Page 239 of 373 FirstFirst ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... LastLast
Results 5,951 to 5,975 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    DPS-u najvise odgovarali neredi? Sta je sve policija pretrpjela pa ni jedan pendrek ne puce nego su samo suzavcem rascerani? Sto ih ne izuse iz cipela onda? Jer im neredi ne odgovaraju nikako, pod lupom su! Neredi su odgovarali jedino frontu jer im je to bila jedina izlazna strategija, jasno je bilo da su pukli skroz!
    To je toliko jasno da je svaki komentar suvisan.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    postavio sam mu ovaj video i tražio objašnjenje

Ja sam ga pitao drži li još sliku Tita ko u studentske dane i to je bilo to
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Sve teče po planu...Brzo se radi...Za pohvalu, nema što...

--------------------------------------------------------------------------------
    (posljednja vijest)

Administrativni odbor Skupštine CG u pripravnosti

Skupštinski Administrativi odbor je u pripravnosti u slučaju da nadležni državni organi zatraže skidanje poslaničkog imuniteta, saznaje, nezvanično, Portal RTCG u kabinetu predsjednika parlamenta. Policija je, kasno sinoć, u Centar bezbjednosti Podgorica, priveo poslanike DF-a Andriju Mandića i Slavena Radunovića.
    Licno, mislim da bi odlicno bilo da ih strpaju u zatvor i da pokrenu postupak protiv njih. Nazalost, ne mislim da je DPS toliko blesav da od njih pravi mucenike a da sebe dovodi u situaciju da Zapadu objasnjava kako hapsi vodje opozicije zbog demonstracija u kojima je najveca povreda policije jedna pokidana tetiva.

Thanks Thanks Given 
    6,196
    Thanks Thanks Received 
    13,783
    Thanked in
    5,223 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ubačenih, ubačenih, ali od strane organizatora. Zamisli kaže Slaven "ne možemo kontrolisati masu", a masa nastavi samo da zbunjeno stoji i pita se što priča ovaj.
    "kontrolisati masu" je bila šifra za juriš

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ubačenih, ubačenih, ali od strane organizatora. Zamisli kaže Slaven "ne možemo kontrolisati masu", a masa nastavi samo da zbunjeno stoji i pita se što priča ovaj.
    Posto nije mogao reci juris, ali perfidno je rekao da ne moze kontrolisati masu. Sto kazes, ovi se pitaju o cemu to on, a u toliko krecu njihove jedinice u obracun sa policijom. Smijesno je govoriti da to nije povezano...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by γνῶθι σεαυτόν View Post
    Prc, EU osudila nasilje demonstranata...

Jeste, kad bi ovo saopstenje bilo tako naivno. Kad kazu da treba da budu mirne izbhegavaju da kazu zbog koga nisu bile mirne.

Mozda je jedini ton iole naklonjen ovoj ili onoj strani to sto prvo pominju povrijedjenje policije.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Trebaju nam jos uvijek mandic,bulatovic i kompanija
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Jeste, kad bi ovo saopstenje bilo tako naivno. Kad kazu da treba da budu mirne izbhegavaju da kazu zbog koga nisu bile mirne.

Mozda je jedini ton iole naklonjen ovoj ili onoj strani to sto prvo pominju povrijedjenje policije.
    Mozda nisi dobro spavao. Sad se skoncentrisi i pogledaj tih 5-6 klipova na YT pa se oglasi.

Thanks Thanks Given 
    2,316
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Raziđoše se sinoć na brzinu i niko ne reče za kad su zakazane sledeće demonstracije, je li opet subota zna li se?

