Proizvodi al ovo na Ali su često replike koje rade neke manje firme, da ne pričamo o tome što često nemaju karakteristike definisane u oglasu za prodaju
Proizvodi al ovo na Ali su često replike koje rade neke manje firme, da ne pričamo o tome što često nemaju karakteristike definisane u oglasu za prodaju
Da da..
Prikazuje se i cijena poštarine; kad odabereš pojedinačni proizvod, strelicom pređeš preko other delivery options available.
Da li se placa mjesecna provizija za NLB visa kartice koje sluze za kupovinu preko interneta ?
I u koju banku su najbolji uslovi za podizanje kartice?
Kod nlb se placa samo provizija od 0.5% na iznos koji uplacujes, i nema vise troškova. Sem 4 eura pri izradi te kartice.
evo odje pise da se placa mjesecno?
http://www.nlb.me/VISAElektron
To je debitna kartica. Tebi treba Visa San kod NLB.
ok hvala)
Najbolja opcija po meni je ko ima nesto od Telekomovih proizvoda ( 67 broj ili fiksni) da izvadi Premium karticu Hipotekarne banke, jer pored online trgovine ima i dosta prodavnica u Crnoj Gori sto se mogu popusti ostvarit.
Last edited by igorm7; 25-10-15 at 19:59.
www.im7.me
besplatno je vadjenje, a mjesecno odrzavanje 50centi. Imas odje detalnije o kartici http://www.hipotekarnabanka.com/stan...aypass-kartica, a ima negdje sajt koje su sve prodavnice partneri i koliki su popusti ( npr voli 4%, okov 10%...)
www.im7.me
kad se narucuje sa sport directa kolika je postarina ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
cek I ako se naruci roba do 149 onds je isto 20-30 evra dostava ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ima li ko iskustva sa posiljkama UF*********SE? Sporo nesto maajku mu..
Proizvod kosta 120e + 40e postarina(USPS Priority Mail). Ide li USPS Priority isto preko poste? Ako bude islo preko nekog od zastupnika, dokazni postupak za oslobađanje od carinjenja će da bude pakao...
Sa bookdepository-a sjutra mjesec dana od kad su poslali, sprdnja
rm -rf /
Pošalji im mejl, poslaće ti drugu knjigu ili vratiti pare.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks