Page 261 of 373 FirstFirst ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... LastLast
Results 6,501 to 6,525 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    1,097
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

El re, mene bi bila sramota da rezonujem kao ti što se tiče odgovornosti pojedinaca koji su krvnički batinali i Martinovića i u zlatarskoj...
    Da li je policija u globalu uradila dobar posao?Jeste.
    Da li je bilo prekoračenja ovlašćenja? Itekako.
    Na protestima problem nije pravio ni 1% učesnika. Ipak biće zapamćeni po svom onom haosu, nebitno čiji su momvi u fantomkama. Ako se ovo brzo ne riješi, intervencija policije će biti zaboravljeni pored svog onog batinjanja...
    Uostalom, što bi rekao vaš guru...
    Last edited by institucija; 26-10-15 at 12:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Martinovic je,ako je tacno sto pominju pojedini-prolazak kroz kordon,bahato ponasanje tokom zaustavljanja itd,zasluzio mozda cotek lisice i betonjer na 24/48 sati.
    Nista vise.
    Ulijetanje kroz kordon polciije autom, ATAK NA SLUZBENO LICE U VRSENJU DUZNOSTI, aktivnost koja se u drzavama koje vaze za mnogo sredjenije od nase rjesava po kratkom postupku, zasluzuje lisice i zadrzavanje od 24/48 sati??? Ovo je kraj, nema dalje.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Cisto sumnjam da bi ga cak i u istocnoj kolijevci demokratije-rusiji,pripadnici zloglasnog OMON-a,ustrijelili na licu mjesta.

Lom kola,o tome ne zelim ni da pricam...to ne vjerujem ni u Somaliju da se radi.
    Last edited by Sidewinder; 26-10-15 at 12:41.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by Alhemičar View Post
    Ulijetanje kroz kordon polciije autom,
    kakvo ulijetanje kad je bilo ostalih civilnih vozila iza njega na 5 metara?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ponovicu po 300-ti put. Nasi policajci ne pucaju da ubiju. Kraj price. Procitajte zakon malo.

Ne poredite sa drugim drzavama. To sto bi neko dobio kisu metaka , u redu dobio bi, ali kod nas ne, tako lako.
    I kod nas vazi ono za nezgodni pokret, sto je potpuno normalno i takticki opravdano. Ali nece petorica sasut rafal u njega i idemo dalje. Probace da ga zaustave, ako ne mogu pucace da ubiju. ALi treba milion stvari da se ispuni i potrefi da bi doslo do toga. Nekad brze, nekad sporije.
    Tom logikom, kad zaustavis auto, ako vozac ne izadje na poziv u roku od 2 sekunda treba da pucas u njega. Zasto policija prvo puca u vazduh jednom pa onda u covjeka?

Nemojmo da mlatimo.

Policija ne sudi, to rade drugi organi. Eno zakon vrvi na milion mjesta od price da se sredstva prinude upotrebljavaju srazmjerno prijetjnji i opasnosti.
    Onamo 40 policajaca bije covjeka i auto. Ne ulazim je li zasluzio batine ili nije. Samo velim da su ovlascenja prekoracena.
    Ali to su neki relikti ranijih vremena. I to ce manje vise uvijek biti tako, samo u manjim razmjerama nego do sad.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Evo ovako EL Re, tvoja predviđanja o DF-u (da li je ovo njegov kraj ili novo rađanje); da li ima smisla govoriti danas (posle svega šta se izdešavalo) o tehničkoj vladi?

Da li su konačno svedeni na statistički dio Manda i ostali militanti?
    Poštovani Zedd,

Prvo o tehničkoj vladi...Već više puta sam (i uoči subote 24.) saopštio da je to besmisleno. Danas, ako su moguće komparacije sa pojmom "besmisleno",eto da ustvrdim - to je još manje realno.

A što se tiče DF-a. DF je (na današnji dan) - politički mrtav.
    U subotu je (kako sam i najavio) zaigrao ruski rulet i izvršio političko samoubistvo. Vlast je trenutni gospodar njegove sudbine. Glava im je na panju, a u rukama vlasti nalazi se sjekira. Međutim, to znači i da DF (ovakav kakav je, jadan i ucijenjen) može biti itekako upotrebljiv.
    Postoji i opcija (prosto ću da je saopštim pa dežurne sobarice nek padaju u nesvijest) da par avanturista zaista pokuša neku vrstu vaninstitucionalne borbe i to upravo nasilnim metodama. DF nema snagu da to iznese ni na svom početku, a kamoli da to bude neki ozbiljan udar sposoban da uzdrma sistem. Zašto? Zato što je CG u subotu jasno poručila revolucionarima i dobošarima nasilja da je CG gotovo jedinstvena da to prosto ne želi. Ljudi ipak suviše cijene mir i udobnost života koji vode koliko god imali zamjerki na neke društvene anomalije.

Ali, ponavljam, lideri DF-a su ograničenog intelektualnog dometa i vrlo specifičnog psihološkog profila da oni prosto politiku zamišljaju kao neku ustaničku djelatnost. Kao takvi nijesu u stanju da ozbiljnije privuku bilo koji drugi sloj sem ljudi ekstremno desnih i ekstremno lijevih opredjeljenja. Ljude sa margine društva bez obzira na pol i životnu dob.
    Nakon događaja od subote oni će imati problem i te ljude da zadrže jer isti od njih očekuju (kako Mandić juče reče) da "nastave borbu".
    Tu je i određeno očekivanje prijatelja iz Kremlja. U to kolo možete kad god želite ali iz njega se ne može izaći bez posljedica.
    Šta god da učine biće to potez očajnika, ali ne treba isključiti (makar na nivou teorije) sve opcije koje su moguće.

Vlast je procijenila da materijala za optužnicu koja je podignuta nema koliko je potrebno i da ne bi "pakovali" ili izlagali se tome da isleđuju lidere DF-a klasičnim metodama, odlučili su se puštiti ih da sami počine grešku. Tako to meni izgleda...

Pazite, na temelju elementarne logike, potpuno je nezamislivo da određena lica optužite za državni udar i nasilno rušenje ustavnog poretka a onda ih pustite da se brane sa slobode.
    Ali ja sam ranije već najavio kao jednu od mogućnosti i upravo to se događa. Svi čekamo vidjeti Mandićeve i poteze družine oko njega. Oni su danas nešto poput onih odašiljačem obilježenih zvijeri koje trebaju da vas odvedu do jazbine. Svaki njihov korak biće pod budnim okom. Zato i smatram da je njihova sloboda (ne samo ove dvojice, već kompletne ekipe u organizaciji) sada samo privid.

Ostatak opozicije svjestan je toga i, na ovaj ili onaj način, kloniće se DF-a (posebno u bliskoj budućnosti), jer prosto ne žele sebi naštetiti, a ni propustiti da ka sebi privuku preko deset hiljada građana koje je od subote DF rasuo.

Šta će se događati dosta će zavisiti i od načina kako stvar bude kontrolisao DPS (čitaj: njegov vrh), ali i od međunarodnog faktora i okolnosti koje se budu događale na širem planu.
    Za sada primjećujem da se nastavlja praksa da vlast pravi i dalje neke greške koje pripisuem lošoj koordinaciji. Jedno izjavljuje premijer, drugo predsjednik, treće predsjednik skupštine, a četvrto ministar UP. Na prvi pogled kao da se radi o nijansama, ali zapravo su to bitna odstupanja u pogledu toga kako treba tretirati slučaj.

Posebno zabrinjavajuće je vrlo loša koordinacija sa VDT-om. Na površini to kao da ne izgleda tako, ali pažljiviji to itekako uočavaju. Vlast, u svom planu da pusti DF da počini grešku, zaboravlja da mora održavati intenzitet ofanzive i držati čvrsto teren sa kog se protivnik povukao. Ne, umjesto toga kao da se naglo usporava, a sa određenih polja i povlači. To je najočiglednije u medijskoj ravni.
    Još je rano za ozbiljniju štetu, ali zabrinjava to naglo usporavanje... Ne znam kako drugačije da to objasnim sem slabostima vlasti koje datiraju već neko duže vrijeme...Posebno od famoznog dogovora o jeziku i pakta Đukanović-Vučić.

Za kraj, neki detalji iz intervjua koji je Đukanović dao HRT-u jako su zanimljivi. On je indirektno najavio mogućnost da možda i ne bude premijer nakon novih izbora. Iako sam takav epilog očekivao, ne mislim da je baš izrazito mudro to reći sada...

I tako,..da za sada ne idem dalje...Pratićemo šta se događa...
    Last edited by El Re; 26-10-15 at 13:17.

Thanks Thanks Given 
    1,855
    Thanks Thanks Received 
    5,434
    Thanked in
    2,086 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Sa te bine se takodje bar nekih 10 puta culo da se policajci ne diraju, da niko ne pravi ekces i, najbitnije, da likovi sa maskama skinu iste, da takvi nisu protestanti, cime se jasno ogradili od njih, a policija na sve to zvizduce i ne preduzima nista po pitanju potencijalne prijetnje koju ti likovi predstavljaju.
    Što bi sa komentarima organizatora da se neće dozvoliti prisustvovanje skupu ljudima sa fantomkama?
    Zašto ih neko od drugih demonstranata nije zaustavio kao što su bili zaustavljani prije nedjelju dana?
    Zašto nije bilo DF-ovih redara kod ograde ispred Skupštine da razdvajaju masu od policije kao što su to uradili na ulazu u Karađorđevu ulicu na početku šetnje?
    Zašto je Mandić pozvao policiju da skloni i pusti da se "desi ono što treba da se desi", Janko Vučinić rekao da će policija da vidi "kako bije narod" a Radunović dao rok od 10 minuta se puste u Skupštinu inače "ne može da kontroliše masu"?

Tu priču kako je incident izazvalo 10 momaka mačku o rep. Bilo ih je dosta više i niko se nije libio da ih zaustavlja nego su i govornici potpaljivali atmosferu.

Last edited by ASC; 26-10-15 at 13:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

28.09
    Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Ovo je u stvari trening za Djukanovićeve službe, pa se samim tim vježba i propaganda.
    Besplatan trening traje već dva mjeseca i tu se isprobavaju sve moguće taktičke operacije svih službi pa i onih koje su zadužene za propagandu.Izostaje jedino za sada direktan sukob sa policijom na terenu koja je jedina za sada eto da kažemo besposlena na svu sreću, ali ne bi me začudilo da im ovi iz DF i taj trening omoguće.
    23.10
    Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Mislim da su se ugusile one zelje i nade kod naroda koje su postojale odmah nakon nedelje, upravo je DF ostavio vrijeme Vlasti da dodatno upregne sluzbe, isprepada narod i sprijeci da sto veci broj ljudi dodje tamo.
    Sjutra vece, nakon vecerasnjeg Raškovog stavljanja šlaga na ovaj proces, ocekujem prosipanje DF i stavljanje tacke na sve ovo.
    Jasno je da je za DF kao organizaciju i veliku vecinu politicara u njemu, sjutrasnja noc oprastanje od poslanickih mandata i plata i odlazak u penziju.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Alhemičar View Post
    Ulijetanje kroz kordon polciije autom, ATAK NA SLUZBENO LICE U VRSENJU DUZNOSTI, aktivnost koja se u drzavama koje vaze za mnogo sredjenije od nase rjesava po kratkom postupku, zasluzuje lisice i zadrzavanje od 24/48 sati??? Ovo je kraj, nema dalje.
    apsulutno netacno. Koliko ima snimaka i to iz Teksasa dje policja poslije probijanja kordona krece u potjeru, izgura automobil pa hapsi. Nista prebijanja, nista lomljenje auta.
    To pucanje koristi vojska u ratnik zonama, ili ako se zaletis kolima u zgradu parlamenta gdje su naoruzani i imaju pravo da te upucaju.
    Prebijanje i pucanje u covjeka koji stoji podignutih ruku je koristila Rumunija, SSSR, Istocna Njemacka
    Nego vidim da su vam to uzori, pa mi onda nije jasna tolika mrznja ka Putinu. Vecina bi se tamo osjecala kao kod kuce

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Mislim da bi ove dva tri dana trebalo pohapsiti Marovice...
    jesu li se vratili iz Beograda...

Thanks Thanks Given 
    6,221
    Thanks Thanks Received 
    13,871
    Thanked in
    5,261 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Oni su tu za narod a ne da lupaju neduzne i savladane ljude i njihovu imovinu
    Vecina se odje slaze da je policija odradila dobar posao, imamo tri slucaja u prekoracenju sluzbenih ovlascenja, na tri coeka od 7000 ljudi po procjenama. Jasno se vidi da su prekoracena ovlascenja i mislim da se o tome nece ni raspravljat vec samo ko i koliko ce se kaznit i tu se prica zavrsava. Ponekad citajuci vase postove, neko sa strane bi steka utisak da je policija upala u demonstrante i izuvala iz cipela redom a ne prvenstveno branila drzavne institucije i odbijala napad. Kad se odbije napad i grupacije se rasceraju po gradu, NORMALNO i PRAKSA je da se iste gone dok se ne razbiju potpuno jer su kao grupa potencijalna opasnost po javnu imovinu i imovinu drugih gradjana. Ako razumijem tolika iscudjavanja ne pomaka' se..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovo sa Martinovicem je nesto na licnom nivou ili politickom od ranije. Nista protesti i to. Klasicno koriscenje situacije.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da uhvatise koga iz ovih redova sto su oborili ogradu, one koji su lomili po gradu, niko ne bi rijec rekao od obicnih gradjana (ne mislim na vas koji ste politicki aktivni), i slavili bi ih kao i u svim demokratskim drzavama kao zastitnike reda i mira. Ali, ovo je ostavio gorak utisak, i ako ne pisu ovdje u vecem broju obicni gradjani, ne daju izjave po novinama, i necemo cuti njihovo misljenje u javnosti...
    Kao najobicniji gradjanin bez ikakve zastite od "mocnih" (ma ko oni bili nemam pojma) vjerujem u policiju, vjerujem da ce zastititi nas obicne gradjane od huligana, od kriminalaca... ali ovo me uplasilo i kao zensko bice i kao ljudsko bice.. Nadam se da to nije bio cilj..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 26-10-15 at 13:02.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Koliko god upirali, jednostavno ne moze da se zavrsi tu. Nije ono pojedinacni ispad, nego elitna jedinica Policije sistematski prebija gradjane. Nije to pojedinacni slucaj pojedinacnog policajca, vec to rade najbolji od najboljih. Uz ostale njihove slucajeve, ovo se ne moze nazvati ispadom, vec ocigledno nacinom kako ta jedinica postupa.
    I ako za njih ne vazi zakon, sta ako dodje do pokusaja procesuiranja nekoga od njih. Izaci ce sa opremom i vozilima na Blazov most.
    Ako zakon ne vazi za sve isto, zajebite me onda sa pricom o Rusiji i diktaturi
    edit. Za sve one koji pricaju o stresnom poslu. Obratite paznju na El re-ov detalj o obukama PJP.
    Podijele se u dvije grupe, i jedna "krvnicki" napada drugu. Sve u cilju cuvanja hladne glave i izvrsenja zadataka.
    Obuka SAJ-a je vjerovatno jos "okrutnija" da ljudi ne bi ugrozili sebe u situacijama koje su stvarno opasne
    Last edited by Hell Raiser; 26-10-15 at 13:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ta elitna jedinica Policije je najviše pomogla demonstrantima u njihovoj namjeri da se u*eru u sistem...

Da nije bilo tog - glavnog, sa još par incidenata, ovo bi bila gotova priča, ovako se do unedogled može otezat nešto što je trebalo biti gotovo.
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa ocigledno svi zaboravljaju AB revoluciju i Zutu gredu. Policija cak nije ni prebijala nikoga. Samo je koriscen suzavac i kordoni policije. Narod je bjezeci od suzavca popadao niza stranu i povrijedio se
    Zamislite situaciju u kojoj je gomila natoda sabijena sa dvije strane suzavcem na Blazovom mostu. Da se ko polomio niz skaline ili pao sa mosta, drugacije bi danas razgovarali, o branitelji pendrekasa

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Vecina se odje slaze da je policija odradila dobar posao, imamo tri slucaja u prekoracenju sluzbenih ovlascenja, na tri coeka od 7000 ljudi po procjenama. Jasno se vidi da su prekoracena ovlascenja i mislim da se o tome nece ni raspravljat vec samo ko i koliko ce se kaznit i tu se prica zavrsava. Ponekad citajuci vase postove, neko sa strane bi steka utisak da je policija upala u demonstrante i izuvala iz cipela redom a ne prvenstveno branila drzavne institucije i odbijala napad. Kad se odbije napad i grupacije se rasceraju po gradu, NORMALNO i PRAKSA je da se iste gone dok se ne razbiju potpuno jer su kao grupa potencijalna opasnost po javnu imovinu i imovinu drugih gradjana. Ako razumijem tolika iscudjavanja ne pomaka' se..
    100-200 ljudi je do 8000 pravilo probleme,cisto sumnjam da je i jedan uhapsen od njih,ovi ostali su isprebijani i ostavljeni da leze.UDji na GA twitter i vidi da se svakim danom sve vise ljudi javlja sa teskim povredama nanesenim od Posebne i SAJ ..Tako da ovo napad na institucije nije ni bio,napad je bio na ogradu,policija je trebala da reaguje preventivno i ranije kad su imali i podatke par dana ranije da se sprema napad,neko je lijepo sve objasnio.
    Necu vise da se raspravljam,nema vajde od toga.
    Pozdrav
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Pa ocigledno svi zaboravljaju AB revoluciju i Zutu gredu. Policija cak nije ni prebijala nikoga. Samo je koriscen suzavac i kordoni policije. Narod je bjezeci od suzavca popadao niza stranu i povrijedio se
    Zamislite situaciju u kojoj je gomila natoda sabijena sa dvije strane suzavcem na Blazovom mostu. Da se ko polomio niz skaline ili pao sa mosta, drugacije bi danas razgovarali, o branitelji pendrekasa
    Ja sam ubijedjen da su mozda i neki pali,mislim da sam nedje na fb to i procitao,ne bi me cudilo 500 ljudi odjednom niz one stepenice a panika,stampedo...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post

Kamo srece da su `89 ovoliko suzavca ili mačuge upotrijebili...danas bi bili ka Island.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.......
    Bečić: Đukanović misli da mu je sve dozvoljeno

"Organizator protesta mora imati iskren, jasan i ozbiljan plan za vođenje legitimnog protesta. Ozbiljna opoziciona alternativa mora predano i argumentovano da pridobija najširu javnost da podrži demokratsku smjenu vlasti i institucionalne reforme..."

Demokrate Crne Gore osuđuju "brutalnu upotrebu policijske sile prema nedužnim građanima, koja uz odsustvo javne odgovornosti za prekoračenja policijskih ovlašćenja govori da je Đukanović podlegao opsjeni samodržavlja: osjećaju da moć i sila čine pravo i da mu je sve dozvoljeno, a ništa zabranjeno".
    "Sila ne može činiti pravo i pravedni poredak, zato što sila ne razlikuje dobro od zla i zato što sila ne trpi konkurenciju, drugog i drugačijeg. U osnovi društvene nestabilnosti je riješenost poslednjeg evropskog diktatora da svoju volju transformiše u zakon. Svi nepoznati događaji su izvori rizika i nestabilnosti, a takva nepoznanica u našoj političkoj istoriji je miran i demokratski prenos vlasti", navodi se u saopštenju predsjednika Demokratske Crne Gore Alekse Bečića.

Bečić navodi da su Demokrate u kontinuitetu oštro osuđivale svako pominjanje građanskog rata," kao moralno zazorno i nedopušteno ponašanje, jer onaj ko to čini ne vodi računa o sopstvenoj savjesti, o sudu javnosti i istorije i ne shvata da se jedno zlo ne može eliminisati učešćem u drugom zlu".

"Organizator protesta mora imati iskren, jasan i ozbiljan plan za vođenje legitimnog protesta. Ozbiljna opoziciona alternativa mora predano i argumentovano da pridobija najširu javnost da podrži demokratsku smjenu vlasti i institucionalne reforme, a ne da bezobzirnom retorikom pravi razdore i proizvodi lažnu nadu. U interesu Mila Đukanovića je oštra polarizacija društva i svrstavanje cjelokupne opozicije u jednu kolonu iz više razloga: prvo, da bi se na jednom mjestu i o istom trošku razračunao sa cjelokupnom opozicijom, što primjenom sile, što klevetama i etiketiranjem, drugo, da bi centriranjem priče o ugroženoj stabilnosti stavio pod tepih nekažnjeno i nekažnjivo bezakonje u našem društvu i rascjepe u sopstvenom režimu i treće, da bi u sukobu sa građanima skrenuo pažnju sa dramatičnih ekonomskih gubitaka države. Projekat mu uprkos potpori medijskih manipulacija ne može proći, jer se koncept Demokrata „Pobjede, a ne podjele“ pokazao kao superioran metod za otkrivanje tajne unutrašnje sloge u državi i novog načina vođenja načelne i ozbiljne politike, nakon dužeg perioda političke beznačelnosti i neozbiljnosti", dodaje se.

Bečić smatra da okončanje političke krize mora biti zasnovano na principu dijaloga i kompromisa radi postizanja prihvatljivog okvira za prve fer izbore.

"Na taj način bismo stvorili pouzdan osnov za strateško demokratsko opredjeljenje budućeg razvoja naše države. Dijalog i mir moraju biti stabilno korito rijeci naše istorije. Nedvosmisleno pritom ukazujemo da nema izlaska na izbore u režiji DPS-a, tj. po pravilima i praksi koja omogućava vrhu ove partije da deformiše izborne rezultate. Nijedna javna funkcija nije vrijedna života i spokojstva naših građana. Nijedan politički cilj ne smije biti plaćen nepravdom, neredom i okrutnošću. Samo nenasilnost razoružava!I da zaključim ova vlast i Milo Đukanović su sramota za moderno društvo i državu, kakva je Crna Gora, te nema razlike između njih i onih koji prave bilo kakve aranžmane sa njima, tajne ili javne", zaključuje se.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

To sa Martinovićem i u Zlatarskoj ulici je uhvaćeno kamerama, a mogu mislit koliko ima nedokumentovanih slučajeva... SAJ je tu noć kružila sa džipovima po ulicama i tražila žrtve za iživljavanje
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Treba da shvatimo da nam kao narodu ne treba da na tv-u gledam Ministra policije kako ustaje iz kreveta da se slika, ako je vec ocekivao napad na Ustavni poredak(kakva glupost). Ne treba mi Direktor Uprave Policije koji se kliberi i javlja komandirima jedinica kao da su u kafani ili na svadbi nedje na komove. I jos od svih nagrdjenih policajaca jedva skupise 6-cu sa nekim zavojima da prikazu
    Ako je vrh policije takav, da izgledaju ko skupina srednjoskolaca, sta ocekivati nize niz komandni lanac
    Tu smo vidjeli kako izgledaju oni koji cuvaju taj ustavni poredak. Tuzno je bilo gledati da sastanak najodgovronijih za cuvanje zakona izgleda kao skolski odmor
    Last edited by Hell Raiser; 26-10-15 at 13:31.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Nece niko od forum sagovornika promijeniti misljenje zbog slatkorecivosti i ubjedjivanja jednih ili drugih, ali pojedina javna desavanja koje komentarisemo ovdje.. ostavljaju gorak utisak...
    Ja sam jos "out".. jednostavno ne mogu da vjerujem i trebace mi vremena da shvatim sve ovo...
    Jedino sto mi je kristalno jasno jeste, da je ona kafa u centru i vozikanje po bulevaru bilo traumaticno potrebno za zadovoljenje..
    Ostalo.. boh..

Hvala Lepo
    Ovo ti je kao zemljotres , niko ne zna kad će se opet desit i koliko će jak bit
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    To sa Martinovićem i u Zlatarskoj ulici je uhvaćeno kamerama, a mogu mislit koliko ima nedokumentovanih slučajeva... SAJ je tu noć kružila sa džipovima po ulicama i tražila žrtve za iživljavanje
    Ima snimak na vijesti kako 2 momka setaju kroz centar i odjednom 10-ak dzipova se pojavljuje izlaze specijalci i trk za njima. Nisu ih mogli stic pa bacise suzavac. Tolko se vidi na snimku. Momci normalno setali bez palica, baklji i fantomki. Da su ih ufatili ubili bi boga u njima...

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

kako se izasmijah sad na 4,41

Page 261 of 373 FirstFirst ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)