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,943
    Thanked in
    1,458 Posts

DPS-u najvise odgovarali neredi? Sta je sve policija pretrpjela pa ni jedan pendrek ne puce nego su samo suzavcem rascerani? Sto ih ne izuse iz cipela onda? Jer im neredi ne odgovaraju nikako, pod lupom su! Neredi su odgovarali jedino frontu jer im je to bila jedina izlazna strategija, jasno je bilo da su pukli skroz!
    Ovo je svako sa pola mozga znao odavno. Mirni protesti su bili sator protesti. Oni su propali. 20 dana su gubili vrijeme i pokazali da narod nije zainteresovan za Meda, Mandica i kompaniju. Jedina opcija koja im je ostala je pokusaj da silom nesto urade. Jer da je sve mirno proteklo posli bi kuci podvijenog repa. Oni su dali ultimatum vladi, ALO! Valjda je svima jasno sta to znaci. Da su protesti ostali mirni na kraju bi bilo "mi smo trazili prelaznu vladu, rekli su ne moze pa smo posli kucama. Sto da se radi kad ne moze". Jedina opcija je bila pokusaj da se nesto ostvari nasilnim putem. A zvek im je izgovor bio. Nece da udju na sporedna vrata. Kakvi luzeri. E, sad mogu da izigravaju zrtve u pokusaju da sakriju koliki su luzeri i politicki idioti.
    Last edited by VanjaTheMan; 25-10-15 at 10:25.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Na početak je bila informacija da je narod štitio policiju da ih niko ne može povrijedit , jel tako bilo , onda su bili relativno mirni ( bilo je bačanje petardi što se radi i za novu godinu ) da bi na poziv predsjednika skupštine da se udje i razgovara o zahtjevima odjednom u svega 15 min. zavladao opšti haos i pojaviše se sa demonstranti sa fantomkama ... zar nije malo providno ... KO JE KRETEN DA KAD MU IZADJEŠ U SUSRET ZAHTJEVU KREĆE U AGRESIJU ... to je nevjerovatno ... to niko ne može da razumije osim ukoliko to nije cilj protesta a ne neki politički zahtjevi ... u svakom slučaju izgradnike treba identifikovat i strpat u aps ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Raziđoše se sinoć na brzinu i niko ne reče za kad su zakazane sledeće demonstracije, je li opet subota zna li se?
    Jes dolazi cijela crna gora
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Čuh da je mercedes uletio u kordon policije i pobjegao, policija ga jurila, stigla, zaustavila... Da nije to taj mercedes sa LSCG tablicama?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Mozda nisi dobro spavao. Sad se skoncentrisi i pogledaj tih 5-6 klipova na YT pa se oglasi.
    Pricam o saopstenju EU delegacije, prijatelju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Lekić: Ne dolazim na kolegijum - neophodno pokrenuti pravi dijalog adekvatan dramatičnom stanju u zemlji

Cujes ovog faktora.
    Tipicno sjedanje na dvije stolice, kameleon Lekic. Sobzirom koga je predvodio ne moze ni biti bolji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kakva scena...Prolazim ulicom prije 15 min., i kraj nas ide policijski džip (Defender) a grupa građana zastaje i aplaudira...Nijesam vjerovao da ću ovakve slike ikad vidjeti...Policajci mašu...
    Kao da sanjam...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by srdjancg View Post
    Čuh da je mercedes uletio u kordon policije i pobjegao, policija ga jurila, stigla, zaustavila... Da nije to taj mercedes sa LSCG tablicama?
    vjerovatno jes, no nešto mi ne štima priča da bi neko sa autom od 20-30.000 ulijetao među policiju da mu ga slome...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

