Page 250 of 373 FirstFirst ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... LastLast
Results 6,226 to 6,250 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by GrobarPodgorica View Post
    Ове приче о државном удару су смијешне, јер да је неко то хтио неби само 10,20 момака рушило ограду него много много више.
    Ih je bilo vise od jedne stotine, ako budemo vjerovali svojim ocima. Ne znam, jeli citava "srbadija" bila tamo ili koja druga ekipa, ali su djelovali sasvim koordinirano i na nekoliko mjesta. Samo da nisu uspjeli ostvoriri ciljeve jer nisu ocekivali toliko brzu reakciju policije.
    Nista od "spontanog" prosvjeda, nego vise lici na nekakvu treniranu ekipu . Stovise, nitko od "obicnih" prosvjednika nije gledao osobe u fantomkama kao "ubacene elemente", niti nije pokusao da im sprijeci agresivno i provokatorsko djelovanje.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Kako vam ne dosadi....
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Ajde objasni kakko ti znas da nisu ubaceni elemnti ? Ja ne mogu da tvrdim ni jedno ni drugo. Mogucnost postoji. Isto kao sto postoji mogucnost da policija nije koristila gumene metke jer je bilo dosta inspektora kroz masu... Samo ne znam kako mozes da iskljucis scenario da su neredi namjerno zapoceti da bi se masa razbila.
    Pazi,ako tako razmisljas onda idemo onom logikom da je sve relativno,da je relativno da su policajci povrijedjeni,da je relativno da su protestanti povrijedjeni,teorija zavjere,onda koliko god da je bilo demostranata bilo je duplo manje jer je polovina ubacen elemenat,koliko kod da je policije,polovina ubacen elemenat i tako u krug dokle oces,a i policajci i demonstranti popise batine pa mozemo mi sad da palmudimo odje do besvijesti

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Srpska zastava ti smeta ocigledno i to je dokaz da nije ubaceni element kakvo rezonovanje....

Puno forumasa se deklarise kao da su stari liberali a kad im prebiju saborca niko ne osudjuje to... Licemerje klasicno...
    Naravno da osudjujemo!!! Ali nemamo volje vise da pisemo odje jer smo nazalost ubjedljiva manjina. Ja barem nemam volje...
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Kako su vam glupe price sad
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2,249
    Thanks Thanks Received 
    3,011
    Thanked in
    1,260 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Ne vjerujem da bi covjek sa mercedesom od preko 20 hiljada isao da probija blokade policije...

Kako mislis opravdano? Sve i da je isao da probija ne moze biti nikako opravdano...apsolutno nemaju pravo da ga prebijaju onako niti da unistavaju automobil pa da je napravio najgoru stvar na svijet..da je izvadio kao sto vec rekoh mitraljez nemaju pravo nikakvo covjeka da batinjaju..
    Mislis ako je neko lud da ipak cijeni novac i pored svog ludila? Tesko.

Opravdano je jer da je probio automobilom blokadu u Njemackoj npr. dobio bi metak umjesto batina. Znas ono, automobili bombe, terorizam, fanatici itd.

Kazem da ovu info treba uzeti sa rezervom. Al ako je tacna onda je dobro prosao.

Sent from my GSXR1000 @ 299
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Svaka čast, pozdravljam spriječavanje državnog udara.

Šta ćemo sa prebijanjem ovog čovjeka? Misliš da je to izolovan slučaj? Misliš da je ova policija u službi građana i države ili u službi nekog drugog? Neka...
    To treba utvrditi da bi svako snosio svoju odgovornost.
    Last edited by McS; 25-10-15 at 16:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by acs View Post
    Pa niste vi srbi tolike kukavice da vas par ubacenih elemenata navuce i rascera sa mirnih protesta
    Sa jedne strane vicu kako vise nista nece biti isto, da se policija spremi na ono sto slijedi, zatim lazu oko telefona i Krivokapica, onda davaju ultimatum od 10 min.. i sad sve svaljuju na 50 kretena. Junacki kao i uvjek, nema sta.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Evo meni iz policijskih krugova rekose da je taj Martinovic probio policijsku blokadu automobilom i krenuo je drugu da probije i da su mu uspjeli ubaciti sok bombu i suzavac u automobil. Ali i ovo sve sa rezervom treba uzeti jer mozda je izmisljeno. Rekla kazala. Al ako je ovako, mislim da je malo dobio sto je zasluzio. Ako nije, onda bruka za sve nas.

Ajde nemoj sad price kafanskih spijuna da prepricavas. Da mu je ubacena sok bomba u automobil ne bi morali da razbijaju prozore i covjek ne bi imao samo onakve povrede. Sok bombe su opasne po zivot u neposrednoj blizini, a ne u zatvorenom automobilu.
    Suzavac gori hemijskom reakcijom i zapalio bi unutrasnjjost automobila ili bi povrijedio ove u vozilu
    Ne trazite sad izgovore ovako naivne da opravdate ocigledno divljanje cuvara zakona(a ovamo se svi na isti pozivamo)

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Evo meni iz policijskih krugova rekose da je taj Martinovic probio policijsku blokadu automobilom i krenuo je drugu da probije i da su mu uspjeli ubaciti sok bombu i suzavac u automobil. Ali i ovo sve sa rezervom treba uzeti jer mozda je izmisljeno. Rekla kazala. Al ako je ovako, mislim da je malo dobio sto je zasluzio. Ako nije, onda bruka za sve nas.

Sokiran sam. A mislio sam da ce "policijski krugovi" priznati da su ga prebili bez razloga. Kad ono, imaju dobar razlog. Siguran sam, uzevsi u obzir broj policijskih i ostalih kamera, da ce nam brzo dati snimak tog probijanja blokade.

Thanks Thanks Given 
    2,249
    Thanks Thanks Received 
    3,011
    Thanked in
    1,260 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ajde nemoj sad price kafanskih spijuna da prepricavas.
    Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Sokiran sam. A mislio sam da ce "policijski krugovi" priznati da su ga prebili bez razloga. Kad ono, imaju dobar razlog. Siguran sam, uzevsi u obzir broj policijskih i ostalih kamera, da ce nam brzo dati snimak tog probijanja blokade.
    Sasvim je moguce to sto ste rekli ali ovdje smo da podjelimo info koje imamo. Ima dosta podmetanja ali racunam da u prosjeku moze iz svih ovih nasih info da se formira neka realna slika.

γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    5,070
    Thanks Thanks Received 
    9,169
    Thanked in
    4,435 Posts

evo sad cujem da je mijo kolima probio kordon pa je pokusao drugi i kako je smanjio brzinu, sacekao ga je treci i uradio to sto je uradio.
    ne opravdavam ovo odvajanje od zivota, ali ne bio cackat mecku.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Jos jedno pitanje za ove branioce efikasne policijske akcije.
    Znate li kojim slucajem dje su bili parkirani autobusi koji su dovezli protestante u Podgoricu?

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

http://www.imdb.com/title/tt0084335/
    Pogledajte
    Zasto je covjek probija kordon 1km od protesta,sto ce tamo 3 kordona kod crvenog krsta,zbog stare vlade ili sto?Suludo mi je da je probijao 3 kordona,a nidje povrijedjenih
    goozica daj izvor
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Jos jedno pitanje za ove branioce efikasne policijske akcije.
    Znate li kojim slucajem dje su bili parkirani autobusi koji su dovezli protestante u Podgoricu?
    Kod hrama su bili,ja sam cujao sat ipo detonacije kod hrama i pisao,tamo je haos veliki bio,opkolili su ih i zasipali sok bombama, suzavcima ko zna cim,tek sam posle vidio da su tamo bili autobusi i valjda jos kod stadiona...
    http://www.vijesti.me/vijesti/amfilo...s-hvala-857393
    Evo ga ulijece da da podrsku nato,tj da poveca
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Sad lijepo svi na svoje radne zadatke, utakmica je gotova!
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Koja je tacno ovo ulica? Policija preko Morace nije zatvarala nijednu ulicu ja sam neposredno poslije frke kolima kruzio ulicama preko milenijuma,pored stare vlade pa put sportskog.Zatvoreno je bilo desno od milenijuma u ulicu Stanka Dragojevica i ulica ka skupstini put mosta Blaza Jovanovica.Mogao je jedino te barikade da probija a mislim da nije toliko lud.Patrole od po nekoliko marica i dzipova su samo jurile i bacale suzavce nidje se nijesu zaustavljale.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Od policijske drzave, od diktature, terora, vladavine sile, ispiranja mozgova, mene ipak i pored svega toga, najvise fascinira koliko je glup ovaj narod. Je li moguce da decenijama vec ne moze da se osvijesti? Da mu zasvijetli ta lampica *****umater? Je li moguce da je narod toliko jadan i nemocan da mu se po ko zna koji put podvaljuje ista fora? Bukvalno ista.

Pogledajte samo i napravite komparativnu analizu dva dogadjaja. Demonstracije protiv priznanja Kosova 2008 i Proteste DF-a protiv vlasti 2015. Pogledajte koliko je slicnosti tu. Isti lider protesta, isti mehanizam razbijanja protesta. Ne mislim na policijsko djelovanje. I tad i sad, pojavljuje se 20-30 -ak momaka sa fantomkama, i na bukvalno istom mjestu kao i tada krecu u napad na policiju. Oprobani recept se izgleda ne mijenja. Izgleda su alergicni na inventivnost.
    I sto se desava. Ograda pada, ovi ''fantomi'' nestaju, policija suzavcem rascera narod. Potpuno isti algoritam kako tada tako i sad. Kao pokazna vjezba, jebbiga.
    E sad ova demonstracija sile, to je vec nesto drugo. ALi nacin kako se sve odvija preslikan.
    I narod sisa istu foru svaki put. I najgore prodju, kao i uvijek, oni koji su tu iskreno, bez rusilackih namjera.

Sto se tice Mija Martinovica.
    Nase policajce skoluju da ''pucaju da zaustave, ne da ubiju''. Ocigledno su se oni sinoc skolovali u nekoj drugoj ustanovi, ne na Policijskoj akademiji.
    Klasicno prekoracenje ovlascenja sirih razmjera. Ne branim covjeka, branim zakon. Sto god da je uradio, nema opravdanja za one batine, ovlascenja su drasticno prekoracena. Zna se kako se sprovode ovlascennja i kako se primjenjuju sredstva prinude. Necu sad da sirim, inace bi o tom konfliktu policajac-izgrednik/obicni gradjanin mogli knjigu napisat; ali onamo nesto debeleo debelo nije dobro.
    Ne iskljucujem mogucnost da ono nema veze direktno sa desavanjima od sinoc, nego da su mu pod plastom protesta naplatili nesto od ranije, mozda neku nekooperativnost ili sl.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    397 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Koja je tacno ovo ulica? Policija preko Morace nije zatvarala nijednu ulicu ja sam neposredno poslije frke kolima kruzio ulicama preko milenijuma,pored stare vlade pa put sportskog.Zatvoreno je bilo desno od milenijuma u ulicu Stanka Dragojevica i ulica ka skupstini put mosta Blaza Jovanovica.Mogao je jedino te barikade da probija a mislim da nije toliko lud.Patrole od po nekoliko marica i dzipova su samo jurile i bacale suzavce nidje se nijesu zaustavljale.
    Jovana Tomasevica.. Tacno kod parkinga Uprave za kadrove

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Rekao bih da je na semafore kod crvenog krsta na pocetak Viseceg mosta. Ulica pored stare vlade i ona sto ispred masinske ide. A s obzirom na civilna vozila iza ne znam dje je ro on probio blokadu a ovi nisu. I probijes dvije blokade i stanes trecoj. Jer ti zao eto tu trecu, dobri su momci. Drzava teletabisa

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Prije Bajcetic sad MArtinovic ko sledeci probija kordone policije.. haha ko vise vjeruje u te price...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Sent from my Samsung Galaxy S3

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Jovana Tomasevica,ondje posle crvenog krsta,tj kod uprave za kadrove...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Default Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Ono gore je moja fotka iz te raskrsnice iz pravca milenijuma sam isao ka sportskom.Nikakve blokade nije bilo sem put skupstine a ovo je neposredno poslije frke.Dakle sve se to desilo nakon sto sam ja prosao jos kasnije kad su se jos vise smirile strasti.

Sent from my Samsung Galaxy S3

Page 250 of 373 FirstFirst ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)