Page 237 of 373 FirstFirst ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... LastLast
Results 5,901 to 5,925 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Svuda gdje je prekoračena sila, a imaju dokaz u vidu snimka, treba ih kazniti i tačka.
    A odista sumnjam da će na proteste za Taru doći srbadija barska ili kakva druga ekstremna grupica.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    DPS-u bi najviše odgovaralo da Mandić bude kooperativan. Prosto, nalazimo se pred pozivnicom za NATO i bolje je ne komplikovati i ne praviti predugačak šou. DF je politički mrtav, a ostatak opozicije (svi redom, od Druge familije pa do Lekića) takođe su indirektno pretrpjeli štetu. Makar je mogućnost da iko više okuplja narod sada prosto isključena.
    Ponekad se pitam u kakvom mentalnom svijetu ti zivis, u kojem dominira pendrek i suzavac kao konacni argument politicke borbe.

Mandicu ne mogu da sude, pitanje je koliko mogu da ga drze u zatvoru. Privodjenje poslanika posle demonstracija nije funkcionisalo ni 97-e, kamoli danas.

Stetu Lekic i ostali nisu pretrpjeli ni indirektnu, taman im je konkurent u vidu DF oslabljen.

Kako se pojavljuju snimci prebijanja i lomljenja kola i kukova tako DPS trpi sve vise stete. Intervencije policije nikad nisu kod naroda popularne, koliko god opravdane bile. To je jednostavno u prirodi borbe izmedju bezlicnih oklopljenih dronova drzave i obicnoh ljudi sa kojima se gledalac lako identifikuje.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by γνῶθι σεαυτόν View Post
    Ne mlati majke ti. Demonstrirati svako može, ali gađati kamenicama, bakljama i molotovljevim konktelima vala ne može. Niti lomiti po gradu i krasti.

Takvi kao ti imaju manjak sivih ćelija da shvate da demonstracije su prihvatljive samo kao mirne i nenasilne. I dok su bile takve, policija nije mrdnula.
    koliko god prvobitna reakcija policije bila opravdana, ostatak i nije bas. Prebijanje Martinovica je sto se mene tice sovoljno da ovo napisem. Njemu ne mozes bas spocitati Vojvodinu politiku. A po automobilu se vidi scenario. Auto je vjerovatno bilo zaklnucano iznutra i krenuli su da ga razbijaju dok ne izadje ili ga ne izvuku

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Jeste li mu barem napisali nešto žestoko poput mene pa zaradili blok
    postavio sam mu ovaj video i tražio objašnjenje

She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    koliko god prvobitna reakcija policije bila opravdana, ostatak i nije bas. Prebijanje Martinovica je sto se mene tice sovoljno da ovo napisem. Njemu ne mozes bas spocitati Vojvodinu politiku. A po automobilu se vidi scenario. Auto je vjerovatno bilo zaklnucano iznutra i krenuli su da ga razbijaju dok ne izadje ili ga ne izvuku
    Svaka naknadna reakcija treba biti ispitana i provjerena. AKo je bilo zloupotrebe sile, naravno kazniti. Ali moraš priznati da kad lete kamenje i svašta na policiju, jednostavno ne znaš ko to gaša i ko se sakrio u koje auto i ulaz. Samo znaš da ti puca po glavi sa svih strana.

P.S. Normalan narod se na vrijeme sklonio u svoje domove, nemaš što raditi na ulici kada su neredi osim ako ne želiš učestvovati.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Nijesi ti toliko naivan pa da ne znaš što je ono sinoć bilo i ne nazoveš ga pravim imenom. Pušti demagogiju i uporedjivanje potapanja tare sa napadom na državne institucije,budimo ozbiljni malo.
    vidis nisam naivan. I ako hoces nazvacu ga pravim imenom kao i evo mjesec dana
    Protesti organizovani od strane ANB preko Vojvode koji za krajnji cilj imaju da obezbijede jos jedan mandat DPS
    Koliko god vam na muku stajalo, gledacete vi Vojvodu jos. Trebaju ovi izbori da se dobiju. I Emilo je po policiji pucao pa ga eto seta Podgoricom

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sinoc mi je jedino zao naroda koji je dosao da na mirni nacin pokaze nezadovoljstvo. Tacno se vidjelo da ce doci do nereda. Na masu koja je krenula da se odbija nije trebalo praviti pritisak a oni su suprotno tome odradili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

summa summarum:
    Policija nije dirala nikoga dok nijesu krenuli na vr nje da se makljaju i dobili po nosu.

Onda se dalo u trk na sve strane to jeste bježte noge posra vas guzica tih istih koji su to izazvali i samim tim uveli i nedužne gradjane sa protesta da podkuče koju iza uha jer iz onolikog dima i bježanja ne može se znati da li je baš taj gadjao policiju ili taj pored njega,naravno da mi je krivo što su i oni koji nijesu bili tu zbog toga nagrabusili ali neka se obrate slavenu i ekipi za to.

Mandić je uteka junački u prvu kafanu dok su se protestanti makljali sa policijom a zamisli on i ekipa ih na to nagovorili.

Slaven je javno pozvao protestante da napadnu državne institucije i za to treba da odgovara.

Dosta je bilo df-a i to je i njima jasno danas.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

Default Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Ljudi odakle vama da je mija policija izbila o cemu vi
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

DPS i SDP su u ovoj priči ne samo primorani da koordiniraju aktivnosti, već im je to i u interesu. Ne zaboravite da se oni zapravo obraćaju istom biračkom tijelu koje ih želi percipirati kao čuvare države.
    Uostalom Konjević je sada de facto Krivokapiću desna ruka, a upravo je on čovjek koji je viđen kao najodgovorniji za jučerašnje postupanje Policije: Zašto bi se SDP sad ograđivao od toga kada im takvo nešto višestruko koristi? Uostalom, kao što rekoh, sve i da žele, zbog pozicije Konjevića, to distanciranje nije moguće. Sem toga mislim da je Krivokapić jako ljut zbog izjave Bulatovića da im je u kritičnom času nudio prelaznu Vladu i mislim da će htjeti da se javno što više ogradi i odbije od ove kužne družine od koje jutros bježe i oni koji su za njima juče koračali.
    Dakle, ne očekujem ikakav problem da DPS i SDP uz pomoć partnera u Skupštini vrlo efikasno skinu imunitet Mandiću ukoliko do toga dođe. Uostalom tu je sada Pozitivna koja se pozicionirala još desnije od SDP-a i oni će vratiti Mandiću za one uvrede Jasavićkoj i drugim čelnicima Pozitivne.
    Dakle sve je trenutno zavisno od kvalifikacije krivičnog djela za koje se odluči tužilac.
    Last edited by El Re; 25-10-15 at 09:18.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

Steta stvarno za srbe u cg opet na sledece izbore ne znaju koga da glasaju
    f6

Thanks Thanks Given 
    203
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    392 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    Miju Martinovicu, starom Liberalu, su ovo napravili Naplatice im on, kad tad
    Taman je zasluzio.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    James Tiberius Kirk

Thanks Thanks Given 
    2,316
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Ljudi odakle vama da je mija policija izbila o cemu vi
    I mene zanima istina u ovom slučaju, nije mala stvar polomiti čovjeku kosti iz čista mira.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

P.S. Normalan narod se na vrijeme sklonio u svoje domove, nemaš što raditi na ulici kada su neredi osim ako ne želiš učestvovati.
    E ovo je ta recenica oko koje se sve vrijeme raspravljamo, i koja meni licno smeta. Dakle otisao sam u Blok 5 kod nekoga u posjetu i krenuo kuci, i sad treba da nastradam zbog toga.
    Zato i pomenuh hipoteticki scenario Tare. Okupi se 4 ili 5k ljudi, uvijek ces imati ovih voljnih za frku sa policijom. I je li ovo ono sto treba da ocekujem. Sjedi kuci vidis da je neko na ulici. Sinoc sam kasno sa posla iz novog stigao i u subotu vece u mimi preko morace nidje zive duse. Jesam li trebao da ostanem u novom jer eto moze neko da mi ledja odere jer se vracam kuci. Sjajno razmisljanje
    Last edited by Hell Raiser; 25-10-15 at 09:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kacin: Podrška NATO-u sad će brzo da raste

Novoimenovani ambasador Slovenije pri NATO-u Jelko Kacin proteste opozicije vidi kao protivljenje nečemu samo radi protivljenja. Gostujući u emisiji "Živa istina", Kacin je, odgovarajući na pitanje da li će protesti koje organizuje Demokratski front imati bilo kakvog uticaja na odluku o pozivu u NATO-u, odgovorio:

Kacin: Sada kada i protesta ima, kada građani imaju pravo da pokažu svoje mišljenje, na bezbjednoj ste strani
    “Svakako da će imati, mene bi bilo strah da tih protesta nema, sada kada i protesta ima, kada građani imaju pravo da pokažu svoje mišljenje, sada ste na bezbjednoj strani”, kazao je Kacin.
    Kazao je da i ne bi savjetovao opoziciji da odluku o članstvu u NATO-u Crna Gora donese na referendumu.
    Takva odluka, vodeći se iskustvom Slovenije, bila bi, napominje Kacin, bolna.
    “To je vaše suvereno pravo, ako me pitate kao ambasadora ne smijem odgovoriti na to pitanje, ako me pitate kao Jelka Kacina - šapnuo bih vam privatno - nemojte se zezati, ja mislim da ste dovoljno zreli da će podrška toliko brzo porasti, da neće baš biti nikakve potrebe da se održi referendum”, kazao je Kacin.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    16 Posts

Mijo je uletio u policiju autom, a onda su ga izvukli pa prebili - tako pričaju svedoci, e sad, možda je laž, možda je došao do tamo, a ovi ga izvukli, još kad vide tablice LSCG1, pa po njemu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Protesti DF-a subota 24/10 2015 - Kombinovano izvještavanje sa RTCG i TV Vijesti

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Takvi kao ti imaju manjak sivih ćelija da shvate da demonstracije su prihvatljive samo kao mirne i nenasilne. I dok su bile takve, policija nije mrdnula.
    e da i ja sa moje dvije sive celije se sjecam da su demonstracije BILE mirne, cak smijesne, pa je dosla policija da malo zagrije atmosferu prepadom u zoru. I sve ovo poslije je rezultat toga da nikome nisu odgovarale mirne demonstracije.
    I niko mi jos ne odgovori.
    Kako je Vojvoda stigao da iz klopke, naprijed stitovi a pozadi nabijeni huligani, dodje na pice u Kristal

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

evo i slike mija kako su ga razvalili iz urgetnog na podgoricki vremeplov
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

A ne no su trebali saku jada da puste dozivotno na bulevar da konace. Plan protesta od starta do kraja se znao i jedini nacin da se zavrsio je bio sa ovakvom namjerom- upada u skupstinu( a tamo sigurno ne bi isli u obilazak turisticki) i ovakva akcija policije. Prijatno dovidjenja vidimo se na izbore na proljece sa bas raznosenjem od pobjede dps jer ovih vise nema. Ljudi koji su iskrena opozicija bukvalno nemaju koga da glasaju
    f6

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

@hell koristio je sporedni izlaz.

A show bez svija.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    @hell koristio je sporedni izlaz.

A show bez svija.
    hahahaha. Pogresno si me razumjeo. Samo nekoliko minuta prije haosa. On je medju policijom. I lagano stize do kristala opet u drustvu policije, gdje se po atmosferi vidi da sjede za stolom u prijatnoj atmosferi.
    Eto sumljivo mi da je prosao kroz demonstrante jer bi se razisli
    opet ovo pitam na osnovu mog misljenja da je ANB posao. Jos ne odgovoriste da me ubijedite u suprotno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    e da i ja sa moje dvije sive celije se sjecam da su demonstracije BILE mirne, cak smijesne, pa je dosla policija da malo zagrije atmosferu prepadom u zoru. I sve ovo poslije je rezultat toga da nikome nisu odgovarale mirne demonstracije.
    I niko mi jos ne odgovori.
    Kako je Vojvoda stigao da iz klopke, naprijed stitovi a pozadi nabijeni huligani, dodje na pice u Kristal
    Zvao Ranka na telefon i rekao Ranja brate pushtaj me da prodjem predomislio sam se
    Ridin' on the black train

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Montenegronline Politika program za danas
    - tv vijesti 18 i30
    - prva tv cg vijesti 19 00
    - rtcg1 dnevnik 19 i 30

Page 237 of 373 FirstFirst ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)