bolje neka se batali politike i neka ide tenis da igra i uživa penzionerske dane

Thanks Thanks Given 
    6,196
    Thanks Thanks Received 
    13,783
    Thanked in
    5,223 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Na početak je bila informacija da je narod štitio policiju da ih niko ne može povrijedit , jel tako bilo , onda su bili relativno mirni ( bilo je bačanje petardi što se radi i za novu godinu ) da bi na poziv predsjednika skupštine da se udje i razgovara o zahtjevima odjednom u svega 15 min. zavladao opšti haos i pojaviše se sa demonstranti sa fantomkama ... zar nije malo providno ... KO JE KRETEN DA KAD MU IZADJEŠ U SUSRET ZAHTJEVU KREĆE U AGRESIJU ... to je nevjerovatno ... to niko ne može da razumije osim ukoliko to nije cilj protesta a ne neki politički zahtjevi ... u svakom slučaju izgradnike treba identifikovat i strpat u aps ...
    Pa nece na pocetku pravit nerede nisu blesavi! Neredi se vazda prave na kraj kad se isturpijaju sve opcije, kad pocnu da isplivavaju nemoci i slabost! Sto se zahtjeva tice narodu je saopsteno vise lazi. Prvo da se ne javlja na tel, a onda da se javio Ranja i da je spreman na razgovor o prelaznoj vladi. Posto su brzo bili demantovani, na scenu stupa Radunovic sa B planom i svojim koktel jedinicama a Vojvoda znajuci sto se sprema upali patike i puni gas put Kristala da išamara jednu koljenicu i ugasi zedj jednim točenim. Pa dajte ljudi, nemojte da se zajebavamo...

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Prije svega dobro jutro svima!
    Sad ću otvoreno da LIKUJEM pa mi ne zamjerite.

Od samog početka vidio sam više varijanti koje bi se mogle desiti, takođe sam naglasio sve moguće implikacije koje idu uz to. Na kraju 21.10.2015. odlučio sam se da stanem iza jedne teorije a to je OVA :

Prije svega se obraćam El Re-u. Odajem priznanje u poslu koji si odradio, možda iz štaba komunikacijsko-obavještajne jedinice polciije, možda kao volonter, a možda i kao aktivista DPS-a. Usipo si da digneš i bacis veliku masu na razmišljanje i PRIPREMIŠ je da misli u pravcu onako kako pripada procesima sekuritizacije jer ponavljam cilj joj je dobijanje javne podrške. Rata, krvi, i ostale gluposti srećom nije bilo iako sam i ja u jedan mah bio pepadnut svom ovom propagandom kao svaki građanin koji brine o bezbjednosti svoje države, ne može ostati imun na to.

Na kraju, ispostavilo se da NIKAKVOG RUSKOG uticaja osim ovog kojeg sam ja naglasio nije bilo jer bih bio izuzetno RAZOČARAN ako im je ovo snaga uticaja i podmećivanja. No, kao što rekoh, logistika i materijalno fizička opremljenost i izuzetnost pokazala bi da je bilo nekih ozbiljnih namjera da se izazove sveopšti rat. Čak sam ubijeđen da su novac za ovakvu (mnogo bolju) oragnizaciju dobili preko DPS-a kroz razne zainteresovane off šor kompanije, strukture itd. koje su ih izigrale.
    Sad se pitate da li je to moguće?

DA!!!

DPS je znao da će ulaganjem u DF na ovaj način dovesti neku brojku građana između 10 do 15 hiljada i da je to maksimum. Da bi predstava bila uspješna a problem sekuritiziran mora da postoji neka MASA koja je za policiju veoma lagana za kontrolu (ako nije naoružana).
    Rekao sam da se ovdje igra šah i da su svi potezi unaprijed proračunati!!
    Ispostavilo se da uklanjanje šatora i onakva reakcija policije u subotu NIJE SLUČAJNA!!!

Ja se bavim ovim stvarima, pri kraju sam studija iz ove oblasti, ovo je KLASIČNI PRIMJER iz UDŽBENIKA!!!

Potvrdu za moju priču imaćete sad u sledećem istraživanju o podršci NATO I DPS.
    Tada dođite da mi ljubite ruke

Uz opasku da sam imao i negdje po neku promašenu pretpostavku, hoću da kažem da sam u generalnom pogodio!

Pozdrav!
    najveća kletva/prijetnja u CG "pustiću na tebe krug oko Koštunice"

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Svaka cast safra.
    Opet ovom kolegijumu niko nece prisustovati,nista ne valja ovo po drzavu
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by guest View Post

Prije svega se obraćam El Re-u. Odajem priznanje u poslu koji si odradio, možda iz štaba komunikacijsko-obavještajne jedinice polciije, možda kao volonter, a možda i kao aktivista DPS-a. Usipo si da digneš i bacis veliku masu na razmišljanje i PRIPREMIŠ je da misli u pravcu onako kako pripada procesima sekuritizacije jer ponavljam cilj joj je dobijanje javne podrške. Rata, krvi, i ostale gluposti srećom nije bilo iako sam i ja u jedan mah bio pepadnut svom ovom propagandom kao svaki građanin koji brine o bezbjednosti svoje države, ne može ostati imun na to.

Na kraju, ispostavilo se da NIKAKVOG RUSKOG uticaja osim ovog kojeg sam ja naglasio nije bilo jer bih bio izuzetno RAZOČARAN ako im je ovo snaga uticaja i podmećivanja. No, kao što rekoh, logistika i materijalno fizička opremljenost i izuzetnost pokazala bi da je bilo nekih ozbiljnih namjera da se izazove sveopšti rat. Čak sam ubijeđen da su novac za ovakvu (mnogo bolju) oragnizaciju dobili preko DPS-a kroz razne zainteresovane off šor kompanije, strukture itd. koje su ih izigrale.
    Sad se pitate da li je to moguće?
    Prvo, moj ti je prijedlog da sačekaš sa konačnom analizom jer - još nije sve gotovo.
    Čak, prave i još zanimljivije stvari tek predstoje. Tada ćemo razgovarati...
    Ti si, ne zamjeri na tome što te procjenjujem, neko ko ima određenog talenta i svakako nijesi zalutao na ovaj PDF, ali još puno je toga pred tobom da shvatiš i naučiš. Za sada, svakako mi je zadovoljstvo pročitati ono što napišeš.

A što se tiče komplimenata na moj račun i pokušaja da provališ o čemu se tu radi i koji su moji motivi, nemaš predstave koliko si daleko od istine. Ali ako se zadržiš na ovom PDF-u, a ja i dalje budem aktivniji, slika će ti se sama nametnuti.
    Dakle, mjesta nekoj fami i misteriji zaista nema. Ja sam samo običan gost koji nešto bolje poznaje sistem iznutra i neko ko nema zazora otvoreno razmatrati i scenarije od kojih se drugi sablažnjavaju ili ih smatraju malo vjerovatnim.
    Ja sam od onih koji vjeruju u Marfijev zakon: "Ako za nešto postoji mogućnost da pođe po zlu, onda će se to i dogoditi" ili u skraćenoj verziji "Ako se može dogoditi, dogodiće se."
    Ta logika NIKADA ne promaši. Sjeti se, kada uzmeš pisati, ponekad toga i uvijek ćeš biti bliže istini i pravom putu...
    Last edited by El Re; 25-10-15 at 10:52.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Čekamo vas da date ostavke i da se ovo riješi na miran način. Vrati Milo ono što si ukrao. Diktator je pokušao silom i poslao policiju da plaši goloruki narod. Ako noćas ne daš ostavku vidjećeš kako tuče narod“, rekao je Vučinić.
    Nema povlaćenja, nema predaje“, kazao je Bulatović.

Ovo sve ubačeni elementi
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ja sam nesto permutovao i ocekivao ovaj protest danas a ne juce.
    Ne uspjeh da ispratim jbg ali snimci sukoba izgledaju komicno.
    Pa ono bi reziser Becicevog spota Mladost -ludost-hrabrost bolje odradio.
    Klasicna izlazna strategija DF-a koja se iz aviona vidi.
    Potpuno su izgubili kompas i sve ovo predstavlja samo zavrsnu fazu totalne sizofrenija tih ljudi.
    Nisam sklon teorijama zavjere i sve mi ovo lici na njihovu ideju i realizaciju.
    Vjerovatno su dobili nesto para za sve ovo, prije svega za kupovinu par medija u Srbiji tipa Kurir
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Čitam ove srpske portale...Koliko tuge i nevjerice u Beogradu...Kakav hladan tuš..

Page 239 of 373 FirstFirst ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)