A što biste, vi da bubuljate policiju a oni da ve miluju?
E kako da ne.
Rajka kad neko dira Rajko se brani.![]()
Živio Milo !!
Ти који су бубуљали нико од њих није такнут нити ухапшен, него само недужни.
Ao nama s tobom internet zaštitniče ljudskih prava. Ti najbolje znaš šta se dešavalo a da ga mrdnuo nisi iz topline doma. Internet cojones.
Zaustavi se, vjeruj mi da je svaki tvoj sledeći post potpuno promašen jer ti na sve oko sebe gledaš iz jednog ugla - i to onog koji tebi najviše odgovara.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Svi ce dobiti unapredjenje-pa nisu ni oni mutavi da ne znaju kako su karijere napravili pokojni Boskovic ili Veljovic.
I oni iz afere snimak su svi napredovali,kakva crna odgovornost.
U tome je i sustina problema sto se ne odgovara po zakonu nego po Milu pa ako on kaze dobar si bio ti napredujes a ako ne proci ces kao bos po trnju.
Ja vjerujem da je medju njima sad svadja ko ga je jace tukao da se u tom svjetlu predstave svojim rukovodiocima.
To treba da bude problem svima normalnim ljudima svih nacionalnosti u CG ako je moguce kako da zakon profunkcionise ali kad vidis ovo da 20 momaka polomi covjeka sa skoro 60 godina i auto mu demoliraju CUVARI ZAKONA !!!! onda nade skoro i da nema.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Па што њих нисте тукли и ухапсили?
Na sjednici glavna tema su dva krsa na ambasadu albanije
Podgorica Podgoricanima!
Svi sinoc sto su urlali su zapravo htjeli da odnesu po bonbon svakom policajcu.. Jeste li vi retaredirani?
Ja sam prije neki dan pisao o tome da ako DF-ovi protesit prodju bez incidentada je to je propao protest. A vi meni objasnite da je sve bilo bez incidenta i da su se gradjani uputili kucama sta bi postigao DF?
Нашли старијег човјека, и колико видим он један од ријетких који није фацу покривао.
Milo nije DPS
Policija nije šaka kriminalaca
Opozicija nije grupa huligana
Svi smo mi Mijo Martinović
Send from past.
Last edited by NokiaPg; 25-10-15 at 15:52.
Ово логиком онда се свакодневно широм свијета се дешавају државни удари.
SVi ucesnici protesta su snosili svoj dio rizika i odgovornosti, kao i policija. Kao sto sam prije rekao, utopljenik se za pjenu hvata.. sad je na tapetu potpuno sporedna stvar. Prica se samo o pojedinacnim slucejevima da bi se skrenulo od sustine. A sustina je pokusaj drzavnog udara. Znaci ne radi se o pogresnom parkiranju. Mislim da ovdje mnogi ne znaju tezinu dogadjaja...
Evo meni iz policijskih krugova rekose da je taj Martinovic probio policijsku blokadu automobilom i krenuo je drugu da probije i da su mu uspjeli ubaciti sok bombu i suzavac u automobil. Ali i ovo sve sa rezervom treba uzeti jer mozda je izmisljeno. Rekla kazala. Al ako je ovako, mislim da je malo dobio sto je zasluzio. Ako nije, onda bruka za sve nas.
Sent from my GSXR1000 @ 299
γνῶθι σαὐτόν
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ajde objasni kakko ti znas da nisu ubaceni elemnti ? Ja ne mogu da tvrdim ni jedno ni drugo. Mogucnost postoji. Isto kao sto postoji mogucnost da policija nije koristila gumene metke jer je bilo dosta inspektora kroz masu... Samo ne znam kako mozes da iskljucis scenario da su neredi namjerno zapoceti da bi se masa razbila.
Sto god da je uradio Mijo,na policiji je da ga savlada i onesposobi u ovom slucaju je bez ikakve sumnje prekomjerna upotreba sile i uvjeren sam da ce odgovorni snositi posledice.Kad se dese ovakvi protesti,naravno da ce bit ovakvih izolovanih slucajeva,nazalost,ukuono gledajuci,policija je dobro odradila zastitu ustava i imovine,treba iskontrolisat masu koju su dobro nalozili,a to nije lako u najmanju ruku...
Pa niste vi srbi tolike kukavice da vas par ubacenih elemenata navuce i rascera sa mirnih protesta
f6
Ne vjerujem da bi covjek sa mercedesom od preko 20 hiljada isao da probija blokade policije...
Kako mislis opravdano? Sve i da je isao da probija ne moze biti nikako opravdano...apsolutno nemaju pravo da ga prebijaju onako niti da unistavaju automobil pa da je napravio najgoru stvar na svijet..da je izvadio kao sto vec rekoh mitraljez nemaju pravo nikakvo covjeka da batinjaju..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks