sve regularno po gradu,
trci se
seta se
uziva se
![]()
Sasvim je prirodna reakcija medija u Srbiji na sve ovo.
Oni nas nijesu prezalili i niti ce ikad.
Sa tim moramo da se nosimo jbg
Ali Kurir je recimo dobio kesh za ovo. U to sam siguran
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
sve regularno po gradu,
trci se
seta se
uziva se
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
НЕМОГУЋЕ да се огласио Кацин
Аха, тотално
http://www.vijesti.me/svijet/vucic-v...sjedima-857347
Last edited by Дирижабл; 25-10-15 at 11:01.
Press DF i 13h,oce li sto reci novo
Podgorica Podgoricanima!
Jedno je takodje sigurno da iza prosta ne stoji ni zapad jer bi se ( kao u Ukrajini ) pojavili ljudi sa snajperima koji imaju zadatak da ubiju nekoliko demostranata i tako izazovu krvoproliće ... to je takodje svakome jasno ... a ne stoji ni Rusija jer onda bi onda rukovodstvo DF prihvatilo poziv na razgovore ( šta ima preče od završavanja posla za stolom ) ... jedini koji iz cijele ove situacije ima korist je DPS jer su odbranili nelegitimnu vladu i tako skrenuli pažnju javnosti sa institucija na proteste ... to ko ne vidi je ćorav ... 25 god. vršenja vlasti nije mali period da se ne stvori ekipa spavača u svim strukturama ...
deuscroix
Nijesam na to mislio, a posebno ne na dio opozicije koja jutros čuči pred kompjuterom i frenetično lista posljednje vijesti da vidi što joj je činiti...Ne,.. Ali rano je da istrčavam..
Rekao sam...Pogled svih, pa i moj, je u kancelariju državnog tužioca. Od kvalifikacije kd., zavisiće dalji razvoj situacije.
Postoji mogućnost da Mandić I Radunović budu pušteni (makar sa obrazloženjem da nije potrebno da budu u pritvoru) ali to će biti znak da su pristali na ponudu vlasti. Da sam na mjestu tužioca pohapsio bih još članova organizacije i među njima našao jednog ili dvojicu koji su voljni da govore i sve ostale optuže.
Tako se to radi, ali vidjećemo šta će uraditi vlast.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Jucer se raspravljalo koliko se Kurir komercijalizirao. Sto mislis tko je njim upumpao tolike pare da bi neprekidno obavjestavali srpsku i crnogorsku javnost o "padu Vlade", "bjekstvu Mila" i td. Isto vazi i za Vijesti.
Na istoj se stranici pisalo kako srpske nacionalisticke stranke nemaju dovoljno pare cak ni za struju, dakle nam ostaje jedna jedina opcija - Crkva Srbije, tj Kremalj.
Ne svidja mi se sto Ura i becic mlako nastupaju
One Ring to Rule them all...
Konjević je sinoć na press konferenciju rekao da je predsjednik parlamenta uputio poziv poslanicima da udju u skupštinu i da se tamo dogovore oko njihovih ciljeva ... da postoji koordinacija sa Moskvom od strane čelnika DF taj poziv bi odmah bio prihvaćen jer je to praksa u politici Rusije ... na opšte zaprepašćenje oni taj poziv odbijaju i kreće se u nasilje koje odgovara DPS ... što se tiče Crkve i udara na njenu imovinu tu je situacija drugačija jer bi to vodilo u beskonačnu presiju ...
deuscroix
Pa panduri su glavna fora sad u zemlji koja je jasno policijska drzava.
Ja kad sam bio mlad ljudi su krili da im neko radi kao pandur,bilo ih je sramota a danas panduri izlaze uniformisani u grad-vece su im sanse ribu da odvoje tako nego u civilu.
Takvo stanje nekoga brine i rastuzuje a nekoga evo baca u trans od srece.
Evo kako se pripadnik SAJ pofalio na facebooku sinoć....
Pa kad mu je došlo iz dupeta u glavu, izmijenio status...
Samo da mi je znati đe su oni "stručnjaci" što su sinoć tvrdili da policija nema hamere...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ja imam neki osjecaj da smo se sinoc vratili bar 20 godina unazad.Ovaj narod je potpuno politicki neobrazovan.Generacija rodjena 90-ih nista nije naucila od gresaka oceva,majki...Ko posle ovakvih ispada moze imat bilo kakvu nadu da se vlast moze ikad promjenit? dakle zivjecemo dps status quo i da nam bude dooobro
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Eo su izgleda ovoga policajca Popovica najeli.Prije 5 godina je strajkova gladju a sinoc je rastjerivao gladne bande zlotvora![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kako nepismen covjek, nevjerovatno.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Bacili jednu baklju Hahhahah Medo je Pod Volat pratio ovo.
Imam jedno pitanje za upućene, čitam komentare na vremeplov o bubuljanju tv pink, i svi se slažu da su u pitanju revoltirani mladi ljudi koji su sinoć morali knjigu zamijenit bubuljima. Znači li to da su i komentatori ubačeni elementi.
Pozitivna: Sinoć pokušano rušenje države Crne Gore
“U Podgorici je sinoć spriječen pokušaj rušenja ustavno-pravnog poretka, odnosno države Crne Gore pod vođstvom Nove srpske demokratije”, ocijenila je, u saopštenju za javnost, Pozitivna Crna Gora, jedina parlamentarna stranka koja je bila otvoreno protiv protesta u organizaciji Demokratskog fronta.
“Uvjereni smo da je pozadina priče o prelaznoj vladi, fer izborima i socijanoj pravdi u interpretaciji organizatora i pomagača protesta sada jasna i značajnom broju izmanipulisanih građana koji su sinoć bili prisutni pred zgradom Skupštine. Pokušaj rušenja države Crne Gore sinoć nije prošao, i neće proći ni ubuduće ma ko krenuo ili nasrnuo na nju”, ocijenila je Pozitivna CG.
Ova partije je kazala da je ponašanje pripadnika MUP-a “bilo profesionalno, efikasno i utemeljeno u Ustavu i zakonu”. “Reakcija državnih organa je zalog za ubrzanje evroatlanskog puta, i buduće izazove koje će država sasvim sigurno imati na putu uspostavljanja pune vladavine prava”, dodali su u saopštenju.
Pozitivna CG je pozvala “na očuvanje mira i stabilnosti uz toleranciju i neophodnost političkog dijaloga, te uspostavljanje novog modela političke kulture, kako bi se narasle političke tenzije usmjerile ka rješenjima koja su dobra za državu i sve njene građane bez obzira na političku pripadnost”.
“Na kraju, potrebno je ispitati sve okolnosti sinoćnjeg dešavanja, objektivizirati odgovornost za činjenje i nečinjenje i javno rasvijetliti pozadinu”.
In vino veritas
Znaci da zaključimo policija he bacila suzavac na mirne demonstrante, a drug koji veze nema sa protestom pogodjen u nogu suzavcem. Otišao da prošeta i slučajno se u gužvi obreo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Evo novih vijesti Andrija ce bit svjedok saradnik)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks