremnih unutrašnjih prilka i obično zakonomjerno vode ka tranziciji vlasti na nekog subjekta koji ima politički legitimitet ali taj legitimitet ne odražava stanje u institucijama, ukoliko iste uopšte postoje ili normalno rade.
Prelazne Vlade uglavnom se događaju u slučaju ratnih ili postratnih okolnosti ili ukoliko je ubijena ili svrgnuta ličnost po kojoj se aktuelni režim prepoznavao.
Čak i kad bi SDP sad odlučio da ponudi prelaznu Vladu opoziciji (što bi bilo ravno samoubistvu SDP-a) predsjednik države im, nikada ne bi povjerio mandat već bi skupštinska većina brzo raspisala nove izbore. Uostalom Đukanović ih je već dozvolio kao mogućnost odmah nakon što uslijedi pozivnica u NATO.
Dakle, bilo bi mi zanimljivo da taj stav detaljnije razradiš.
Last edited by El Re; 26-10-15 at 16:06.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
U PG i na njenim prilazima se te večeri nalazilo nekoliko hiljada policajaca od kojih su mnogi iz drugih gradova bili upućeni na ispomoć. Ta pristigla Policija (uz one sastave redovne Policije CB PG i odjeljenja Blok 5 i Konik) bila je dalje od gradskog jezgra jer je specijalnim jedinicama i interventnoj CB PG prepuštena glavna uloga.
Zašto ovo govorim? Gdje god da je pošao (a nije nemoguće čak i da je imao namjeru da ide ka stranačkim prostorijama u centru, što iskreno ne vjerujem) on je znao da neće moći vozilom stići predaleko.
Ka centru je sve bilo teško prohodno ili potpuno neprohodno za vozila. Preko mosta Union ka dijelu grada preko Morače takođe. Jedino se mogao kretati ka Zabjelu pa dokle stigne.
Čak taj izbor da se skloni u tu kafanu ne izgleda mi tako glup.
Međutim, moj je utisak da je potcijenio ANB čiji su agenti upravo na scenario nereda i računali kao najvjerovatniji ishod i imali zadatak pratiti ga u stopu kako bi ga lišili slobode čim stigne naređenje.
I taj koji ga je fotografisao vjerujem da je čovjek sa legitimacijom, a ne nikakav slučajni gost kafane.
Oni su ga prosto pustili da odigra svoju ulogu. Nijednog trenutka nesretnik nije bio ispred Policije, a očigledno je bio uvjeren da je njegov plan bjekstva odličan...
Last edited by El Re; 26-10-15 at 16:02.
ORA ET LABORA
da se priśetimo od referenduma do referenduma cijeli serijal
RTCG/ Prevrat '89 godine - cijeli serijal (www.rtcg.me)
Last edited by Montenegrino-CT; 26-10-15 at 16:34.
Američka ambasada, pa OEBS i evo ga sada teatralno zakucavanje za kraj meča...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štajnaker: Organizatori moraju odgovarati
Ambasada Njemačke oštro osuđuje nemire i vandalsko ponašenja pristalica Demokratskog fronta na subotnjim protestima. Organizatori koji su obećali da će sve proteći mirno, moraju odgovarati, kazala je ambasadorka te zemlje, Gudrun Štajnaker.
Ona osudila kamenjovanje Televizije Pink M i pokušaj demonstranata da u uđu u prostorije tog medija.
„To uopšte nije način da se nešto političke postigne, već suprotno“, kazala je Štajnaker za TV Pink M.
ORA ET LABORA
Odlicno saopstenje Vrhovnog drzavnog tuzioca. Sa svakim nastupom covjek je sve impresivniji:
Upravo na tome se intenzivno radi i radiće se i u narednom periodu. Naš zadatak je da identifikujemo svakog učinioca krivičnog djela, sa koje god on strane bio na protestima – bez obzira na to da li je neko podržavao proteste, bio protiv njih ili se nalazio na radnom zadatku, ukoliko nije postupao u skladu sa zakonom zbog toga će odgovarati i to treba svima da bude jasno“, kazao je Stanković.
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/107808/zadrzavanje-poslanika-u-skladu-sa-zakonom.html
Korektno, profesionalno, nepristrasno.
Kamo srece da nam je policija takva.
Šta su izjavili iz US ambasade?
Kako ga je okrenuo njemu će samare dijeliti i kad ode na trafiku da kupi cigare![]()
Malo je to da se komedija zavrsi u tri cina jer to će trajati ka' spanska serija. Cetvrti cin humoreske, nase humoristicke vlasti je spektakularno hapsenje vojvode od bureka i jos ekspresnije pustanje bez pokusaja i da mu se skine imunitet.
Peti cin su sljedeći protesti sljedeću ultimatumi .... pa ka' u onoj anegdoti kad majka strasi dijete "... znas li ti sta će biti kad otac skine kais.... a dijete odgovara - znam, znam spanuće mu gaće".
Sesti cin će biti analize nezavisnih analiticara ko je dobio, a ko izgubio, mada bi i selektor atletske reprezentacije trebao izmjeriti kako brzo trce poslanici na dugim stazama pa mozda pozvati u reprezentaciju. Na pocetku trke samo im sapnuti "evo ih sajovci" i rekord El Guerrouja bi bio ugrozen. Sedmi cin će odraditi istoricari i zapisati da u Crnoj Gori ulicne revolucije uspijevaju samo kad pocnu sa Posranog potoka u Niksiću pa preko Zute grede opstine Danilove varosi dodju u Mirkovu varos - ostalo jok mada i revolucionari se drze one "bjez'te noge..... "
E da su nam i ostale državne službe efikasne da UDBA nebo bi nam bilo granica.
MontenegrOnline Politika https://www.youtube.com/channel/UCyw...ldXW3XSzg/live
-program za noćas
-tv vijesti - vijesti u 18 i 30
-tv prva cg-vijesti u 19 00
-rtcg1 -dnevnik u 19 i 30
-rtcg1 - otvoreno 20 i 10
Last edited by Montenegrino-CT; 26-10-15 at 17:03.
Ima li ikakve šanse i zakonskih mogućnosti da se ovi nesoji od Mandića i Gojka Raičevića proćeraju iz Crne Gore ?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
I ja, ali svaki dan, jer jedne batine se brzo zaborave. Čuš dukljansku dvokolicu, e sve li mu je*em na svijet...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Dobri kao jeftina radna snaga.. u pravu si, PrEki.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Last edited by .Bole; 26-10-15 at 17:29.
Podgorica Podgoricanima!
Imate na RTS emisiju dje je tema protesti kod nas, kako pocasti na startu voditelj opoziciju okarakterišući je kao "najnesposobniju u Evropi"![]()
Ovo su pravi CG bili i ostali...
Vidimo se do nekih ozbiljnih tema
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks