Ko zna sta je ovo,mozda ga je neko oznacio kao metu,mozda kriminalci,drzava ko zna,ovu sve neki licni razlozi...
A kako umecise Mija sivonju, aoooo...
Covjek je uletio u policiju, vozila iza njega su policijska...
Lupaju po vozilu da bi izasao napolje, a urlice zato sto ga udaraju i tom prilikom su mu slomili ruku...
kad je izasao napolje krajnje je agresivno nasrnuo na policiju... sram ga bilo...
Last edited by karamazov; 25-10-15 at 12:59.
Ko zna sta je ovo,mozda ga je neko oznacio kao metu,mozda kriminalci,drzava ko zna,ovu sve neki licni razlozi...
Podgorica Podgoricanima!
Od ovih zivotinja sto batinaju covjeka na zemlji gori su mi ovi sto kazu da je zasluzio.
Drugi dio ovog videa
Podgorica Podgoricanima!
ЕлРе добио полицијску диктатуру коју је пожелио. Шта год да је човјек урадио, ово је брутално могли су га убити.
Jbt on sam lezi a ovamo 10 kola SAJ-a i Posebne,zatvorili sve i ispraznili,kad su vidjeli sto su uradili...
Podgorica Podgoricanima!
Odvratno u svakom slučaju. Ne mogu da prepoznam o kojoj raskrsnici se radi.
Last edited by Stradivari; 25-10-15 at 13:05.
taj snimak je potresan... majko sveta...
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima dvije varijante ako je uletio u policiju opravdano su ga izprangijali ako nije ovo je već brutalnost iste.
Sa tim što ne vidim što bi njega bili a druge ne što su tuda prošli.
Last edited by lepetanac; 25-10-15 at 13:06.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vi ne shvatate sto se sinoc desilo? Trebao mu je pric sa: dobro vece gospodine, molim da uskladite vasu brzinu kretanja, trenutno policija tu stoji jer je bio pokusaj drzavnog udara.
Dok mozgate ko je kriv pretučen a ko ne, sjetih se čuvenog Karađoza iz Andrićevog romana "Prokleta avlija"...Ko je čitao sjetiće se najkompleksnijeg lika Karađoza, upravnika zatvora ("proklete avlije", a zatvor je zapravo metafora za društvo i državu) kada odgovara na čuveno pitanje pa kaže:
"u Avliji nema nevinih. Niko ovđe nije slučajno. Je li prešao prag ove Avlije, nije on nevin. Skrivio je nešto, pa ma to bilo u snu. Ako ništa drugo, majka mu je, kad ga je nosila, pomislila nešto rđavo (...) Ko ovde dođe on je kriv, ili se makar očešao o krivca. (...) ovde nevinog čovjeka nema (...) Ja ljude znam, krivi su svi, samo nije svakom pisano da ovde (u avliji) hleb jede”. Na tvrdnje pojedinca da je nevin, on odgovara:
„Da si rekao da si kriv, još sam mogao da te pustim, jer krivih ovđe ima mnogo. Svi su krivi. Ali baš nam jedan nevin treba. I zato te ne mogu pustiti.”
-----------------------------------------------------------------------
Samo jedan je Andrić...Ne zamjerite...Nastavite...
Last edited by El Re; 25-10-15 at 13:08.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
http://www.in4s.net/index.php/slobod...-ostaju-nista/
https://www.facebook.com/LiberaliCrneGore
Ово су сигурно ``четници``, ``великосрпски националисти`` руски агенти.
Atak na državu![]()
Sa bakljama, par Molotovljevih koktela, par desetina balafurdije koja živi za huliganske ispade i sa političkom strukturom koja nema ni 10 % podrške.
E na kakve je klocne Crna Gora kad se ovo doživi kao atak na nju.
I ne obazirite se na ova očigledna prekoračenja ovlašćenja i zvjerske manifestacije, po ElDiktatoru je tu samo greška što nije bilo dima od suzavca kako bi palice mogle ovako da rade.
Last edited by Superhik; 25-10-15 at 13:10.
Sta je odje nehumano? Stavili ga na nosila i odradili posao hitne... Ljudi, covjek je uletio u kordon policije, siguran sam da ce se to u dogledno vrijeme dokazati jer sam cuo, to nisam htio da pricam ali ajde... da se preko veze culo, kod trga, kad su se malo smirile strasti, "saljite pojacanje pregazi mi ljude, pregazi mi ljude"... U tom vremenskom intervalu se desio ovaj inscident.
I eto ti muke, koja može eskalirati sad i nikad... svako ko je makar na jednu sekundu bio za proteste (ne za ove DF kolovođe iz DPS tabora), pa makar ni jednom ne izašao na ulicu - poistovjetiće se sa brutalno prebijenim čovjekom iz auta.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Kolegijum Skupštine Crne Gore u toku: DF nije došao
Predstavnici Demokratskog fronta nije došli na sjednicu Kolegijuma Skupštine Crne Gore koji je u toku, a očekuje se obraćanje predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića
U Podgorici je mirno, nakon sinoćnjih nereda kada su učesnici tog skupa policiju gađali Molotovljevim koktelima i čvrstim predmetima, što je, zatim, uslovilo intervenciju policije.
Administrativni odbor Skupštine Crne Gore je u pripravnosti u slučaju da državni organi zatraže skidanje imuniteta poslanicima koji su privedeni tokom protesta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks