Mozemo mi pricati ubaceni elementi jesu ili nisu vidjecemo hoce li ko biti uhapsen a ond ace se lako povezati ciji su.Ako su postojali ubaceni elementi onda su oni bili u direktnoj saradnji s organizatorima protesta.Radunovic koji kaze kako vise nece da odgovaraju za protest ciji su oni organizatori je cist poziv masi ili pojedincima iz mase da krenu na skupstinu.e sad ko je tu sa kim u kombinaciji mozemo samo da nagadjamo ali previse slucajnosti i previse ocigledan razvoj dogadjaja za svakog ko je pratio desavanja proteklih mjesec dana.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Samo mozemo da nagadjamo sada i da spajamo kockice kako to kome odgovara.
Ali dozvoli da kazem svim skepticima.
Sa 10 momaka sinoc mogao se lagano izazvati rat. Sa samo 10 momaka.
LJUDI MOJI... Otpora nije bilo, milicija ih je razbila za manje od 10 sekundi jebbote zivot. Daj logike...
Ne napada se skupstina kamenom ni sa grupom "huligana" sa kapuljacama....
One Ring to Rule them all...
Ako ovo posmatramo ladne glave, nepristrasno i bez ikakvih podjela, jasno je kome su odgovarali neredi...
To ja svima pricam jbt,10 sekundi ispred skupstine i na bulevar nidje nikoga,niko nista ne radi,svi bjeze po gradu,osim ove grupice od njih 20 koji u izolovanim djelovima dje ima 3-4 policajaca lome kontejnere,dok ne dodje policija...
Podignuta atmosfera oko protesta,narod se digao kolko tolko,i sad je to ubijeno do srzi...
Podgorica Podgoricanima!
Meni je interesantnije kako ih sami protestanti nisu zaustavili (tu grupicu) niti organizatori protesta, ovo sam i sinoć pitao pa me niko ne udostoji realnog odgovora. Ubačeni elementi, možda, ali odgovotnost je svakako i na strani ovih koji su im dopustili da se kreću kroz masu, uz sve predhodne pozive opozicije da oni sami neće tolerisati ove sa fantomkama.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nisu sve tamo bili rušilački faktori da se razumijemo. Moj dobar drug je bio tamo ali je rekao na prvi vid nasilja ja odoh kući.
Ako ćemo slagati kockice , DF upozorava svo vrijeme da se ne pojave ljudi sa maskama i oni se pojave. I to prošli kroz masu i niko ih ne zaustavi a prije toga bio zivi zid oko policajaca.
DF je samo ovu opciju imao da pokuša da se izvuče iz pozicije u koju su se doveli. Druge opcije im nije bilo, ostalo je sve ne prelaženje cenzusa
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Upravo je ovo ono sto pricam, i zasto je ovo policijska brutalnost. Policija sa svim onim oklopom je nepokretna i nije ni predvidjena da trci za izgrednicima nego da nastupa u kordonu. Koga oni premlacuju, narod koji se krece polako i stane na poziv policije. I onda te neko odvoji od zivota. Super
Свакоме је јасно шта је синоћ покушано испред скупштине...држати онакве говоре а очекивати да маса не реагује на то је превише наивно.
Једино ми је жао Мија, и Држава сад мора да покаже одлучност да истражи што се десило.Мислим да је у питању бахатост са обије стране у врло незгодном моменту.
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://www.facebook.com/SlobodaTrazi.Me?fref=ts
Vidjeh da ima ovdje nekih novih snimaka sukoba,i vidi se da je bilo upotrebe gumenih metaka...I dalje tvrde svi da su ovi gazili hamerom ljude
Ali najjaci post je da se andrija mandic sakrio u kristal kao i ostali ljudi,jes on je jedini izgleda pretekao prije svih...
A onda post necemo da komuniciramo sa milom i rankom vise,kao kad izbacis nekog iz prijatelja na fb
I post kao slag na torti objavljeni brojevi Ranka Krivokapica i Raska Konjevica da bi narod im slao poruke i budio ih uvece
Podgorica Podgoricanima!
Za mene su do daljnjeg svi funkcioneri DF i svi koji pristaju da ih oni predvode 'ubaceni elementi'. Koji mozak moze vise povjerovati u njihove price? Prvo pozivas na sukobe, pa kad do njih dodje kazes da si mislio figurativno a da su sukobe izazvali ubaceni elementi!? Pa ko je ovdje normalan vise?
Jedini koji imaju legitimitet pricati o svemu su DEMOS, Demokrate, URA i SNP. Potpuna je jasna svako podozrenje koje imaju prednji prema svakoj akciji DF jer su u pitanju neuracunljive osobe spremne da izigraju sve zarad vlastite promocije. Cist primjer politickih egzibicionista.
Pametnome dosta...Tako to rade oni koji u politiku nijesu zalutali...
-------------------------------------------------------------------
Ambasada SAD: Tražiti potpunu istragu svih incidenata
"Američka ambasada snažno osuđuje nasilje ispoljeno tokom protesta 24. oktobra uveče koje je dovelo do povreda policajaca, novinara i demonstranata. Osuđujemo, takođe, oštećenje imovine, uključujući imovinu albanske ambasade", saopšteno je iz ambasade SAD u Podgorici.
Iz ambasade su kazali da bi brzo trebalo "tražiti potpunu istragu svih incidenata, u skladu sa utvrđenim zakonima i postupcima".
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Ovaj dogadjaj sa Mijom Martinovicem nam je pojasnio mnogo toga.
Najvise pojedine forumase koji nemaju ni mrvu razumijevanja i saosjecanja nad sudbinom covjeka u sestoj deceniji zivota koji je bio borac za suverenu i nezavisnu Crnu Goru prije nego sto se dobar dio tih pandura koji su ga bili i rodio a krvnicki su ga mlatili njih dvadesetina.
Najjace od svega sto su mu oni auto polomili a to niko ovdje ne pominje.
To jasno kazuje da su ljudi apologete i branitelji rezima dakle samo to,nisu oni nikakvi ni Crnogorci niti suverenisti ili legalisti ne.
To su rezimlije i kraj svake price.
Slomise covjeka i auto 20 gorila i ljudi se ovdje solidarisu sa njima,sramota.
Dje mi zivimo ali neka,sami smo zakuvali ovo pa nam ga neka.
El re, ja kolko se sjecam ta doris je cesto izjavljivala da treba ograniciti uticaj putina na Balkanu i istocnom dijelu evrope...
Podgorica Podgoricanima!
Meni je potpuno jasna akcija policije u trenutku izbijanja nereda nisu dali da demostranti preuzmu incijativu vec su ih odmah razbili prije no sto bi doslo do bilo kakvog organizovanog napada.Ono sto mi nije jasno jurnjava po gradu za istima.Ako si ih razbio na buljuke iscerao iz centra grada zatvori sve blize prilaze skupstini i ne daj im da se opet sastave a ne da se po citavom gradu igraju komita i zandara i jure ljude kad vise i ne znas ko je protestant a ko nije.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks